Безопасен превоз на товари в повече от 72 държави от

Безопасен превоз на товари в повече от 72 държави
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Вие сте търговец, който се притеснява достатъчно за производствения процес и за това как ще бъдат приети продуктите Ви от потребителите. Не е желателно към тези притеснения да се добавят още. Понякога това е неизбежно, защото стоките Ви трябва да стигнат до крайния купувач, а транспортирането им често крие големи рискове, в зависимост от големината, вида или специфичната дестинация.

Когато не искате да експериментирате и да се доверявате на сляпо, е най-добре да заложите на опит и факти, които времето е изпитало вместо Вас, какъвто е случаят с Адванс Интернешънъл Транспорт. Опитът на техните професионалисти са факторът, който премахва Вашите притеснения по отношение на логистика и спедиция.

Притеснения, които можете да си спестите когато...

Товарите Ви са извънгабаритни. Превозът на много големи и тежки товари има своите специфики и е необходима добра предварителна подготовка. Понякога се налага да се укрепват мостове и надлези, временно да се отстранява улично осветление, телефонни и електрически кабели, да се разширяват пътища и дори се изграждат изцяло нова заобиколни пътища за достъп. От Адванс Интернешънъл Транспорт имат опит дори и с най-неудобните товари и заслужено имат международна репутация като експерти в това отношение. Те поддържат голям автопарк от смесени контейнери, който варира между 400 и 1500, което прави възможно осигуряването на подходящ съд за Вашия товар рамките на 36 часа след резервацията. А след товаренето всеки метър от пътя се начертава подробно и се анализира за Ваше спокойствие и удобство.

Товарите Ви са опасни. Компанията приема всякакви спешни поръчки: машинни части, индустриални машини, медицински продукти, включително и опасни химикали. В тяхно лице имате надежден партньор, независимо дали става въпрос за малък пакет или за карго.

Товарите Ви са предназначени за специфични дестинации. Не е необходимо да преустановявате доставките до държави, които не Ви се струват надеждни. Адванс Интернешънъл Транспорт имат опит при транспортиране до страните от ОНД и други държави със сериозни проблеми със сигурността. Много фирми в този сектор не са склонни да ги обслужват, но компанията осигурява полицейски ескорт при два или повече контейнера, което гарантира сигурността на товарите Ви. Фирмата е особено конкурентоспособна по маршрута до Персийския залив. Има натрупан опит в превоз с камиони до Европа, Близкия Изток и Ирак, както и в работата с товарители и спедитори в цяла Русия и страните и страните от ОНД, благодарение на придобитите ексклузивни права за обслужване чрез Руски железници в Азербайджан и Грузия.

Товарите Ви са спешни. Точността е критерий за добрата работа във всяка една сфера. Не може да затрудните Адванс Интернешънъл Транспорт с капацитета на поръчката си. Товарите Ви ще се транспортират навреме и без бавене. Компанията ползва 1000 товарни автомобили, 350 ремаркета и 250 железопътни товарни ремаркета, което позволява осигуряването на превоз от врата до врата, достъпен навсякъде и по всяко време. Допълнително се предоставят компютърни системи за проследяване на товара, които правят рутинни проверки за местоположението на всеки шест часа.

Товарите Ви са много. Капацитетът на бизнеса Ви, както и очакванията Ви са големи. Гаранциите на Адванс Интернешънъл Транспорт също. Компанията има акредитация от престижната организация FIATA и е заслужила позицията си на лидер в сферата на спедициите. Независимо колко и какви са товарите Ви, нуждите Ви могат да бъдат посрещнати адекватно с помощта на сухопътен, железопътен или въздушният транспорт, който позволява гъвкави графици, удобни за бизнеса. При ползването на воден транспорт, компанията помага с подготовката на необходимата документация, както и с преговорите за договорите с океански превозвачи, които дават преференциални цени, което спестява средства на крайния клиент. Преговарянето на отлични условия за повечето маршрути е гаранция, че сте намерили Вашия надежден партньор, който осигурява надеждни услуги от врата до врата.

