Зaщо децата обичат багери играчки? от

Зaщо децата обичат багери играчки?
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

 

Когато разгледах сайта за техниката на Hitachi, си спомних за детските си години, когато хич не предполагах, че строителните и специални машини ще се превърнат в моя съдба!

Всеки баща си спомня времето, когато е играл на пясъчника с всички видове строителни машини. Най-вероятно една от любимите му играчки е била багер. Като резултат от тези спомени, много от нас купуват точно същите играчки за децата си. Въпреки това, в тези модерни дни те определено са по-сложни, по-технически, а понякога струват и доста по-скъпо. Има някой екземпляри, които направо са чудо на техниката.

Днес вече има и багерчета с дистанционно управление, което е изключително вълнуващо не само за децата, а и за по-големите. Те се движат и въртят кабината си, заедно с работното оборудване на 360 градуса, отварят кофата и удължават стрелата си. Можете лесно да натоварите някой камион, точно като истински багер. А това е истинска подготовка за живота. Психолозите са доказали, че децата научават дейностите от живота чрез играта.

Момчета са също като бащите си, разликата е, че нашите играчки са още по-скъпи. Един земекопен багер наистина може да струва доста. Трябва да имате предвид, че както истинските така и за малчуганите тези багери се изчисляват от инженерите по абсолютно същия начин, както и в реалния живот.

Децата ги обичат, защото се наслаждават на факта, че контролират голяма машина и колкото по-голяма е тя, толкова по-добре. Причините, поради които всеки баща иска да купи такъв багер на сина си, е желанието му да си спомни детството и така да прекарва повече време с децата си.

За любителите на пъзели вече има багер в Лего. Вярно, че е доста сложно да се сглоби, но бащите и синовете обичат предизвикателствата, особено, когато ги посрещат заедно. Срещат се два модела за игра. Единият е класически багер, а другият е верижен товарач.

Точно поради тази причина багерите обикновено са по-скъпи от другите играчки. Обиколете магазините и ще забележите, че земекопните машини и там си държат цена . Все пак парите си заслужават, особено ако имате едно мило и любознателно дете на 10-12 годишна възраст.

Нека обаче не оставяме само децата да се забавляват. Ако искате да оплакнете окото с нещо истинско или просто ви засърбят ръцете за нещо голямо, задължително посетете http://www.zandm.net/ . В него фирма Зет и Ем Прайвит Ко ООД ще ви покаже най-новите тенденции и пълната гама минна, строителна и пътна техника не за деца, а за големи!

 

Сподели в:

Най-новите статии

Кои са парфюмите, подходящи за зимния сезон?

Едно от златните правила в парфюмерията е, че всеки сезон изисква различен аромат. И не, това не е измислица, която се разпространява с цел да се продават нови и нови парфюми. Това е изискване на самата ни кожа. Тя е тази, която е в контакт с парфюмите, които трябва да се разгърнат на нейната основа и да бъдат в синхрон с нейния собствен аромат. През топлите месеци тя реагира по един начин, през зимните – по друг. Неслучайно понякога един и същ парфюм го усещаме различно върху себе си и дори има риск да спрем да го ползваме, ако ароматът му ни се вижда вече различен или не ни действа както

Виж още

Lanvin ARPEGE – аромат, пълен с майчина любов

Какъв е най-подходящият подарък, който една майка може да направи на своята дъщеря? Отговорът е – подарък с послание, а какво по-хубаво послание от майчината любов. Именно тя е причината да се роди един от най-известните дамски аромати – Lanvin Arpege. Коя е Ланвин? Жан Ланвин е родена през 1867 година в Париж в многодетно семейство с 11 деца. Когато е на 16 години започва да работи при модистка, а след две години успява да отвори сама свое ателие. Вдъхновена от шиенето, тя създава прекрасни детски и дамски дрехи. Тя е една от първите, които започват да създават нова линия за всеки

Виж още

Усещания, извън сферата на обичайното!

Едно име винаги издава душата... дори и когато става въпрос за парфюм. Защото „ALIEN” на Thierry Mugler дава сериозна заявка да ви пренесе извън пределите на земните познати аромати. Опаковката му е в причудлива форма, но истинската изненада се крие вътре. Изненада за сетивата! Ако се чудите на какво се дължи неговата заслужена популярност от 2005 година насам, то отговорът неизменно ще бъде – в съставките. Но кои са те? Амбра. Този кехлибарен аромат въздейства на женските хормони по специфичен и неописуем начин. Той е един от най-скъпите парфюмерийни компоненти заради

Виж още

Съблазън, събрана в четири класически аромата!

Всяко едно от петте ни сетива е в пряка връзка с инстинктите ни, но може би обонянието е това, което най-първично и непосредствено въздейства на определени части от мозъка, които са пряко свързани с привличането към противоположния пол. Както можем да бъдем отблъснати, така може да бъдем и неустоимо зашеметени от аромат, който кара желанията ни да бушуват неосъзнато и на подсъзнателно ниво.В  Естествено, индивидуалните вкусове и особености не могат да бъдат пренебрегнати, но въпреки това е доказано, че четири аромата, които се ползват в парфюмерията, имат сравнително еднакво въздействие

Виж още

Големите дамски класики сред парфюмите

Трябва да купите подарък? Спрели сте се на парфюм, но не знаете кой аромат би се харесал... В такива моменти може да се доверите на класиката. Неслучайно някои парфюми имат непреходен успех и остават любими на поколения жени. Те имат в себе си тази нотка изискана женственост, която ги прави толкова неустоими. J`ADORE на Christian Dior – този аромат е създаден през 1999 година от Calice Becker e Francois Demachy. Името на парфюма идва от една от любимите реплики на Кристиян Диор, която изразява най-чистата страст и емоция - “обожавам те”. Ароматът е нежна комбинация от цветя и плодови

Виж още

Открийте ни в Google+