Документи  


Уважаеми клиенти и партньори,

За нас е чест и удоволствие да ви съобщим, че благотворителната кампания "И аз ще помогна" премина повече от успешно. Благодарение на вашата съпричастност бяха събрани 370 лева. Към тях Ител EООД прибави 1668 лева. Със общо събраните средства, възлизащи на 2038 лв. закупихме : плодове, зимни якета, пижамки, комплект аннцузи, чорапки, играчки, домакински електроуреди, индивидуални подаръци и други. С пълен отчет на закупените стоки може да се запознаете от тук. Разбира се, това са само числата, с които обобщаваме кампанията. Но смятаме, че не по-малко ценни остават емоциите, с които беше наситена цялата ни работа около нея. Радостта на децата и възпитателите от Дом за деца, лишени от родителска грижка "Св. Иван Рилски" - гр.София ни донесе дълбоко удовлетворение. И тъй като искаме и вие да усетите част от това удовлетворение, ще споделим в този мейл писмото от Директора на Дом Дом за деца, лишени от родителска грижка "Св. Иван Рилски" - гр.София , г-жа Антоанета Иванова, която го е описала наистина сърдечно. С писмото можете да се запознаете от по - горния документ.

Изпращаме ви и снимки от този вълнуващ ден. Знаете, че по закон нямаме право да снимаме децата, затова ще трябва да ви изпратим само нашите физиономии. Галерията, може да посетите тук

От сърце ви благодарим за отзивчивостта, за съпричастността към тази кауза и за доверието, което ни гласувахте! Тазгодишната благотворителна акция със сигурност ще има продължение – за да сме човечни не само за Коледа. Бъдете здрави! Пожелаваме ви от сърце успехи в бизнеса и вярваме, че Доброто рано или късно ще победи иВярваме, че заедно успяхме да го докажем! Благодарим ви!

Екипът на Catalog.bg

Адрес на офиса:
ИТЕЛ ЕООД, ЕИК 130583976, София 1574, ул. Слатинска 1, Бизнес център Слатина

Телефони за контакт:
02 / 970 50 00 /Блага Василева - Специалист Връзки с клиенти/
02 / 970 50 16 /Радиана Лулчева - Клиентска поддръжка/

Уеб страница:
Catalog.bg

 

Открийте ни в Google+
© 2017 CATALOG.BG - търсене в над 140 000 действащи български фирми