Комплексна здравна грижа от „Рубидент Медика”. от

Комплексна здравна грижа от „Рубидент Медика”.
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Имате ли подръка списък с най-близките медицински центрове и кабинети? Ако сте здрави и жизнени, едва ли дори се замисляте за необходимостта от подобна информация. Но болката и здравословните проблеми се появяват изневиделица. И тогава твърде често е от решаващо значение бързата лекарска намеса. „Рубидент Медика“ работят с НЗОК.

Медико-дентален център „Рубидент Медика” поддържа екип от отлични професионалисти в основните медицински направления. Те работят в добре оборудвани кабинети и разчитат при диагностиката и лечението на модерна техника и методология. На тях можете да разчитате както при внезапни, спешни случаи, така и за профилактика и лечение на хронични заболявания.

 • Дежурният кабинет ще ви приеме от 14 часа следобяд до 8 часа сутринта в делничните дни и 24 часа в почивните и празничните дни.

 • Ако ви притеснява неизяснено главоболие, посетете неврологичния кабинет на центъра. Докторът ще ви направи нужните изследвания и ще разберете, необходимо ли е да вземате сериозни мерки, или ви боли глава от преумора и напрежение.

 • При сърдечно-съдови оплаквания потърсете кардиолога. В кардиологичния кабинет ще ви прегледат. При нужда, могат да ви направят ЕКГ, ехокардиография или холтер-ЕКГ. След внимателното им проучване, ще получите изчерпателна консултация, съответна на диагнозата ви.

 • Пневмо-фтизиатричният кабинет  предлага функционални изследвания за диагностициране и лечение на белодробни заболявания.

 • Страдате от болести на обмяната? Притеснявате се за здравето на щитовидната си жлеза или пък имате проблем с кръвната захар? Заповядайте в ендокринологичния кабинет.

 • В хирургичния и урологичен кабинет на медико-дентален център „Рубидент Медика” работят специалисти по

          - детска урология;  

         - еднодневна хирургия (за която е осигурена специализирана операционна зала)

         - трансуретална-хирургия на простатна железа и пикочен мехур.

 • АГ кабинетът ще ви посрещне както при болест, така и при радост – за консултации при бременност.

 •    Дейността на специалистите се допълва и подпомага от

 •    ехографски кабинет

 •    клинична лаборатория с работно време от 07:30 до 18 часа

   

 • В стоматологичния кабинет на медико-дентален център „Рубидент Медика” ще се погрижат усмивката ви да е блестяща и искрена. Тук могат всичко – от профилактиката през лечението до протезирането – с модерни и безболезнени методи. Какво повече да искате за зъбите си?

Ако сте от Благоевград, живеете в околните села или сте на гости тук, запишете си на видно място телефона и адреса на „Рубидент Медика”, Благоевград, ул. „Трети март” 42, 073 880 755.

Ако ви се наложи да търсите лекар, елате при специалистите, които ще ви помогнат!

 

Статия в:

Здраве / Медицина
Сподели в:

Най-новите статии

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Открийте ни в Google+