Зaщо децата обичат багери играчки? от

Зaщо децата обичат багери играчки?
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

 

Когато разгледах сайта за техниката на Hitachi, си спомних за детските си години, когато хич не предполагах, че строителните и специални машини ще се превърнат в моя съдба!

Всеки баща си спомня времето, когато е играл на пясъчника с всички видове строителни машини. Най-вероятно една от любимите му играчки е била багер. Като резултат от тези спомени, много от нас купуват точно същите играчки за децата си. Въпреки това, в тези модерни дни те определено са по-сложни, по-технически, а понякога струват и доста по-скъпо. Има някой екземпляри, които направо са чудо на техниката.

Днес вече има и багерчета с дистанционно управление, което е изключително вълнуващо не само за децата, а и за по-големите. Те се движат и въртят кабината си, заедно с работното оборудване на 360 градуса, отварят кофата и удължават стрелата си. Можете лесно да натоварите някой камион, точно като истински багер. А това е истинска подготовка за живота. Психолозите са доказали, че децата научават дейностите от живота чрез играта.

Момчета са също като бащите си, разликата е, че нашите играчки са още по-скъпи. Един земекопен багер наистина може да струва доста. Трябва да имате предвид, че както истинските така и за малчуганите тези багери се изчисляват от инженерите по абсолютно същия начин, както и в реалния живот.

Децата ги обичат, защото се наслаждават на факта, че контролират голяма машина и колкото по-голяма е тя, толкова по-добре. Причините, поради които всеки баща иска да купи такъв багер на сина си, е желанието му да си спомни детството и така да прекарва повече време с децата си.

За любителите на пъзели вече има багер в Лего. Вярно, че е доста сложно да се сглоби, но бащите и синовете обичат предизвикателствата, особено, когато ги посрещат заедно. Срещат се два модела за игра. Единият е класически багер, а другият е верижен товарач.

Точно поради тази причина багерите обикновено са по-скъпи от другите играчки. Обиколете магазините и ще забележите, че земекопните машини и там си държат цена . Все пак парите си заслужават, особено ако имате едно мило и любознателно дете на 10-12 годишна възраст.

Нека обаче не оставяме само децата да се забавляват. Ако искате да оплакнете окото с нещо истинско или просто ви засърбят ръцете за нещо голямо, задължително посетете http://www.zandm.net/ . В него фирма Зет и Ем Прайвит Ко ООД ще ви покаже най-новите тенденции и пълната гама минна, строителна и пътна техника не за деца, а за големи!

 

Сподели в:

Най-новите статии

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Кои са парфюмите, подходящи за зимния сезон?

Едно от златните правила в парфюмерията е, че всеки сезон изисква различен аромат. И не, това не е измислица, която се разпространява с цел да се продават нови и нови парфюми. Това е изискване на самата ни кожа. Тя е тази, която е в контакт с парфюмите, които трябва да се разгърнат на нейната основа и да бъдат в синхрон с нейния собствен аромат. През топлите месеци тя реагира по един начин, през зимните – по друг. Неслучайно понякога един и същ парфюм го усещаме различно върху себе си и дори има риск да спрем да го ползваме, ако ароматът му ни се вижда вече различен или не ни действа както

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Открийте ни в Google+