Паркинг до летище София пести време и пари от

Паркинг до летище София пести време и пари
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Бързате, връщате се и пак заминавате. Сигурно това ежедневие Ви е до болка познато. Не стига, че нямате време за нищо, а и в допълнение има три неща, които Ви вбесяват когато пътувате. Първото е високата цена на самолетните билети, второто е несигурността от риска да си загубите багажа, а третото е неудобство, свързано с прехвърляния и навъртени километри, необходими, за да си свършиш работата. Както традицията повелява, добрата новина винаги е на финала. В случая тя Ви очаква когато се приберете на родна земя и отидете да си вземете колата от паркинга до летище София, на разклона на двата терминала. С услугите, които предлагат, те успяват да компенсират тези три неудобства така, че дори да забравите за тях.

Компенсация № 1. Скъпите самолетни билети може да са изпразнили джоба Ви, но паркингът до летище София няма да го направи, защото е изгоден и евтин. Ако намирането на подходящо място, където да оставите автомобила си е голям разход за Вас, то той може да бъде сериозно намален. Паркирането на разклона между Терминал 1 и Терминал 2 е на изгодна цена. За удобство на сайта може да се ползва бутон „Калкулатор“, който да изчисли сумата за престоя, който Ви е необходим. Ако пък се притеснявате, че има възможност да няма места, може да направите резервация, което не отнема повече от минута.

Компенсация 2. Все още не е измислен начин да може да наблюдавате багажа си навсякъде, за да не изчезне, но поне с колата нещата са различни когато ползвате паркинга до летище София, на разклона между двата терминала. Сигурност - това е едно от най-важните изисквания, които имате когато оставяте автомобила си. Затова паркингът между Терминал 1 и Терминал 2 е денонощно охраняем, с видеоконтрол, бариера и осигурен нощен обход. За колата поне бъдете спокойни, а багажът... може и да се появи.

Компенсация 3. Когато смените два, три полета и километражът, който сте навъртели вече е внушителен Ви се иска да спрете да хвърчите постоянно нанякъде, за да свършите работа. Компенсация за всички тези нерви може да бъдат услугите, които предлага паркингът до летище София. Екипът им знае, че преди да потеглите отново на път с автомобила, трябва да го приведете във вид и Ви спестява времето да се чудите къде и кога да направите това. Те ще се погрижат за колата Ви докато Вие сте на почивка или просто на път, така че да не губите излишно време и работата да се свърши докато Вас ви няма. Ето как да спестите и време... Voilà!

Ето на това му се казва „три в едно“, та даже и четири, защото паркингът до летище София, освен, че е изгоден, предлага и срещу символично заплащане трансфер до и от Терминал 1 и Терминал 2, като услугата е налична 24 часа, 7 дни в седмицата.

Всички, които пътуват често със самолет или просто живеят в района на летището вече могат да отметнат една грижа по-малко – за автомобилът им има кой да помисли.

 

Сподели в:

Най-новите статии

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 2

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA True Cementв„ў са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат сертифицирана термоизолираща функция и са изключително подходящи за влажни помещения – бани, басейни, СПА центрове. Nicolе (Никол)В е декоративна мазилка от ново поколение, съчетаваща в себе си естетиката на класическите декоративни мазилка и функции, които те не притежават, а именно - доказан

Виж още

АнтиБактерикал – хигиена и естетика в един продукт!

Санирай с нас и най-новите продукти на фирма ATRIA – AntiBacterical Spray и Antibacterical боя! Представяме на вашето внимание линия продукти от ново поколение, чиито фокус е антибактериалната защита. Продуктите АнтиБактерикал не само убиват бактериите, но и предотвратяват бъдещото им развитие върху повърхностите. Те са най-доброто решение за трайна защита от бактерии, гъбички и плесени, при това в две лесни стъпки! Първа стъпка – Обработване на стените с AntiBacterical Spray (Антибактерикал Спрей) - хигиенизиращ спрей за стени и тавани с антибактериално и антимухълно действие.

Виж още

Саниране и защита на облицовки и настилки от камък

Камъкът е един от най-използваните материали в строителството от векове. Независимо дали говорим за столетна или за най-модернa сграда, дали става въпрос за каменна облицовка на камина или на фасада, той неизменно присъства. Естествените камъни са ефектни и харесвани, но са силно попивни. Попивайки вода и влага те се замърсяват, променят цвета си, по тях се образуват мухъл, лишеи и микроводорасли и постепенно се рушат. За да запазим или възстановим красотата им, те трябва да бъдат подходящо почистени и обработени. С продуктите на италианската фирма Атри дълги години ще се радвате на красотата

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 1

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат висока влагоустойчивост и сертифицирана термоизолираща функция, която осезаемо подобрява комфорта в помещенията. Термо декоративната боя Sofia (Софиа)В е най-авангардния продукт в своя сектор. СъчетавайкиВ  естетика и технология, при пълно зачитане на традициите,В В СофиаВ придава на интериора стил и класа,

Виж още

Грундове и бои за селскостопански машини, тежкотоварни автомобили и автобуси

В края на есента приключва земеделската година, строителството на открито спира, а активният туристически сезон е свършил. Време е да се обърне внимание на ремонта и поддръжката на селскостопанската техника, тежкотоварните автомобили, строителните машини и автобуси. Те трябва да бъдат подготвени за новия сезон и няма по-подходящ момент от късната есен и зимата, когато почти или изобщо не се използват. Един от основните проблеми, с който собствениците се сблъскват е ръждата. В борбата с нея на помощ идва преобразувателят на ръжда на италианската фирма Атри. Kemrust (Кемръст) превръща по

Виж още

Открийте ни в Google+