Адванс Интернешънъл Транспорт е създадена в Обединеното кралство преди повече от 40 години като през 2005 година открива и клон в България. Компанията е специализирана в сферата на логистиката и спедицията чрез въздушен, железопътен, воден и сухопътен транспорт. Превозила е 1,7 милиона тона пратки в световен мащаб, на над 600 производители, в повече от 72 държави.

Сподели в:

Най-новите статии

Развитието – начална точка на успеха за всеки бизнес

Както във всяка сфера, така и в производството на алуминиева дограма, е необходимо обновяване и въвеждане на иновации, за да се постигат по-високи нива в качеството на продуктите. В стремежа си да предлага най-доброто на своите клиенти, фирма „Чех-Пласт” се включи в проект, финансиран от Европейския съюз: „ЧЕХ - ПЛАСТ ООД - в стремеж към ръст на производствения капацитетВ». За да бъде подобрен производствения капацитет и да се повиши конкурентоспособността на дружеството беше предвидено въвеждането на ново технологично оборудване. Това се реализира чрез закупуването и въвеждането в

Виж още

Немски колбаси – когато искаш да впечатляваш!

На класическата българска трапеза винаги има месо. То е неизменна част от менюто и е предпочитано както от малките, така и от големите. Неслучайно то е и изборът на всеки домакин когато покани гости. Но какво е решението когато приятелите ви вече са опитвали от вашите рецепти и е доста трудно да ги впечатлите с нещо ново и различно? Отговорът се крие в чиния с ароматни и изкушаващи немски колбаси. Вашите гости ще останат изненадани от разнообразието от вурстчета и вкусове, които ще помнят дълго: сицилиански наденички с лек аромат на анасон, кезе кнакер с добавен ементал, къривурст с лек

Виж още

Малкият бизнес не може да си позволи IT отдел

В В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В В  Случвало ли ви се е да работите върху нещо усърдно и в един момент компютърът ви да зацикли, да се рестартира без предупреждение или най-лошото - да не се тръгне отново? Естествено, такива ситуации стават често се и за да ги избегнем, трябва да се застраховаме. А застраховката в тази ситуация е абонамент за компютърна подръжка. Тя е неизменна част от нормалното функциониране на работните процеси и всеки бизнес има нужда от нея. Големите компании имат на разположение IT отдел, но за малкия и среден бизнес това е доста голям разход и

Виж още

Известният изобретател Чарлз Кетъринг казва: „Интересувам се от бъдещето, защото там ще прекарам остатъка от живота си“

Искате ли да се пенсионирате по-рано? Защо не се уверите, че услугата ни Допълнително доброволно пенсионно осигуряване е отлично решение за Вас? Когато се пенсионираме, нашите доходи рязко падат. Защо? Защото пенсиите, изплащани от Националния осигурителен институт не компенсират в пълна степен получавания доход преди пенсионирането ни. В най-добрият случай заместващият доход е около 40%. Нуждаете се от по-голяма сигурност? Алианц България ви предлага гъвкави схеми за допълнително доброволно пенсионно осигуряване. Доброволният пенсионен фонд (ДПФ) е гъвкава форма за спестяване

Виж още

Забравете изтощението и лошия сън, и бъдете щастливи!

В  В Не случайно някои от най-лошите шпионски практики включват подлагане на няколкодневно безсъние. След него човек е способен да признае всичко, да каже всичко и въобще да направи всякакви компромиси. Това, разбира се, е краен случай, но за съжаление безсънието мъчи все повече хора в стрес. Безсилието да се въртиш в леглото си до побъркване, да ти се спи, а да не можеш да се отпуснеш, е един от най-неприятните ефекти на стресовия начин на живот на съвременния човек. Някои препоръчват топъл душ, други – кратко и леко хапване по никое време, трети – прочитане на някоя и друга страница

Виж още

Открийте ни в Google+