Ръчно ковано желязо от „Железен стил“ – красота, индивидуалност, сигурност от

Ръчно ковано желязо от „Железен стил“ – красота, индивидуалност, сигурност
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Предметите от ковано желязо излъчват стил и финес. Вдъхват респект. (Това е може би единствената форма на желязото, която изглежда топла, създава уют и има напълно човешко измерение.) В същото време те имат дълъг живот, лесни са за поддръжка и придават индивидуалност и изисканост на дома ви.

Ако ви предстои да правите ограда, парапети, врати влезете на jelezenstil.com. Ще откриете толкова много прекрасни неща, че дори и да не сте мислили досега за ковано желязо, може би то ще се окаже най-подходящото за вашите нужди.

Разгледайте сайта даже и да нямате конкретни намерения. Ще видите чудесни мебели и изящни предмети на бита, тенти и козирки. Те излизат изпод умелите ръце на ковачите на „Железен стил“. Моделите се разработват от проектантите на фирмата или са по ваша идея.

Поискайте оферта и ще се изумите, колко достъпно може да е кованото желязо, когато между вас и майсторите не стоят посредници и търговци. Срещу цената, освен предмета, получавате боядисване и състаряване на боята при ваше желание, монтаж и декоративен завършек.

Производствената листа на „Железен стил“ включва:

  • врати и портали,

  • огради,

  • решетки и френски парапети,

  • стълбищни парапети,

  • терасни парапети,

  • тенти и козирки,

  • спални и мебели,

  • други изделия.

За получаване на крайния продукт, металът може да се комбинира с дърво и стъкло. Към кованите елементи могат да се добавят иноксови въжета, вертикални тръби или хоризонтални струни от квадратни профили и тръби. Вашият проект може да бъде разработен така, че да се се впише прекрасно в едно напълно модерно обзавеждане.

Макар че изделията на „Железен стил“ се изработват ръчно, ролята на модерните технологии при направата им е много сериозна. С тяхна помощ кованото желязо се предпазва от корозия. Става устойчиво на екстремните атмосферни условия и можете да се радвате на красотата и здравината му десетилетия наред. Вашите врати и огради ще сигурни, надеждни, лесни за заключване и обезопасяване, огнеупорни.

Освен ковано желязо, фирмата може да ви предложи изработката на стъклени витрини и врати. Използва се флоатно стъкло до 20 мм, което предварително се закалява, или триплекс до 12 мм. Монтажът е на алуминиев профил. Отварянето е чрез плъзгане или на „хармоника“. При вратите можете да избирате между странично, подово, или горно заключване.

Ако имате нужда от окачен таван на влажно, прашно или силно нагрявано от слънцето място, попитайте за окачените тавани Gaipel. Те са метални и са разглобяеми. Могат да са от пана или ламели. С тях ще постигнете отлична шумо- и топлоизолация. Ще прикриете дефекти на етжната плоча и ще осигурите ефектен вид на помещението.

Запомнихте ли - jelezenstil.com. 

 

Сподели в:

Най-новите статии

Малкият бизнес не може да си позволи IT отдел

В В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В В  Случвало ли ви се е да работите върху нещо усърдно и в един момент компютърът ви да зацикли, да се рестартира без предупреждение или най-лошото - да не се тръгне отново? Естествено, такива ситуации стават често се и за да ги избегнем, трябва да се застраховаме. А застраховката в тази ситуация е абонамент за компютърна подръжка. Тя е неизменна част от нормалното функциониране на работните процеси и всеки бизнес има нужда от нея. Големите компании имат на разположение IT отдел, но за малкия и среден бизнес това е доста голям разход и

Виж още

Забравете изтощението и лошия сън, и бъдете щастливи!

В  В Не случайно някои от най-лошите шпионски практики включват подлагане на няколкодневно безсъние. След него човек е способен да признае всичко, да каже всичко и въобще да направи всякакви компромиси. Това, разбира се, е краен случай, но за съжаление безсънието мъчи все повече хора в стрес. Безсилието да се въртиш в леглото си до побъркване, да ти се спи, а да не можеш да се отпуснеш, е един от най-неприятните ефекти на стресовия начин на живот на съвременния човек. Някои препоръчват топъл душ, други – кратко и леко хапване по никое време, трети – прочитане на някоя и друга страница

Виж още

Немски колбаси – когато искаш да впечатляваш!

На класическата българска трапеза винаги има месо. То е неизменна част от менюто и е предпочитано както от малките, така и от големите. Неслучайно то е и изборът на всеки домакин когато покани гости. Но какво е решението когато приятелите ви вече са опитвали от вашите рецепти и е доста трудно да ги впечатлите с нещо ново и различно? Отговорът се крие в чиния с ароматни и изкушаващи немски колбаси. Вашите гости ще останат изненадани от разнообразието от вурстчета и вкусове, които ще помнят дълго: сицилиански наденички с лек аромат на анасон, кезе кнакер с добавен ементал, къривурст с лек

Виж още

Развитието – начална точка на успеха за всеки бизнес

Както във всяка сфера, така и в производството на алуминиева дограма, е необходимо обновяване и въвеждане на иновации, за да се постигат по-високи нива в качеството на продуктите. В стремежа си да предлага най-доброто на своите клиенти, фирма „Чех-Пласт” се включи в проект, финансиран от Европейския съюз: „ЧЕХ - ПЛАСТ ООД - в стремеж към ръст на производствения капацитетВ». За да бъде подобрен производствения капацитет и да се повиши конкурентоспособността на дружеството беше предвидено въвеждането на ново технологично оборудване. Това се реализира чрез закупуването и въвеждането в

Виж още

Известният изобретател Чарлз Кетъринг казва: „Интересувам се от бъдещето, защото там ще прекарам остатъка от живота си“

Искате ли да се пенсионирате по-рано? Защо не се уверите, че услугата ни Допълнително доброволно пенсионно осигуряване е отлично решение за Вас? Когато се пенсионираме, нашите доходи рязко падат. Защо? Защото пенсиите, изплащани от Националния осигурителен институт не компенсират в пълна степен получавания доход преди пенсионирането ни. В най-добрият случай заместващият доход е около 40%. Нуждаете се от по-голяма сигурност? Алианц България ви предлага гъвкави схеми за допълнително доброволно пенсионно осигуряване. Доброволният пенсионен фонд (ДПФ) е гъвкава форма за спестяване

Виж още

Открийте ни в Google+