Всичко за слаботоковите и силнотокови съоръжения от Сатурн 2 ООД от

Всичко за слаботоковите и силнотокови съоръжения от Сатурн 2 ООД
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

 

Всичко за слаботоковите и силнотокови съоръжения – от "Сатурн 2" ООД

Ако бизнесът ви върви добре и се подготвяте за нови инвестиции, вероятно се оглеждате за надеждни партньори. Когато бъдещите ви успехи зависят от

  • качествено изградена слаботокова и силнотокова електрическа инсталация,

  • площадкови мрежи НН, РУ-СН/20 kV,

  • поддръжката и ремонта им с безкомпромисно качество,

добре е да се запознаете с дейността и възможностите на фирма "Сатурн 2" ООД.

"Сатурн 2" поддържа проектантски екип, който може да разработи вашите идеи и да ги превърне в професионален, напълно комплектован проект, готов за изпълнение.

Висококвалифицираните специалисти с богат професионален опит могат да се справят с всички видове електромонтажи и ремонти – включително височинни. За целта фирмата разполага със собствено модерно оборудване и механизация.

И най-добре проектираните и монтирани съоръжения в процеса на експлоатация имат нужда от добра и отговорна техническа поддръжка, която ще гарантира безаварийната им ефективна работа. При договорни отношения за абонаментно обслужване, "Сатурн 2" ООД ви осигурява безотказен качествен сервиз непрекъснато, без почивни дни.

Че добрите думи не са просто рекламни фрази, доказват сертификатите, защитени от колектива на фирмата пред TUV AUSTRIA CERT GMBH:

  • SA 8000:2008;

  • EN ISO 9001:2008;

  • EN ISO 14001:2004;

  • OHSAS 18001:2007;

  • EN ISO 27001:2005.

Листата с услуги на "Сатурн 2" непрекъснато се обогатява. Обърнете се към тях, ако ви предстои изграждане на система за

  • автоматизация и контрол на производствения процес.

С нейна помощ управлението на различните машини и поточни линии, включени в производството, ще стане лесно и сигурно. Система от електронни датчици и програмируеми контролери ще събират и анализират данни непрекъснато, което ще направи възможен пълния контрол над процесите – при това – в реално време.

Потоците от суровини и готова продукция трудно могат да бъдат следени надеждно, без качествен специализиран

  • софтуер за управление на складови бази.

Разработен специално за вашите нужди, той ще ви помогне да знаете всичко в реално време за наличностите и движението на материалите и продукцията. Планирането и управлението на доставките ще се оптимизира чрез богата възможност от справки във всеки един момент за всеки аспект от движението в складовете.

По-високо качество на произвежданата продукция с едновременно намаляване разходите на суровини ще постигнете чрез

  • софтуер за автоматизация на дозиращите процеси.

С помощта на проектантите на "Сатурн 2" ще си осигурите управление на промишлените устройства за дозиране, а чрез това и на цялостния процес. В софтуерната система може да се вгради модул за управление на складовото стопанство. Така ще имате и пълна информация на вход и изход на всичките си складове.

Посетете сайта на фирмата, за да се запознаете в подробности с цялостната й дейност и да прецените в кой момент от изпълнение на вашия проект можете да я потърсите за сътрудничество!

 

Сподели в:

Най-новите статии

Саниране и защита на облицовки и настилки от камък

Камъкът е един от най-използваните материали в строителството от векове. Независимо дали говорим за столетна или за най-модернa сграда, дали става въпрос за каменна облицовка на камина или на фасада, той неизменно присъства. Естествените камъни са ефектни и харесвани, но са силно попивни. Попивайки вода и влага те се замърсяват, променят цвета си, по тях се образуват мухъл, лишеи и микроводорасли и постепенно се рушат. За да запазим или възстановим красотата им, те трябва да бъдат подходящо почистени и обработени. С продуктите на италианската фирма Атри дълги години ще се радвате на красотата

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 2

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA True Cementв„ў са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат сертифицирана термоизолираща функция и са изключително подходящи за влажни помещения – бани, басейни, СПА центрове. Nicolе (Никол)В е декоративна мазилка от ново поколение, съчетаваща в себе си естетиката на класическите декоративни мазилка и функции, които те не притежават, а именно - доказан

Виж още

Грундове и бои за селскостопански машини, тежкотоварни автомобили и автобуси

В края на есента приключва земеделската година, строителството на открито спира, а активният туристически сезон е свършил. Време е да се обърне внимание на ремонта и поддръжката на селскостопанската техника, тежкотоварните автомобили, строителните машини и автобуси. Те трябва да бъдат подготвени за новия сезон и няма по-подходящ момент от късната есен и зимата, когато почти или изобщо не се използват. Един от основните проблеми, с който собствениците се сблъскват е ръждата. В борбата с нея на помощ идва преобразувателят на ръжда на италианската фирма Атри. Kemrust (Кемръст) превръща по

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 1

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат висока влагоустойчивост и сертифицирана термоизолираща функция, която осезаемо подобрява комфорта в помещенията. Термо декоративната боя Sofia (Софиа)В е най-авангардния продукт в своя сектор. СъчетавайкиВ  естетика и технология, при пълно зачитане на традициите,В В СофиаВ придава на интериора стил и класа,

Виж още

АнтиБактерикал – хигиена и естетика в един продукт!

Санирай с нас и най-новите продукти на фирма ATRIA – AntiBacterical Spray и Antibacterical боя! Представяме на вашето внимание линия продукти от ново поколение, чиито фокус е антибактериалната защита. Продуктите АнтиБактерикал не само убиват бактериите, но и предотвратяват бъдещото им развитие върху повърхностите. Те са най-доброто решение за трайна защита от бактерии, гъбички и плесени, при това в две лесни стъпки! Първа стъпка – Обработване на стените с AntiBacterical Spray (Антибактерикал Спрей) - хигиенизиращ спрей за стени и тавани с антибактериално и антимухълно действие.

Виж още

Открийте ни в Google+