Да си измиеш колата на Летище София, мисия напълно възможна от

Да си измиеш колата на Летище София, мисия напълно възможна
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

 Колкото и често да ви се налага да изпращате или посрещате някого от Аерогара София, вероятно винаги сте се питали, с какво да осмислите времето си, докато самолетите си търсят оправдание за закъсненията. Чакането по летищата има своето очарование, но понякога часовете се влачат с ориенталска леност, а вие трескаво започвате да си мислите: „Колко много неща можех да свърша през това време. Най-малкото можех да измия колата.“
Е, тази идея вече е напълно осъществима. Точно на кръстовището на бул. Брюксел и ул. „Продан Таракчиев“, на разклона между Терминал 1 и Терминал 2 на летище София, се намира новоизградена, модерна и високотехнологично оборудвана автомивка.
На място работниците в автомивката ще ви предложат вътрешно, външно или комплексно почистване с качествените препарати MA-FRA – световни лидери в препаратите за автопочистване. 
Външното миене, което предлагат там може да е външно безконтактно миене – специални алуминиево и никел щадящи препарати, /каквито на повечето места няма/, ръчно миене с шампоан и изплакване с хидрополираща вакса, почистване от насекоми, измиване и деоксидация на алуминиеви /лети/ джанти, почистване на гуми.
Автоматичното миене включва ръчно предизмиване, измиване с шампоан, изплакване и нанасяне на хидрополираща вакса и изсушаване.
Вътрешното почистване включва щателно почистване с  прахосмукачка, почистване на стъклата, автомобилното табло, стелките, почистване с прохосмукачка на седалките и багажника, пране на авто-тапицерии. Само след броени минути ще се радвате на чиста до блясък, освежена отвън и отвътре и ароматизирана, без излишна натрапчивост, кола.

Наложи ли се по-дълъг престой не е проблем да оставите колата си на удобния денонощен охраняем паркинг, разположен на 150 метра от Терминал 1. Всички знаем какво перо от бюджета на посрещачите може да представлява паркингът на летище София, особено ако полетът закъснява, затова не се колебайте да паркирате между Терминал 1 и Терминал 2, при това на цена само от 2 лв. за престой до 2 часа или 5 лв. за цяло денонощие.  За още по-голямо ваше улеснение от паркинга на автомивката могат да ви предложат и трансфер до терминала, до който трябва да стигнете. Терминал 1 се намира само на 150 метра от мястото, а Терминал 2 на 1,5 км.

На разположение на клиентите на паркинга на автомивката при летище София има кафе автомат, а паркингът се охранява денонощно от физическа охрана и видеонаблюдение. Режим на достъп е осигурен чрез бариера. Достъпът до паркинга е възможен от двете посоки на ул. „Продан Таракчиев”. 
Ако вече сте клиент на паркинга, но в последствие решите, че колата ви се нуждае от почистване, в автомивката ще ви зарадват с 20% отстъпка.

Телефон за връзка и предварително записване на часове за автомивкат е:

+359 8888 23998.

 

Сподели в:

Най-новите статии

Рецепта за добър старт на новата година

Стъпка номер 1: съберете компания добри приятели Те са най-важната част, за да може посрещането на новата година да бъде наистина незабравимо. Да, всеки ще попита не е ли рано още, защо сте се разбързали толкова, но отговорът е един – ако искате да сте заедно, да не търсите заведение в последния момент и да не разпитвате наслуки, трябва да заложите на място, което е изпитано и проверено. Само така ще спестите на цялата компания излишни колебания и дори разногласия, които често се случват при организация в последния момент. Стъпка номер 2: направете си резервация в BAR & GRILL

Виж още

Развитието – начална точка на успеха за всеки бизнес

Както във всяка сфера, така и в производството на алуминиева дограма, е необходимо обновяване и въвеждане на иновации, за да се постигат по-високи нива в качеството на продуктите. В стремежа си да предлага най-доброто на своите клиенти, фирма „Чех-Пласт” се включи в проект, финансиран от Европейския съюз: „ЧЕХ - ПЛАСТ ООД - в стремеж към ръст на производствения капацитетВ». За да бъде подобрен производствения капацитет и да се повиши конкурентоспособността на дружеството беше предвидено въвеждането на ново технологично оборудване. Това се реализира чрез закупуването и въвеждането в

Виж още

Малкият бизнес не може да си позволи IT отдел

В В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В В  Случвало ли ви се е да работите върху нещо усърдно и в един момент компютърът ви да зацикли, да се рестартира без предупреждение или най-лошото - да не се тръгне отново? Естествено, такива ситуации стават често се и за да ги избегнем, трябва да се застраховаме. А застраховката в тази ситуация е абонамент за компютърна подръжка. Тя е неизменна част от нормалното функциониране на работните процеси и всеки бизнес има нужда от нея. Големите компании имат на разположение IT отдел, но за малкия и среден бизнес това е доста голям разход и

Виж още

Забравете изтощението и лошия сън, и бъдете щастливи!

В  В Не случайно някои от най-лошите шпионски практики включват подлагане на няколкодневно безсъние. След него човек е способен да признае всичко, да каже всичко и въобще да направи всякакви компромиси. Това, разбира се, е краен случай, но за съжаление безсънието мъчи все повече хора в стрес. Безсилието да се въртиш в леглото си до побъркване, да ти се спи, а да не можеш да се отпуснеш, е един от най-неприятните ефекти на стресовия начин на живот на съвременния човек. Някои препоръчват топъл душ, други – кратко и леко хапване по никое време, трети – прочитане на някоя и друга страница

Виж още

Модерна болница, в която най-важно е Вашето здраве!

Искаме да имаме модерен дом, модерни сгради, но когато става въпрос за най-ценното – здравето ни – тогава понятието мода е изпълнено с друго съдържание. Какво значи да си модерен, когато става въпрос за болница? Съвременна апаратура. Съвременната медицина се състои от високи технологии и грижа за пациента. В същото време техниката става все по-прецизна и безопасна, а възможностите да се изследва подробно и бързо човешкото тяло се увеличават непрекъснато. Нивото и качеството на медицинската апаратура е една от най-видимите и важни визитни картички на всяко здравно заведение.

Виж още

Открийте ни в Google+