След Семинара  

Екипът на ИТЕЛ има удоволствието да Ви съобщи, че първото издание на семинара Как да привлечем клиенти от интернет? премина изключително успешно и при голям интерес.

Целта на семинара беше да представим на участниците тънкостите на успешния онлайн маркетинг и да отговорим на техни належащи въпроси. Ето и подробности за събитието:

Семинарът беше посетен от над 120 човека – собственици на малък и среден бизнес, управители, маркетинг мениджъри и служители, рекламисти, PR специалисти.

Лекцията на Николай Костов обхвана целия процес по изграждането и управлението на един бранд в интернет – от планирането до монетизирането. Атрактивното представяне на темите на няколко пъти предизвика оживени дискусии. Бяха зададени много въпроси, като най-често споменавани бяха:

  • SEO оптимизация на сайта
  • Класиране в резултатите на Гугъл
  • Как се изгражда успешен фирмен сайт?
  • Ползите за бизнеса от участие в онлайн каталози
  • Проблеми на сайтовете и как да се решат

Поради многото постъпили въпроси, лекторът отдели допълнително време, за да отговори индивидуално на заинтересованите.

Нашият принос

Мисията на ИТЕЛ винаги е била да се грижи за своите клиенти с насоки за правилно изграждане на бизнеса им в интернет.

Затова в края на семинара всеки участник попълни специална анкета. Екипът ни обработи попълнената  информация и направи безплатен анализ на сайта на всяка една фирма. Също така всяка фирма получи ваучер-подарък на стойност 100 лв. отстъпка за услугите, предлагани от catalog.bg.

Благодарности

Екипът на ИТЕЛ благодари на всички участници в семинара „Как да привлечем клиенти от интернет?“. Благодарност изказваме  и на нашите партньори : „ Монетен двор „  ЕАД и “Роял Сейлс Интернешънъл – България” ЕООД. Уверяваме Ви, че и занапред щи Ви запознаваме с новостите в интернет и начините да развивате бизнеса си.

 

Открийте ни в Google+
© 2016 CATALOG.BG - търсене в над 140 000 действащи български фирми