ПРАВИЛНОТО ХРАНЕНЕ – НАЙ-РАЗУМНАТА ИНВЕСТИЦИЯ ЗА ПО-ДОБРО БЪДЕЩЕ от

ПРАВИЛНОТО ХРАНЕНЕ – НАЙ-РАЗУМНАТА ИНВЕСТИЦИЯ ЗА ПО-ДОБРО БЪДЕЩЕ
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

   Голяма част от населението на Земята може да се наслади на оптимално здраве и добро самочувствие, на повече жизненост и нестихващ прилив на енергия, ако просто подобри своя начин на хранене.

Днес е модерно да инвестираме в себе си, и ако го правим последователно и с постоянство, гарантирано ще получим своите дивиденти.

Правилното хранене е една от най-добрите инвестиции, които можем да направим в името на нашето здраве.

Много от нас пробват диети, глад и физическа активност, постигат ефект, който, за съжаление, се оказва временен.

И само проста и надеждна система за правилно хранене може да ни избави от излишните килограми и болести, да ни накара да се почувстваме освободени.

Тази система не е измислена от някой, тя е създадена от Природата, и се дава на всеки като единствена правилна инструкция за хранене, така че да можем да се радваме на щастлив и пълноценен живот!

Какво означава пълноценно и правилно хранене?

Пълноценно и правилно хранене означава:

  • вкусна и разнообразна храна;

  • употреба на любими продукти;

  • удоволствие от приема на храна;

  • усещане за лекота и огромен прилив на енергия в организма;

  • добро здраве...

Да се постигне всичко това не е невъзможно.

Само 3 месеца ще ви бъдат достатъчни, за да се сдобиете с необходимият набор от знания за правилно и добре балансирано хранене, основаващо се на съвременни научни изследвания.

 За целта ви предлагаме да посетите провеждания от нас 13 седмичен курс за правилно хранене.

Настоящият курс е преди всичко предизвикателство към вас самите.

В края на краищата, за да получавате удоволствия от живота, трябва да сте здрави!

Знанията, които ще придобите по време на курса, ще ви научат как и какво да направите, за да се чувствате здрави и щастливи.

Нормалното тегло е важен фактор за здравето на човека. Всеки излишен килограм се явява огромна пречка за хармоничен живот.

Налице е едно погрешно схващане, че за да сте здрави, стройни и красиви е нужна воля, издържливост и ограничения. Това са заблуди!

Резултатите не зависят от волята, а от наличието на полезни навици, които в хода на курса ще придобиете с лекота и естествено.

Хората, преминали курса споделят, че тези навици са станали толкова естествени и приятни за тях, че сега е сложно да разберат как по-рано са успявали да живеят толкова различно.

Всеки един от участниците в курса за правилно хранене, успя да се убеди във верността на Хипократовия завет „И нека храната бъде вашето лекарство и вашето лекарство бъде вашата храна.

Статия в:

Здраве / Диети
Сподели в:

Най-новите статии

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Открийте ни в Google+