Купувай рядко, но качествено от

Купувай рядко, но качествено
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Ако спазвате това правило, когато избирате жилище, автомобил, битова техника, дори обувки и чанти, можете да разчитате, че няма да сбъркате.

Ако заложите на този приоритет и при избора си на очила и контактни лещи също ще сте направили оптимален избор. Особено, ако се касае за коригиращи зрението средства.

Изборът на слънчеви очила може да бъде сравнен с избор на аксесоар – повече дизайн, повече мода, по-малко се оглеждат качествата, определящи дългосрочна безпроблемна употреба. Независимо от това не бива да се прави компромис с UV защитата на стъклата и качеството на материалите, от които е изработена рамката. Най-малкото усложнение, което би могло да се случи, ако се ползват очила с негарантирани защити е катаракта(перде) на очите. Сериозните са наистина сериозни – макулни дегенерации, рак и т.н.

В Оптики ФОКС можете да откриете колекции слънчеви очила, които предлагат невероятен стил и изтънченост, отличаващи се с чувство на съвременна и класическа елегантност.

Детските очи са с напълно прозрачна, кристална роговица – задължително ги оборудвайте с надеждни и качествени слънчеви очила, така както защитавате кожата им с лосиони с висок фактор ултравиолетова защита, а главичките им с шапка.

Специално за децата очила със страхотен дизайн са OIO by Eschenbach рамки и слънчеви очила.

Детските слънчеви очила - толкова цветни и забавни, колкото и дългите летни ваканции! В оптики ФОКС има асортимент от спортни и актуални модели в ярки цветове.

Слънчевите очила OIO осигуряват перфектна защита на детските очи: 100% UVA,UVB и UVC защита от слънцето до 400nm, която отговаря на всички медицински световни стандарти.

Ако Вашето дете се нуждае от коригиращи очила, не се безпокойте. Отмина времето на тежките, неудобни и грозни рамки, които ги затормозяваха и ги правеха обект на присмех. Децата знаят какво искат. Дайте им нещо, което не им харесва и изобщо няма да ги впечатлите. Ние избираме колекции, в които е уловено въображението на децата. OIO by Eschenbach - това са очила със страхотен дизайн. И благодарение на „мемори-ефекта“ на Titanflex-материала, тези очила са невероятно гъвкави и се справят с почти всяко предизвикателство, на което малчуганите могат да ги подложат. Дори и след екстремно огъване, те веднага възвръщат първоначалната си форма. И още нещо - 2 години ПЪЛНА гаранция!

 

„Дизайнът не е просто как едно нещо изглежда и как го усещаш. Дизайнът е как това нещо работи”Стив Джобс

Търговския микс на Оптики ФОКС се преценява много внимателно – в зависимост от бюджета, който сте определили можете да разчитате на различни ценови варианти.

Нашите професионални изисквания към производителите на очила са рамките да са леки, материалите да са хипоалергични, да имат ергономичен дизайн, за да не се усеща натиск при носенето им, да имат съвременна визия с оцветявания, които не се повлияват от атмосферни условия, алкалност на кожата и т.н. И не на последно място – възможност за гаранционен и следгаранционен сервиз. Често марки, които са неизвестни на широката публика имат отлични качества, които гарантират комфортно и безпроблемно ползване, докато ви омръзнат. Сигурно на всеки се е случвало да има притежава чудесен часовник, който работи и изглежда безупречно години наред. Ние се гордеем с нашата адекватна политика за ремонт и подмяна на части. Често разглобяваме нови модели, за да набавим търсената част максимално бързо за клиента, а след това си набавяме необходимия елемент от производителя за времето, което той е дефинирал като възможност.

Нашите очни специалисти могат да дефинират вашите потребности и да предложат решения, често дори без да си давате сметка, че Вашите изисквания и нужди имат подходящо решение. Те ще Ви помогнат да оптимизирате избора си на най-подходящия начин на корекция на Вашето зрение – очила със или без диоптер, контактни лещи, low-vision system и др. Ние изработваме Вашите очила на триизмерен компютърен автомат последно поколение. Това гарантира прецизност на центровката и безупречна изработка на стъклата.

В асортимента на магазините от верига ФОКС можете да откриете и много уреди за наблюдение – бинокли, телескопи, както и прибори за ориентиране, компаси, алтиметри и др. Като директен вносител на Eschenbach Germany можем да предложим и поръчка на уреди по каталог. Някои от продуктите има до 10 г. международна фабрична гаранция.

