По-добрият начин за отслабване от

По-добрият начин за отслабване
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

 

 

Ако по времето на Рубенс пищните дами са били символ на женственост и красота, то днес младите момичета и жените по света се стремят към изящното тяло на моделите, които всеки ден виждат по списанията. Рубенс сигурно щеше да ги отмине с голямо презрение, но какво да се прави - времената се менят...

Днес моделите се превърнаха в символ за красота и съвършенство, към което почти всяка представителка на нежния пол се стреми. В желанието си да постигнат перфектна фигура стотици и хиляди се доверяват на бързите диети, които намират от проверени и непроверени източници.

Това е масов подход, който, уви, се оказва най-погрешният.

Според специалистите строгите диети не само не дават желаните резултати, но и водят до много заболявания. Медицината нарича гладуването и лишенията, на които се подлагаме, опасни.

В стремежа си да изглеждат добре, много хора се подлагат на т.нар ‘’ лечебно гладуване’’. Проблемът е, че когато лишим организма от важни вещества, той спира да функционира правилно. Много от бързите диети за отслабване ни съветват да премахнем от менюто си всякакви мазнини, месо , захар и бяло брашно. А истината е, че всички те ни дават ценни вещества, благодарение на които той функционира правилно.

Има ли други начини да отслабнем?

Години наред учени и специалисти изследват различни видове билкови екстракти в търсене на най-ефикасното средство за отслабване. Така фармацевтични учени от Мексико откриват чудотворен растителен екстракт и доказват неговото благоприятно действие върху човешкия метаболизъм и обмяната на веществата.

След години изследвания и прилагане върху стотици пациенти те откриват, че екстрактът от това растение води до намаляване на теглото. На базата на този екстракт те създават нов продукт, който патентоват под името Lipovon.

Създаден само и единствено от природни съставки, той съдържа екстракт от растения, които от години са известни по света със своето чудотворно въздействие върху организма. Hoodia Gordonii Extract представлява смес от вътрешните меки тъкани на растението, съдържащи вещество познато като P57. Още през 1977 г. учени са открили, че това вещество има способността да намалява и подтиска апетита.

Екстрактът от растението Garcinia Cambogia Extract, известно още като ‘’Индийска ягода’’, съдържа цитрин. Благодарение на това вещество, растителният екстракт стимулира изгарянето на мазнините и подтиска глада. Съчетанието от тези два растителни екстракта превръщат Lipovon в едно от най-ефикасните средства за намаляване на теглото.

И най-важното - отслабването ще бъде напълно безвредно!

Днес в Интернет ще намерите различни продукти с името Lipovon, но те не са оригиналът. При закупуването на продукта обърнете специално внимание на опаковката! Тя е запазена марка на фирма Lipovon. За да сте сигурни, че имате истинският продукт, трябва да го закупите от сайта lipovon.bg. Тук ще платите и реалната цена, която е 50 лв.за опаковква от 30 капсули, които стигат за 1 месец. Иначе има опасност са похарчите повече, отколкото трябва. 

Статия в:

Здраве / Диети
Сподели в:

Най-новите статии

Развитието – начална точка на успеха за всеки бизнес

Както във всяка сфера, така и в производството на алуминиева дограма, е необходимо обновяване и въвеждане на иновации, за да се постигат по-високи нива в качеството на продуктите. В стремежа си да предлага най-доброто на своите клиенти, фирма „Чех-Пласт” се включи в проект, финансиран от Европейския съюз: „ЧЕХ - ПЛАСТ ООД - в стремеж към ръст на производствения капацитетВ». За да бъде подобрен производствения капацитет и да се повиши конкурентоспособността на дружеството беше предвидено въвеждането на ново технологично оборудване. Това се реализира чрез закупуването и въвеждането в

Виж още

Рецепта за добър старт на новата година

Стъпка номер 1: съберете компания добри приятели Те са най-важната част, за да може посрещането на новата година да бъде наистина незабравимо. Да, всеки ще попита не е ли рано още, защо сте се разбързали толкова, но отговорът е един – ако искате да сте заедно, да не търсите заведение в последния момент и да не разпитвате наслуки, трябва да заложите на място, което е изпитано и проверено. Само така ще спестите на цялата компания излишни колебания и дори разногласия, които често се случват при организация в последния момент. Стъпка номер 2: направете си резервация в BAR & GRILL

Виж още

Големите дамски класики сред парфюмите

Трябва да купите подарък? Спрели сте се на парфюм, но не знаете кой аромат би се харесал... В такива моменти може да се доверите на класиката. Неслучайно някои парфюми имат непреходен успех и остават любими на поколения жени. Те имат в себе си тази нотка изискана женственост, която ги прави толкова неустоими. J`ADORE на Christian Dior – този аромат е създаден през 1999 година от Calice Becker e Francois Demachy. Името на парфюма идва от една от любимите реплики на Кристиян Диор, която изразява най-чистата страст и емоция - “обожавам те”. Ароматът е нежна комбинация от цветя и плодови

Виж още

Модерна болница, в която най-важно е Вашето здраве!

Искаме да имаме модерен дом, модерни сгради, но когато става въпрос за най-ценното – здравето ни – тогава понятието мода е изпълнено с друго съдържание. Какво значи да си модерен, когато става въпрос за болница? Съвременна апаратура. Съвременната медицина се състои от високи технологии и грижа за пациента. В същото време техниката става все по-прецизна и безопасна, а възможностите да се изследва подробно и бързо човешкото тяло се увеличават непрекъснато. Нивото и качеството на медицинската апаратура е една от най-видимите и важни визитни картички на всяко здравно заведение.

Виж още

Съблазън, събрана в четири класически аромата!

Всяко едно от петте ни сетива е в пряка връзка с инстинктите ни, но може би обонянието е това, което най-първично и непосредствено въздейства на определени части от мозъка, които са пряко свързани с привличането към противоположния пол. Както можем да бъдем отблъснати, така може да бъдем и неустоимо зашеметени от аромат, който кара желанията ни да бушуват неосъзнато и на подсъзнателно ниво.В  Естествено, индивидуалните вкусове и особености не могат да бъдат пренебрегнати, но въпреки това е доказано, че четири аромата, които се ползват в парфюмерията, имат сравнително еднакво въздействие

Виж още

Открийте ни в Google+