Знаете всичко за природосъобразното хранене, но няма резултати? от

Знаете всичко за природосъобразното хранене, но няма резултати?
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Изчели сте много литература за природосъобразното хранене, отдавна сте променили навиците си, изключили сте от менюто си вредните съставки, консултирали сте се с различни лекари, диетолози и разбира се впечатляващ брой приятелки, но резултати така и няма, или поне не са постоянни. Специалистите от Медицински център „Д-р Емилова“ знаят, че всеки има нужда не само от съвет, но и от реална възможност да се убеди в полезността му. Те помагат да се избегнат най-често срещаните пропуски когато става въпрос за природосъобразно хранене.

Когато искате, но не знаете как... да живеете здравословно, да отслабнете и да оставите болестите в миналото, е хубаво да има кой да Ви разясни какви са ползите от природосъобразното хранене и плодолечението (лечебно гладуване, омекотено с плодове, чай и пчелен мед). Така ще престанете да се лутате и да изпробвате различни диети и лекарства, които не само не действат, но могат и да навредят.

Когато знаете, но нямате воля и хранителни навици... Най-често срещаният парадокс е именно когато сте се спряли на природосъобразно хранене, но ежедневният ритъм и изкушения не позволяват да го спазвате или просто желанието не надхвърля възможностите. В тези случаи не трябва да се борите сами. Включването в програмата на д-р Емилова осигурява необходимото откъсване от всекидневния хранителен хаос и дава възможност за изграждане на полезни навици, базирани изцяло на природосъобразното хранене. През годината то се провежда в четири или петзвездни хотели в морския курортен комплекс "Св. Св. Константин и Елена", а през най-топлите месеци - в планинския курортен комплекс "Боровец". Резултатите стават основна двигателна сила и събуждат волята да продължите.

Когато имате хранителни навици, но не ги комбинирате със спорт... Решителността за следване на природосъобразно хранене не е достатъчна, за да Ви осигури резултатите, коите искате. Ходите да спортувате от време на време, но заниманията са еднообразни и често ги пропускате. Участието в програмата на д-р Емилова предвижда разнообразни двигателни, оздравителни и козметични процедури като йога, каланетика, китайска и водна гимнастика, танци, масажи, фитнес, балнеотерапия, калолечение, ароматерапия и др. Действието им подсилва и затвърждава ефекта от природосъобразното хранене.

Когато спортувате, но без консултация с лекар... рискувате да увредите здравето си вместо да му повлияете положително. По тази причина по време на програмите на д-р Емилова пациентите изпълняват режима си под ежедневен стриктен лекарски контрол. От друга страна клиниката разполага с най-модерната апаратура и високо квалифициран медицински персонал, което предлага идеални възможности за диагностика, пълни инструментални и лабораторни изследвания. Обективните резултати са най-доброто доказателство за правилния избор на природосъобразно хранене.

Когато ходите на лекар, но резултати няма... искате да си върнете изгубената жизненост. Най-важното, което трябва да знаете в този случай е, че природосъобразното хранене доказано влияе положително върху здравето. С програмата на д-р Емилова се лекуват най-честите заболявания на съвременния свят – затлъстяване, високо кръвно налягане, диабет, стомашно-чревни смущения, чести простуди и възпаления, хормонални отклонения, алергии, неврози и др. Методът е най-сигурното средство за профилактика на рак, диабет, инсулт, инфаркт. Той е полезен и за бъдещи майки, както и за хората, които искат да се откажат от зависимостите си - преяждане, кафе, цигари, алкохол. Програмата за природосъобразно хранене не само помага да се справите със здравословните проблеми в миналото, но и да се научите как да не се разболявате отново.

Когато се доверите на Медицински център „Д-р Емилова“... е защото вярвате, че 22 години непрекъсната природолечебна дейност и повече от 42 хиляди излекувани пациенти са доказателство за явните ефекти от природосъобразното хранене и гладолечението. Още от древността човекът е забелязал, че когато едно животно е болно, то спира да яде и след време оздравява. Този метод започва да прилага върху себе си и до ден днешен. Великите български лечители Петър Димков и Лидия Ковачева неслучайно насочват вниманието си върху този процес. Вярвайки в метода на лечение с глад, през 1992 г. д-р Людмила Емилова прилага системата върху себе си и впечатлена от въздействието ѝ, основава Клиника за лечение с плодове.

Споделянето на проблеми с познати води само до успокоение, но не и до решение. А професионалният екип на Медицински център „Д-р Емилова“ има това, от което се нуждаете – правилна насока за нов живот, в който „борба с килограмите“ и „здравословни проблеми“ се използват само в минало време. 

Статия в:

Здраве / Хранене
Сподели в:

Най-новите статии

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Открийте ни в Google+