 

Пазарното поведение на Оптики ФОКС е резултат на know-how, анализ и практически опит, а не от заучени фрази и “copy-paste заимстване” на чужди успешни практики.

Ние се учим от грешките си, от грешките на другите, от отзивите на нашите клиенти - какво ги удовлетворява, какво не, защо, как можем да бъдем по-ефективни, по-предпочитани и да се ползваме с дългогодишното им доверие.

Ние инвестираме голяма част от нашите приходи в обучение на своите кадри, включително и в чужбина. Стремим се да допълваме и обновяваме, както техническото оборудване, така и вида и качеството на оптическите услуги, които предлагаме. Ние не ползваме подизпълнители за изработка на очилата на нашите клиенти, което е честа практика в останалите оптики в София. Това са така нар. „кухи оптики” – те приемат поръчки от клиентите и възлагат изработката им на друга фирма, често техен конкурент. По този начин си спестяват скъпоструващото техническо оборудване и още по-скъпоструващите намиране и мотивация на квалитетни обучени кадри. Отговорността при грешки в такива случаи е доста размита, а потърпевш е клиента.

Често нашите клиенти споделят задоволството си, че могат да разчитат на свой личен доверен оптик във ФОКС. Нашите сътрудници са нашият най-ценен капитал. Те са лицето и сърцето на фирмата. Те съумяват да дефинират потребностите и изискванията на всеки клиент, често без самият той да си дава сметка, че има проблем и че има решения за него. Те подобряват качеството на живот на хората, доверили се на ФОКС Оптики. И това не са празни думи.

Ежедневно на официалния имейл в офиса на ФОКС се получават благодарствени писма от клиенти, които са получили специално отношение и компетентно обслужване като „клиент с главно „К“- цитат от подобно писмо.

 

Статия в:

Здраве / Медицина
Сподели в:

Най-новите статии

Грундове и бои за селскостопански машини, тежкотоварни автомобили и автобуси

В края на есента приключва земеделската година, строителството на открито спира, а активният туристически сезон е свършил. Време е да се обърне внимание на ремонта и поддръжката на селскостопанската техника, тежкотоварните автомобили, строителните машини и автобуси. Те трябва да бъдат подготвени за новия сезон и няма по-подходящ момент от късната есен и зимата, когато почти или изобщо не се използват. Един от основните проблеми, с който собствениците се сблъскват е ръждата. В борбата с нея на помощ идва преобразувателят на ръжда на италианската фирма Атри. Kemrust (Кемръст) превръща по

Виж още

Саниране и защита на облицовки и настилки от камък

Камъкът е един от най-използваните материали в строителството от векове. Независимо дали говорим за столетна или за най-модернa сграда, дали става въпрос за каменна облицовка на камина или на фасада, той неизменно присъства. Естествените камъни са ефектни и харесвани, но са силно попивни. Попивайки вода и влага те се замърсяват, променят цвета си, по тях се образуват мухъл, лишеи и микроводорасли и постепенно се рушат. За да запазим или възстановим красотата им, те трябва да бъдат подходящо почистени и обработени. С продуктите на италианската фирма Атри дълги години ще се радвате на красотата

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 2

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA True Cementв„ў са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат сертифицирана термоизолираща функция и са изключително подходящи за влажни помещения – бани, басейни, СПА центрове. Nicolе (Никол)В е декоративна мазилка от ново поколение, съчетаваща в себе си естетиката на класическите декоративни мазилка и функции, които те не притежават, а именно - доказан

Виж още

АнтиБактерикал – хигиена и естетика в един продукт!

Санирай с нас и най-новите продукти на фирма ATRIA – AntiBacterical Spray и Antibacterical боя! Представяме на вашето внимание линия продукти от ново поколение, чиито фокус е антибактериалната защита. Продуктите АнтиБактерикал не само убиват бактериите, но и предотвратяват бъдещото им развитие върху повърхностите. Те са най-доброто решение за трайна защита от бактерии, гъбички и плесени, при това в две лесни стъпки! Първа стъпка – Обработване на стените с AntiBacterical Spray (Антибактерикал Спрей) - хигиенизиращ спрей за стени и тавани с антибактериално и антимухълно действие.

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 1

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат висока влагоустойчивост и сертифицирана термоизолираща функция, която осезаемо подобрява комфорта в помещенията. Термо декоративната боя Sofia (Софиа)В е най-авангардния продукт в своя сектор. СъчетавайкиВ  естетика и технология, при пълно зачитане на традициите,В В СофиаВ придава на интериора стил и класа,

Виж още

Открийте ни в Google+