Цени на банери  


Услуги с Catalog.bg гаранция


Рекламният банер е изключително ефективна форма на реклама. Предназначен е за фирмите, желаещи да се отличат и изпъкнат. Банерът е рекламно каре в интернет сайт, водещо към Вашата страница. Позволява изпълнение в разнообразни варианти, цветове, с лого, снимки, картинки и др. Може да бъде статичен или динамичен (анимиран). С умело съчетание на атрактивни изображения и специални „горещи” предложения в банера, Вие можете да привличате вниманието на посетителите ни – над 10 000 на ден - и директно да ги отведете към Вашия сайт.

CATALOG.BG Ви представя своите SMALL И VIP банери:

* SMALL банерът присъства на всяка страница в определен бранш. Вие сами избирате къде желаете да се визуализира Вашият банер. Определяте и неограничен брой ключови думи, които да предизвикват появата му при Търсене от посетителите.

Размери: 215 х 80 px;
Големина: до 50 KB;
Графични формати: gif, jpg или swf


Период
Catalog.bg гаранция
Цена
 
1 месец 169 лв.
3 месеца 507лв.
6 месеца 1014 лв.
12 месеца 2028 лв.* VIP банерът е позициониран на първа страница в CATALOG.BG - това ви осигурява 100 % вниманието на посетителите към него.Присъства на началната страница на сайта и на всички вътрешни страници - Категории и Отрасли. Появява се навсякъде при определена ротация. Осигурява Ви максимално наситено присъствие в каталога и увеличава вероятността да привлечете вниманието на посетителите към Вас.

Размери: 215 х 160 px;
Големина: до 100 KB;
Графични формати: gif, jpg или swf

Важно: Уверени в полезността на предлаганите от catalog.bg услуги, ние даваме CATALOG.BG гаранция за банерна реклама - SMALL банер - при абонамент със срок 6 и 12 месеца.

Важно: При предплащане на едногодишен абонамент получавате отстъпка в размер на 20% от втората абонаментна такса.

За детайлна информация - моля прочетете Условия за ползване.

За допълнителна информация не се колебайте да се свържете с нас!

Открийте ни в Google+
© 2016 CATALOG.BG - търсене в над 140 000 действащи български фирми