Безопасен превоз на товари в повече от 72 държави от

Безопасен превоз на товари в повече от 72 държави
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Вие сте търговец, който се притеснява достатъчно за производствения процес и за това как ще бъдат приети продуктите Ви от потребителите. Не е желателно към тези притеснения да се добавят още. Понякога това е неизбежно, защото стоките Ви трябва да стигнат до крайния купувач, а транспортирането им често крие големи рискове, в зависимост от големината, вида или специфичната дестинация.

Когато не искате да експериментирате и да се доверявате на сляпо, е най-добре да заложите на опит и факти, които времето е изпитало вместо Вас, какъвто е случаят с Адванс Интернешънъл Транспорт. Опитът на техните професионалисти са факторът, който премахва Вашите притеснения по отношение на логистика и спедиция.

Притеснения, които можете да си спестите когато...

Товарите Ви са извънгабаритни. Превозът на много големи и тежки товари има своите специфики и е необходима добра предварителна подготовка. Понякога се налага да се укрепват мостове и надлези, временно да се отстранява улично осветление, телефонни и електрически кабели, да се разширяват пътища и дори се изграждат изцяло нова заобиколни пътища за достъп. От Адванс Интернешънъл Транспорт имат опит дори и с най-неудобните товари и заслужено имат международна репутация като експерти в това отношение. Те поддържат голям автопарк от смесени контейнери, който варира между 400 и 1500, което прави възможно осигуряването на подходящ съд за Вашия товар рамките на 36 часа след резервацията. А след товаренето всеки метър от пътя се начертава подробно и се анализира за Ваше спокойствие и удобство.

Товарите Ви са опасни. Компанията приема всякакви спешни поръчки: машинни части, индустриални машини, медицински продукти, включително и опасни химикали. В тяхно лице имате надежден партньор, независимо дали става въпрос за малък пакет или за карго.

Товарите Ви са предназначени за специфични дестинации. Не е необходимо да преустановявате доставките до държави, които не Ви се струват надеждни. Адванс Интернешънъл Транспорт имат опит при транспортиране до страните от ОНД и други държави със сериозни проблеми със сигурността. Много фирми в този сектор не са склонни да ги обслужват, но компанията осигурява полицейски ескорт при два или повече контейнера, което гарантира сигурността на товарите Ви. Фирмата е особено конкурентоспособна по маршрута до Персийския залив. Има натрупан опит в превоз с камиони до Европа, Близкия Изток и Ирак, както и в работата с товарители и спедитори в цяла Русия и страните и страните от ОНД, благодарение на придобитите ексклузивни права за обслужване чрез Руски железници в Азербайджан и Грузия.

Товарите Ви са спешни. Точността е критерий за добрата работа във всяка една сфера. Не може да затрудните Адванс Интернешънъл Транспорт с капацитета на поръчката си. Товарите Ви ще се транспортират навреме и без бавене. Компанията ползва 1000 товарни автомобили, 350 ремаркета и 250 железопътни товарни ремаркета, което позволява осигуряването на превоз от врата до врата, достъпен навсякъде и по всяко време. Допълнително се предоставят компютърни системи за проследяване на товара, които правят рутинни проверки за местоположението на всеки шест часа.

Товарите Ви са много. Капацитетът на бизнеса Ви, както и очакванията Ви са големи. Гаранциите на Адванс Интернешънъл Транспорт също. Компанията има акредитация от престижната организация FIATA и е заслужила позицията си на лидер в сферата на спедициите. Независимо колко и какви са товарите Ви, нуждите Ви могат да бъдат посрещнати адекватно с помощта на сухопътен, железопътен или въздушният транспорт, който позволява гъвкави графици, удобни за бизнеса. При ползването на воден транспорт, компанията помага с подготовката на необходимата документация, както и с преговорите за договорите с океански превозвачи, които дават преференциални цени, което спестява средства на крайния клиент. Преговарянето на отлични условия за повечето маршрути е гаранция, че сте намерили Вашия надежден партньор, който осигурява надеждни услуги от врата до врата.

Адванс Интернешънъл Транспорт е създадена в Обединеното кралство преди повече от 40 години като през 2005 година открива и клон в България. Компанията е специализирана в сферата на логистиката и спедицията чрез въздушен, железопътен, воден и сухопътен транспорт. Превозила е 1,7 милиона тона пратки в световен мащаб, на над 600 производители, в повече от 72 държави.

Сподели в:

Най-новите статии

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Открийте ни в Google+