С Фламинго Шипинг по море – екологично и евтино! от

 С Фламинго Шипинг по море – екологично и евтино!
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Транспортирането на товари по вода се използва от хората, откакто е създаден първия сал. В миналото освен силата на водните течения, от голямо значение за този вид транспорт е имал и вятъра. Днес големите плавателни съдове разчитат на мощни двигатели, които ги правят бързи и независими от метеорологичните условия. Този вид транспорт е възможно най-евтин и екологичен, защото с негова помощ могат да се транспортират огромно количество товари наведнъж за далечни местоназначения, в сравнително кратки срокове. Всяка една държава, която има излаз на море, както и наличието на големи реки и водни басейни на територията си, използва тези ресурси за основни транспортни артерии.

Състоянието на външната търговия на всяка държава, а също и на световната икономика са в пряка зависимост от международния морски транспорт. Морските и презокеански пътища са естествени, което ги прави евтини, такси се заплащат само при преминаването през специално построени пропусквателни съоръжения. Ниската себестойност на водният транспорт се дължи и на факта, че при него разходите за изграждане и поддържане на инфраструктура са сведени до минимум. Водният транспорт се използва за превоз на обемни товари и големи количества трайни стоки на дълги разстояния.

България, макар и малка по територия, е истински благословена с географското си местоположение и излаза си на море както и с достъпа си до редица европейски страни по р. Дунав. Благодарение на тези природни дадености, страната ни има развит воден и морски транспорт от и до близки и далечни места в Европа и в цял свят.

 

Една от най-успешните фирми в този бранш у нас е Фламинго Шипинг ЕООД, която започва дейността си като наследник на звеното за морски транспорт на Фламинго ООД през 2009 г. Основната дейност на фирмата е свързана с  корабните превози на товари. Дългогодишното партньорство на Фламинго Шипинг с редица световно известни корабособственици и товародатели е основната предпоставка за успешен бизнес. Фирмата обработва кораби, които превозват широк спектър товари, а предлаганите услуги са на изключително качество и оптимални цени, винаги в крак с тенденциите на международните пазари на шипинг услуги.  

Фламинго шипинг предлага на своите клиенти цялостни транспортни решения с всички типове морски контейнери и осъществява морски контейнерен транспорт от и до основните световни пристанища в отговор на непрекъснато нарастващите  търсения на клиентите и в зависимост от спецификата на техните товари.

Фламинго шипинг ООД предоставя възможността да се наемат цели плавателни съдове от един търговец или части от тях, а така също и съдове за транспортирането на специализирани, опасни или товари, свързани с военната промишленост. Окрупняването на по-малки пратки в един контейнер снижава значително разходите за транспорт, без това да нарушава гаранцията за сигурността по доставянето на стоката до крайната точка на пътуването.

С професионализъм и педантичност специалистите от Фламинго шипинг ежедневно доставят товарите на своите клиенти до всяко пристанище по света при най-добри цени и в най-кратки срокове. 

Сподели в:

Най-новите статии

Големите дамски класики сред парфюмите

Трябва да купите подарък? Спрели сте се на парфюм, но не знаете кой аромат би се харесал... В такива моменти може да се доверите на класиката. Неслучайно някои парфюми имат непреходен успех и остават любими на поколения жени. Те имат в себе си тази нотка изискана женственост, която ги прави толкова неустоими. J`ADORE на Christian Dior – този аромат е създаден през 1999 година от Calice Becker e Francois Demachy. Името на парфюма идва от една от любимите реплики на Кристиян Диор, която изразява най-чистата страст и емоция - “обожавам те”. Ароматът е нежна комбинация от цветя и плодови

Виж още

Съблазън, събрана в четири класически аромата!

Всяко едно от петте ни сетива е в пряка връзка с инстинктите ни, но може би обонянието е това, което най-първично и непосредствено въздейства на определени части от мозъка, които са пряко свързани с привличането към противоположния пол. Както можем да бъдем отблъснати, така може да бъдем и неустоимо зашеметени от аромат, който кара желанията ни да бушуват неосъзнато и на подсъзнателно ниво.В  Естествено, индивидуалните вкусове и особености не могат да бъдат пренебрегнати, но въпреки това е доказано, че четири аромата, които се ползват в парфюмерията, имат сравнително еднакво въздействие

Виж още

Рецепта за добър старт на новата година

Стъпка номер 1: съберете компания добри приятели Те са най-важната част, за да може посрещането на новата година да бъде наистина незабравимо. Да, всеки ще попита не е ли рано още, защо сте се разбързали толкова, но отговорът е един – ако искате да сте заедно, да не търсите заведение в последния момент и да не разпитвате наслуки, трябва да заложите на място, което е изпитано и проверено. Само така ще спестите на цялата компания излишни колебания и дори разногласия, които често се случват при организация в последния момент. Стъпка номер 2: направете си резервация в BAR & GRILL

Виж още

Модерна болница, в която най-важно е Вашето здраве!

Искаме да имаме модерен дом, модерни сгради, но когато става въпрос за най-ценното – здравето ни – тогава понятието мода е изпълнено с друго съдържание. Какво значи да си модерен, когато става въпрос за болница? Съвременна апаратура. Съвременната медицина се състои от високи технологии и грижа за пациента. В същото време техниката става все по-прецизна и безопасна, а възможностите да се изследва подробно и бързо човешкото тяло се увеличават непрекъснато. Нивото и качеството на медицинската апаратура е една от най-видимите и важни визитни картички на всяко здравно заведение.

Виж още

Развитието – начална точка на успеха за всеки бизнес

Както във всяка сфера, така и в производството на алуминиева дограма, е необходимо обновяване и въвеждане на иновации, за да се постигат по-високи нива в качеството на продуктите. В стремежа си да предлага най-доброто на своите клиенти, фирма „Чех-Пласт” се включи в проект, финансиран от Европейския съюз: „ЧЕХ - ПЛАСТ ООД - в стремеж към ръст на производствения капацитетВ». За да бъде подобрен производствения капацитет и да се повиши конкурентоспособността на дружеството беше предвидено въвеждането на ново технологично оборудване. Това се реализира чрез закупуването и въвеждането в

Виж още

Открийте ни в Google+