С Фламинго Груп по въздух, суша и море от

С Фламинго Груп по въздух, суша и море
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

 В миналото хората са пренасяли товарите си на гръб, вървейки дни наред пеша. След време са започнали да използват домашните животни, а за преминаването на дълбоки водни пространства са построявали салове и така са достигали до по-отдалечените и труднодостъпни места. По-късно започва строителството на пътища и плавателни съдове. С тяхна помощ преносът на товари става по-бърз и лесен, а това допринася за развитието на търговията не само на местно ниво, но и в глобален мащаб.

Възможността да се превози товар с голям обем е от съществено значение за развитието на търговията както в миналото, така и днес.  Вече съществуват огромен брой бързоразвиващи се компании, който посвещават ежедневните си усилията на това товарите на клиентите им да достигнат от едно място на друго бързо, сигурно и най-вече евтино. Създадена е надеждна мрежа от сухопътен, морски и въздушен транспорт, през коридори им ежеминутно преминават огромни количества стоки, от чиято навременна доставка зависи световната икономика.

Фламинго Група от компании - еталон за качество сред познавачите в бранша, предлага транспортни услуги по въздух, суша и море вече повече от 18 години. Със своите подразделения , Фламинго Груп покрива възможно най-широк диапазон от дейности, свързани с надеждното и безаварийно доставяне на товари от и до всяка точка на света.

Фламинго ООД като част от семейството е с приоритет сухопътния транспорт.Тъй като сухопътния транспорт е един от най-удобните и разпространени начини за превоз, при това на конкурентни цени. С нарастването на дела на контейнерния транспорт в международен мащаб, Като част от предлаганите услуги, са и контейнерните превози. Те включват транспорт с различни по обем и вид контейнери, а клиентите могат да избират превоз на своите стоки в самостоятелни контейнери или като част от групажни пратки. Фламинго ООД  работи с едни от най-добрите контейнерни компании, познати у нас и в чужбина, което е гаранция за отлично качество. В стремежа си да предостави на своите клиенти цялостни решения за транспортни услуги, фирмата предлага контейнерен транспорт както на територията на страната, така и в чужбина.

Фламинго шипинг ООД- като част от Фламинго Груп предоставя възможността да се наемат цели плавателни съдове или части от тях. Осигурява транспортирането на специализирани и опасни товари, а също и товари, свързани с военната промишленост. Възможността за окрупняването на по-малки пратки от различни търговци натоварени на един и същ кораб снижава значително разходите за транспорт, без това да нарушава гаранцията за сигурност.

Естественото продължение на дългогодишните усилия на Фламинго Груп е създаването на звено за транспорт по въздуха. Като резултат от стремежа на фирмата да задоволи изцяло търсенията на своите клиенти, фирмата предлага транспортни решения, включващи всички видове транспорт в една услуга като така може да достави товари по всяко време, на всяко място в желаните от клиента срокове, включително „от врата до врата“.

Фламинго Шиппинг ЕООД е специализирана в транспортирането на опасни товари и военна продукция по въздух, суша и море. Тя използва специализирани самолети за чартърни полети, с които се пренасят товари „забранени за превоз по въздух“. Карго чартърните полети на Фламинго се извършват със машини, според типа, обема и теглото на товарите. За да се оптимизират максимално разходите за всеки отделен чартърен полет специалистите от фирмата предварително съобразяват дори позиционирането на товарите.
Като допълнение, и за да е от максимална полза на клиентите си, както и за да гарантира сигурността на товарите им, фирмата предлага карго застраховки, покриващи множество рискове. 

В търсене на идеален баланс между качествено изпълнена услуга и оптимална цена, Фламинго Груп предлага отлични услуги на конкурентни цени, а това е най-верния път към доверието на клиентите.

Сподели в:

Най-новите статии

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Кои са парфюмите, подходящи за зимния сезон?

Едно от златните правила в парфюмерията е, че всеки сезон изисква различен аромат. И не, това не е измислица, която се разпространява с цел да се продават нови и нови парфюми. Това е изискване на самата ни кожа. Тя е тази, която е в контакт с парфюмите, които трябва да се разгърнат на нейната основа и да бъдат в синхрон с нейния собствен аромат. През топлите месеци тя реагира по един начин, през зимните – по друг. Неслучайно понякога един и същ парфюм го усещаме различно върху себе си и дори има риск да спрем да го ползваме, ако ароматът му ни се вижда вече различен или не ни действа както

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Открийте ни в Google+