Луксозните имоти в слънчева България са постижима мечта със „Стройинвест Груп БГ“ ЕООД от

Луксозните имоти в слънчева България са постижима мечта със „Стройинвест Груп БГ“ ЕООД
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

 Разположена на Балкански полуостров, България, макар и малка по територия страна, остава в сърцето на всеки, който някога я е посетил. Удивителната природа, разнообразните й растителни и животински видове, богатото културно наследство и не на последно място прочутото българско гостоприемство я правят желана не само за туризъм, но и място за живот от много чужденци.

 С развитието на инвестиционното строителство и туризма в курортните селища, страната ни привлича ежегодно милиони левове на инвеститори от цяла Европа и Русия. Цените на имотите у нас са едни от най-ниските, в сравнение с останалите курортни зони в други европейски държави. Именно те са сред основните фактори за възродилия се интерес към имотите по Черноморието. 
"Стройинвест Груп БГ" ЕООД предлага имоти в Черноморец, комплекс Калипсо; Поморие, комплекс Съксес и в Свети Влас, комплекс Хелиос. И трите курорта предоставят отлични възможности да отдих и туризъм, а близостта им до Бургас, Слънчев бряг, Несебър и Созопол ги прави атрактивни за онези, които предпочитат по-динамичния начин на живот.
 

Черноморец е разположено на юг от Бургас, на живописен полуостров, врязал се в Бургаския залив. Само на 20 километра на юг от Бургас и в непосредствена близост до древен Созопол и курортното селище Дюни, Черноморец е идеално място за хора, които предпочитат спокойствието, тишината и идилията на малкия град. Плажовете са тихи и малки, което ги прави идеално място за уединение. 

Свети Влас е на 32 км. северно от Бургас и само на 4 км. от Слънчев бряг. Този бутиков мини-курорт наброява едва 3000 жители и е още съвсем млад, но се развива с шеметни темпове. Който търси романтика от плаж в полите на планината ще я намери тук. Тук се намира и яхтеното пристанище „Марина Диневи“, което с наградата „Бентли“ остави зад себе си дори „Марина Дубай“. В селището има добре изградено инфраструктура, много кафенета, ресторанти, бутици и нощни заведения.

 

Поморие е третото населено място, в което "Стройинвест Груп БГ" строи и предлага имоти. Той е най-големият калолечебен център на Балканите. Отстоява на 20 км. на север от Бургас и е надарен с уникална пясъчна ивица с тъмно сив до черен пясък. Тук могат да се съчетаят в едно спокойствието, активната почивка и приятната грижа за здравето. Освен лечебна кал тук са и голяма част от солниците на България. Поморие е модерен спа център и прекрасно място за туризъм, който функционира целогодишно. 
 

При нужда от консултация за покупна на имот в посочените зони, можете да се допитата до специалистите в офисите на "Стройинвест Груп БГ".

Бургас: Адрес: ул. Шейново 108, ет. 1; тел.: +359 56 800 844

Св. Влас : Адрес: п.к. 8229 Делфин, здание "Хелиос; тел.: +359 889 044 422;

Москва; Адрес: ш. Энтузиастов, д.9, офис 15; тел.: +7 495 978 18 85

Сподели в:

Най-новите статии

Грундове и бои за селскостопански машини, тежкотоварни автомобили и автобуси

В края на есента приключва земеделската година, строителството на открито спира, а активният туристически сезон е свършил. Време е да се обърне внимание на ремонта и поддръжката на селскостопанската техника, тежкотоварните автомобили, строителните машини и автобуси. Те трябва да бъдат подготвени за новия сезон и няма по-подходящ момент от късната есен и зимата, когато почти или изобщо не се използват. Един от основните проблеми, с който собствениците се сблъскват е ръждата. В борбата с нея на помощ идва преобразувателят на ръжда на италианската фирма Атри. Kemrust (Кемръст) превръща по

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 1

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат висока влагоустойчивост и сертифицирана термоизолираща функция, която осезаемо подобрява комфорта в помещенията. Термо декоративната боя Sofia (Софиа)В е най-авангардния продукт в своя сектор. СъчетавайкиВ  естетика и технология, при пълно зачитане на традициите,В В СофиаВ придава на интериора стил и класа,

Виж още

Саниране и защита на облицовки и настилки от камък

Камъкът е един от най-използваните материали в строителството от векове. Независимо дали говорим за столетна или за най-модернa сграда, дали става въпрос за каменна облицовка на камина или на фасада, той неизменно присъства. Естествените камъни са ефектни и харесвани, но са силно попивни. Попивайки вода и влага те се замърсяват, променят цвета си, по тях се образуват мухъл, лишеи и микроводорасли и постепенно се рушат. За да запазим или възстановим красотата им, те трябва да бъдат подходящо почистени и обработени. С продуктите на италианската фирма Атри дълги години ще се радвате на красотата

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 2

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA True Cementв„ў са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат сертифицирана термоизолираща функция и са изключително подходящи за влажни помещения – бани, басейни, СПА центрове. Nicolе (Никол)В е декоративна мазилка от ново поколение, съчетаваща в себе си естетиката на класическите декоративни мазилка и функции, които те не притежават, а именно - доказан

Виж още

АнтиБактерикал – хигиена и естетика в един продукт!

Санирай с нас и най-новите продукти на фирма ATRIA – AntiBacterical Spray и Antibacterical боя! Представяме на вашето внимание линия продукти от ново поколение, чиито фокус е антибактериалната защита. Продуктите АнтиБактерикал не само убиват бактериите, но и предотвратяват бъдещото им развитие върху повърхностите. Те са най-доброто решение за трайна защита от бактерии, гъбички и плесени, при това в две лесни стъпки! Първа стъпка – Обработване на стените с AntiBacterical Spray (Антибактерикал Спрей) - хигиенизиращ спрей за стени и тавани с антибактериално и антимухълно действие.

Виж още

Открийте ни в Google+