Купувай рядко, но качествено от

Купувай рядко, но качествено
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Ако спазвате това правило, когато избирате жилище, автомобил, битова техника, дори обувки и чанти, можете да разчитате, че няма да сбъркате.

Ако заложите на този приоритет и при избора си на очила и контактни лещи също ще сте направили оптимален избор. Особено, ако се касае за коригиращи зрението средства.

Изборът на слънчеви очила може да бъде сравнен с избор на аксесоар – повече дизайн, повече мода, по-малко се оглеждат качествата, определящи дългосрочна безпроблемна употреба. Независимо от това не бива да се прави компромис с UV защитата на стъклата и качеството на материалите, от които е изработена рамката. Най-малкото усложнение, което би могло да се случи, ако се ползват очила с негарантирани защити е катаракта(перде) на очите. Сериозните са наистина сериозни – макулни дегенерации, рак и т.н.

В Оптики ФОКС можете да откриете колекции слънчеви очила, които предлагат невероятен стил и изтънченост, отличаващи се с чувство на съвременна и класическа елегантност.

Детските очи са с напълно прозрачна, кристална роговица – задължително ги оборудвайте с надеждни и качествени слънчеви очила, така както защитавате кожата им с лосиони с висок фактор ултравиолетова защита, а главичките им с шапка.

Специално за децата очила със страхотен дизайн са OIO by Eschenbach рамки и слънчеви очила.

Детските слънчеви очила - толкова цветни и забавни, колкото и дългите летни ваканции! В оптики ФОКС има асортимент от спортни и актуални модели в ярки цветове.

Слънчевите очила OIO осигуряват перфектна защита на детските очи: 100% UVA,UVB и UVC защита от слънцето до 400nm, която отговаря на всички медицински световни стандарти.

Ако Вашето дете се нуждае от коригиращи очила, не се безпокойте. Отмина времето на тежките, неудобни и грозни рамки, които ги затормозяваха и ги правеха обект на присмех. Децата знаят какво искат. Дайте им нещо, което не им харесва и изобщо няма да ги впечатлите. Ние избираме колекции, в които е уловено въображението на децата. OIO by Eschenbach - това са очила със страхотен дизайн. И благодарение на „мемори-ефекта“ на Titanflex-материала, тези очила са невероятно гъвкави и се справят с почти всяко предизвикателство, на което малчуганите могат да ги подложат. Дори и след екстремно огъване, те веднага възвръщат първоначалната си форма. И още нещо - 2 години ПЪЛНА гаранция!

 

„Дизайнът не е просто как едно нещо изглежда и как го усещаш. Дизайнът е как това нещо работи”Стив Джобс

Търговския микс на Оптики ФОКС се преценява много внимателно – в зависимост от бюджета, който сте определили можете да разчитате на различни ценови варианти.

Нашите професионални изисквания към производителите на очила са рамките да са леки, материалите да са хипоалергични, да имат ергономичен дизайн, за да не се усеща натиск при носенето им, да имат съвременна визия с оцветявания, които не се повлияват от атмосферни условия, алкалност на кожата и т.н. И не на последно място – възможност за гаранционен и следгаранционен сервиз. Често марки, които са неизвестни на широката публика имат отлични качества, които гарантират комфортно и безпроблемно ползване, докато ви омръзнат. Сигурно на всеки се е случвало да има притежава чудесен часовник, който работи и изглежда безупречно години наред. Ние се гордеем с нашата адекватна политика за ремонт и подмяна на части. Често разглобяваме нови модели, за да набавим търсената част максимално бързо за клиента, а след това си набавяме необходимия елемент от производителя за времето, което той е дефинирал като възможност.

Нашите очни специалисти могат да дефинират вашите потребности и да предложат решения, често дори без да си давате сметка, че Вашите изисквания и нужди имат подходящо решение. Те ще Ви помогнат да оптимизирате избора си на най-подходящия начин на корекция на Вашето зрение – очила със или без диоптер, контактни лещи, low-vision system и др. Ние изработваме Вашите очила на триизмерен компютърен автомат последно поколение. Това гарантира прецизност на центровката и безупречна изработка на стъклата.

В асортимента на магазините от верига ФОКС можете да откриете и много уреди за наблюдение – бинокли, телескопи, както и прибори за ориентиране, компаси, алтиметри и др. Като директен вносител на Eschenbach Germany можем да предложим и поръчка на уреди по каталог. Някои от продуктите има до 10 г. международна фабрична гаранция.

 

Пазарното поведение на Оптики ФОКС е резултат на know-how, анализ и практически опит, а не от заучени фрази и “copy-paste заимстване” на чужди успешни практики.

Ние се учим от грешките си, от грешките на другите, от отзивите на нашите клиенти - какво ги удовлетворява, какво не, защо, как можем да бъдем по-ефективни, по-предпочитани и да се ползваме с дългогодишното им доверие.

Ние инвестираме голяма част от нашите приходи в обучение на своите кадри, включително и в чужбина. Стремим се да допълваме и обновяваме, както техническото оборудване, така и вида и качеството на оптическите услуги, които предлагаме. Ние не ползваме подизпълнители за изработка на очилата на нашите клиенти, което е честа практика в останалите оптики в София. Това са така нар. „кухи оптики” – те приемат поръчки от клиентите и възлагат изработката им на друга фирма, често техен конкурент. По този начин си спестяват скъпоструващото техническо оборудване и още по-скъпоструващите намиране и мотивация на квалитетни обучени кадри. Отговорността при грешки в такива случаи е доста размита, а потърпевш е клиента.

Често нашите клиенти споделят задоволството си, че могат да разчитат на свой личен доверен оптик във ФОКС. Нашите сътрудници са нашият най-ценен капитал. Те са лицето и сърцето на фирмата. Те съумяват да дефинират потребностите и изискванията на всеки клиент, често без самият той да си дава сметка, че има проблем и че има решения за него. Те подобряват качеството на живот на хората, доверили се на ФОКС Оптики. И това не са празни думи.

Ежедневно на официалния имейл в офиса на ФОКС се получават благодарствени писма от клиенти, които са получили специално отношение и компетентно обслужване като „клиент с главно „К“- цитат от подобно писмо.

 

Статия в:

Здраве / Медицина
Сподели в:

Най-новите статии

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Кои са парфюмите, подходящи за зимния сезон?

Едно от златните правила в парфюмерията е, че всеки сезон изисква различен аромат. И не, това не е измислица, която се разпространява с цел да се продават нови и нови парфюми. Това е изискване на самата ни кожа. Тя е тази, която е в контакт с парфюмите, които трябва да се разгърнат на нейната основа и да бъдат в синхрон с нейния собствен аромат. През топлите месеци тя реагира по един начин, през зимните – по друг. Неслучайно понякога един и същ парфюм го усещаме различно върху себе си и дори има риск да спрем да го ползваме, ако ароматът му ни се вижда вече различен или не ни действа както

Виж още

Открийте ни в Google+