Самопочстващо покритие за вашата баня гарантира NANO GLASS + от

Самопочстващо покритие за вашата баня гарантира NANO GLASS +
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Развитието на модерните технологии навлезе успешно в стъкларската и керамична промишленост по цял свят. Те вече са достъпни и в България. Един от най-интересните продукти, предлагани от Фирма "Гласмен", е NANO GLASS +. Разработен е за защита на стъкла, порцелан и глазирана керамика. Това е бистра безцветна  течност,  която осигурява прозрачно покритие на нанониво.
След нейното нанасяне стъклата и керамиката в банята вече не се нуждаят от често почистване, тъй като покритието не позволява задържане на наслояванията, а замърсяванията се отстраняват само с отмиване. Колкото повече дъжд вали върху прозорците ви, толкова повече те остават чисти.

Течността е предназначена за стъклени фасади, оранжерии, зимни градини, витрини, прозорци. Използва се все по-масово в болници, хотели, при автомобилните стъкла, както и стъкла на кораби и яхти, огледала, душ кабини и паравани, санитарен фаянс, фаянсови плочки, душове и мивки. (Представяте ли си какво облекчение – плочките в банята се почистват сами!) Всеки, който е използвал NANO GLASS + е останал много доволен, тъй като ползите от него са големи. Трайността на покритието е до 5 години, създава хидрофобна повърхност, при дъжд има самопочистващ ефект, защитава срещу птичи „изненади“ на стъклото, както и по-тежки замърсявания, устойчиво е на соли и алкали, издържа на морска вода и солен въздух. Друго голямо предимство на този продукт е, че предпазва от цветен прашец, поддържа високо ниво на хигиена, има антибактериален ефект и...не оставя никакви следи. Съдържа и алкохол за дълготрайна защита.

За водачите на автомобили има и допълнителни екстри - подобрява видимостта при шофиране по време на силен дъжд. Много важно е, че продуктът се доставя готов за използване и е лесен за нанасяне. С една разфасовка от него, която е от 250 мл, могат да бъдат обработени от 10 до 12 кв. метра повърхност.
Преди  приложение на NANO GLASS + се уверете предварително, че повърхността е чиста. За най-добри резултати почистете с изопропилов алкохол. При работа използвайте защитни очила и ръкавици. Напоете мека памучна кърпа или гъба и нанесете върху продукта. Количеството, което се прилага, е 20-25ml / m2. Може да се прилага от - 25° С до + 80 ° С. Разтворът не бива да влиза в контакт с вода. При външни условия не прилагайте по време на дъжд. След нанасяне се образува напълно невидим филм. Изчакайте няколко минути за втвърдяването му. Това е 100% биоразградим продукт! Все пак при работата с него трябва да се използва защитно облекло - ръкавици, маска и предпазни очила. Нужно е да се работи в проветриви помещения и да се пазят кожата и очите. 

Сподели в:

Най-новите статии

Рецепта за добър старт на новата година

Стъпка номер 1: съберете компания добри приятели Те са най-важната част, за да може посрещането на новата година да бъде наистина незабравимо. Да, всеки ще попита не е ли рано още, защо сте се разбързали толкова, но отговорът е един – ако искате да сте заедно, да не търсите заведение в последния момент и да не разпитвате наслуки, трябва да заложите на място, което е изпитано и проверено. Само така ще спестите на цялата компания излишни колебания и дори разногласия, които често се случват при организация в последния момент. Стъпка номер 2: направете си резервация в BAR & GRILL

Виж още

Модерна болница, в която най-важно е Вашето здраве!

Искаме да имаме модерен дом, модерни сгради, но когато става въпрос за най-ценното – здравето ни – тогава понятието мода е изпълнено с друго съдържание. Какво значи да си модерен, когато става въпрос за болница? Съвременна апаратура. Съвременната медицина се състои от високи технологии и грижа за пациента. В същото време техниката става все по-прецизна и безопасна, а възможностите да се изследва подробно и бързо човешкото тяло се увеличават непрекъснато. Нивото и качеството на медицинската апаратура е една от най-видимите и важни визитни картички на всяко здравно заведение.

Виж още

Съблазън, събрана в четири класически аромата!

Всяко едно от петте ни сетива е в пряка връзка с инстинктите ни, но може би обонянието е това, което най-първично и непосредствено въздейства на определени части от мозъка, които са пряко свързани с привличането към противоположния пол. Както можем да бъдем отблъснати, така може да бъдем и неустоимо зашеметени от аромат, който кара желанията ни да бушуват неосъзнато и на подсъзнателно ниво.В  Естествено, индивидуалните вкусове и особености не могат да бъдат пренебрегнати, но въпреки това е доказано, че четири аромата, които се ползват в парфюмерията, имат сравнително еднакво въздействие

Виж още

Големите дамски класики сред парфюмите

Трябва да купите подарък? Спрели сте се на парфюм, но не знаете кой аромат би се харесал... В такива моменти може да се доверите на класиката. Неслучайно някои парфюми имат непреходен успех и остават любими на поколения жени. Те имат в себе си тази нотка изискана женственост, която ги прави толкова неустоими. J`ADORE на Christian Dior – този аромат е създаден през 1999 година от Calice Becker e Francois Demachy. Името на парфюма идва от една от любимите реплики на Кристиян Диор, която изразява най-чистата страст и емоция - “обожавам те”. Ароматът е нежна комбинация от цветя и плодови

Виж още

Развитието – начална точка на успеха за всеки бизнес

Както във всяка сфера, така и в производството на алуминиева дограма, е необходимо обновяване и въвеждане на иновации, за да се постигат по-високи нива в качеството на продуктите. В стремежа си да предлага най-доброто на своите клиенти, фирма „Чех-Пласт” се включи в проект, финансиран от Европейския съюз: „ЧЕХ - ПЛАСТ ООД - в стремеж към ръст на производствения капацитетВ». За да бъде подобрен производствения капацитет и да се повиши конкурентоспособността на дружеството беше предвидено въвеждането на ново технологично оборудване. Това се реализира чрез закупуването и въвеждането в

Виж още

Открийте ни в Google+