Как се премахва болка без лекарства? от

Как се премахва болка без лекарства?
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Случвало ли Ви се е хората да са потънали в приятни приказки, но Вие едвам да следите разговора с леко измъчена гримаса? Когато изпитвате болка целият свят престава да съществува и да Ви интересува и сякаш всичко пулсира и се концентрира на едно място, което не знаете как да излекувате. Най-често прибягвате до болкоуспокоителни, които помагат, но за кратко и след изтичане на действието им болката се завръща с нова сила. Познат сценарий, уви, превърнал се в ежедневие.

Решение при болка, за което не сте и подозирали. Всеки ден слушате по новините за някое ново изобретение или нова технология и Ви се иска някой да измисли такава, която може да премахва болката. Ами време е за добра новина. Тя вече е измислена и патентована в САЩ и дори е носител на приза „Най-иновативен нов ОТС продукт“.

Болката се премахва с... импулсна терапия. Вече не е необходимо да пиете вредни хапчета, нито да си правите масажи всеки ден, които имат благотворен, но временен ефект. Болката може да бъде премахната дълготрайно само с помощта на електронно устройство ActiPatch®, което се закрепя за тялото с помощта на стандартни лепенки, ластичен колан за гърба или наколенка.

Доказателства в цифри. Когато касае здравето ни, винаги сме по-внимателни и недоверчиви. И правилно! Винаги трябва да се доверяваме на изпитани и тествани продукти. ActiPatch® има 5 пъти по-силно действие от стандартните болкоуспокояващи, което е клинично доказано чрез серия от изследвания във водещи медицински институции. Тази технология се използва от десетилетия в болниците. След въвеждането на варианта за индивидуална употреба ActiPatch® по света са закупени над 700 хиляди броя от него.

Без ситен шрифт! По навик търсим противопоказанията на всички продукти, защото често колкото помагат, толкова и вредят. При ActiPatch® такива няма. Той може да се ползва от диабетици, хора с пейсмейкър и метални импланти, страдащи от артрит, хора приковани на легло и много възрастни, като може да се комбинира с всякакви лекарства. Работи без загряване или вибрации, защото патентованата технология е специално създадена така, че терапията да не предизвиква никакви усещания.

Как точно изчезва болката? Когато се получи нараняване или дегенеративен процес, клетките се разделят, като започва да се получава подуване и възпаление в наранения участък, причиняващ болка. Клетките освобождават химически вещества в засегнатия участък, предизвикващ електрически импулс, който сигнализира на мозъка за болка. ActiPatch® модифицира тези нервни сигнали и подобрява кръвообръщението, като така намалява възпалението и възстановява наранената тъкан.

Оплаквания в минало време... Болката досега е била част от ежедневието Ви, постоянна и дори в различна форма – болка в гърба, кръста, раменете, коленете, таза, болка от артрит, изкъчване, ишиас, тендовагинит, плексит или мускулни разтежения. Винаги сте знаели, че електромагнитната терапия може да помогне в тези случаи, но досега сте я свързвали с посещение на медицинско заведение и липса на време. Сега този ефект се генерира от удобно устройство, което може да бъде с вас 24 часа в денонощието.

Повече за тази революционна импулсна терапия за болка може да намерите ето тук: http://www.actipatch.bg

Сподели в:

Най-новите статии

Големите дамски класики сред парфюмите

Трябва да купите подарък? Спрели сте се на парфюм, но не знаете кой аромат би се харесал... В такива моменти може да се доверите на класиката. Неслучайно някои парфюми имат непреходен успех и остават любими на поколения жени. Те имат в себе си тази нотка изискана женственост, която ги прави толкова неустоими. J`ADORE на Christian Dior – този аромат е създаден през 1999 година от Calice Becker e Francois Demachy. Името на парфюма идва от една от любимите реплики на Кристиян Диор, която изразява най-чистата страст и емоция - “обожавам те”. Ароматът е нежна комбинация от цветя и плодови

Виж още

Модерна болница, в която най-важно е Вашето здраве!

Искаме да имаме модерен дом, модерни сгради, но когато става въпрос за най-ценното – здравето ни – тогава понятието мода е изпълнено с друго съдържание. Какво значи да си модерен, когато става въпрос за болница? Съвременна апаратура. Съвременната медицина се състои от високи технологии и грижа за пациента. В същото време техниката става все по-прецизна и безопасна, а възможностите да се изследва подробно и бързо човешкото тяло се увеличават непрекъснато. Нивото и качеството на медицинската апаратура е една от най-видимите и важни визитни картички на всяко здравно заведение.

Виж още

Рецепта за добър старт на новата година

Стъпка номер 1: съберете компания добри приятели Те са най-важната част, за да може посрещането на новата година да бъде наистина незабравимо. Да, всеки ще попита не е ли рано още, защо сте се разбързали толкова, но отговорът е един – ако искате да сте заедно, да не търсите заведение в последния момент и да не разпитвате наслуки, трябва да заложите на място, което е изпитано и проверено. Само така ще спестите на цялата компания излишни колебания и дори разногласия, които често се случват при организация в последния момент. Стъпка номер 2: направете си резервация в BAR & GRILL

Виж още

Съблазън, събрана в четири класически аромата!

Всяко едно от петте ни сетива е в пряка връзка с инстинктите ни, но може би обонянието е това, което най-първично и непосредствено въздейства на определени части от мозъка, които са пряко свързани с привличането към противоположния пол. Както можем да бъдем отблъснати, така може да бъдем и неустоимо зашеметени от аромат, който кара желанията ни да бушуват неосъзнато и на подсъзнателно ниво.В  Естествено, индивидуалните вкусове и особености не могат да бъдат пренебрегнати, но въпреки това е доказано, че четири аромата, които се ползват в парфюмерията, имат сравнително еднакво въздействие

Виж още

Развитието – начална точка на успеха за всеки бизнес

Както във всяка сфера, така и в производството на алуминиева дограма, е необходимо обновяване и въвеждане на иновации, за да се постигат по-високи нива в качеството на продуктите. В стремежа си да предлага най-доброто на своите клиенти, фирма „Чех-Пласт” се включи в проект, финансиран от Европейския съюз: „ЧЕХ - ПЛАСТ ООД - в стремеж към ръст на производствения капацитетВ». За да бъде подобрен производствения капацитет и да се повиши конкурентоспособността на дружеството беше предвидено въвеждането на ново технологично оборудване. Това се реализира чрез закупуването и въвеждането в

Виж още

Открийте ни в Google+