Медикозон - зона на ефективно лечение без вредни химични препарати и скалпел от

Медикозон - зона на ефективно лечение без вредни химични препарати и скалпел
СТАТИЯ ОТ АРХИВА


 

„Медикозон“ – зона на ефективно лечение без вредни химични препарати и скалпел

Когато болки и болести за дълго ви извадят от строя, възможностите обикновено са или скъпи и недотам безвредни лекарства или хирургическа намеса – често с неясен изход. За много хора алтернативни се оказват:
-озонотерапията;
-лазертерапията;
-здравословното хранене и оздравителните диети.


Това са методики, залагащи и подкрепящи естествените животоподдържащи системи и процеси в организма. Те не внасят в тялото ви агресивни химикали, нито ампутират части от него. С безвредно, щадящо въздействие активират собствените жизнени сили и стимулират оздравяването и възстановяването на засегнатите органи.

При озонотерапията се използва озонно-кислородна смес, наречена медицински озон. Впечатляващите му лечебни свойства се дължат на голямата му окислителна сила. Реализират се чрез два основни механизма - противовъзпалително и поразяващо болестотворните микроорганизма действие.
Ускоряване на метаболизма и синтеза на биологично активните вещества, оптимизиране на обмяната в клетъчните мембрани, стимулиране на имунните клетки, подобряване транспорта на кислорода от кръвта и др.
Така от една страна озонът освобождава организма от причинителите на болести, от друга стимулира регенериращите му и защитни способности. 

На биостимулиращ ефект разчита и лазерната терапия. Лечебната сила носят вълни от ултравиолетовия до онфрачервения спектър. Въздействието й е неинвазивно. Насочено е към конкретни органи, тъкани и клетки. Нормализира метаболизма им, укрепва имунитета и оптимизира микроциркулацията в организма. Чрез различен механизъм на въздействие постига ефекта на озонотерапията – засилени защитни и жизнени сили, способност на тялото да преодолее заболяването и да се възстанови.

ЗА ЗДРАВОСЛОВНОТО ХРАНЕНЕ  ВИНАГИ  Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ГОВОРИ , ЗАЩОТО ТО МОЖЕ ДА НИ ПРЕДПАЗИ  ОТ МНОГО ЗАБОЛЯВАНИЯ . Прилагано под контрола на опитен специалист, то може да ви донесе чувствително благосъстояние – физическо и душевно. И то само чрез внасяне на ред и внимателен подбор на храните, които консумирате.

Ако това ви интересува, кликнете на http://www.ozonotherapy.eu/. Тук ще разгледате спокойно подробната информация и ще се подготвите за срещата си с две великолепни, висококвалифицирани лекарки от Пловдив. Дамите са помогнали на мнозина и могат да помогнат на вас – без лекарства и без операции!


 Д-р Таня Дончева – Иванова с успех съчетава озонотерапия, лазертерапия и акупунктура. Лекува заболявания на опорно-двигателния апарат, диабет, неврологични заболявания и др. Под внимателните й и умели грижи болките изчезват след няколко процедури, а след пълния курс болните са излекувани или имат трайно подобрение.  
Доктор Татяна Шабанова е педиатър по специалност. Трайните й професионални интереси я правят отличен познавач на ендокринните заболявания, проявяващи се като наднормено тегло, различни хормонални нарушения, диабет. Хранителните програми, които разработва са строго индивидуално според потребностите на пациента. Те повлияват имунната система и собствените защитни сили. Това води до отличен ефект в облекчаването и справянето с болестта.
Потърсете професионалистките от „Медикозон“ дори да не сте болни. Те ще ви помогнат за освежаване и възстановяване, за преодоляване на временни критични състояния и натрупана умора.

Сподели в:

Най-новите статии

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Открийте ни в Google+