Красотата отвън влиза у дома  от

Красотата отвън влиза у дома 
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Прекрасна гледка, от която може да ти спре дъхът – планински връх, пъстра гора, поле с разцъфнали рози или слънчогледи, безкрайна морска шир, или пък романтична нощ – звездите горе, светлините на града – долу. Заради уникалната природа на родината ни в повечето български домове има поне едно място, от което да се разкрива подобна панорама – от балкона, зимната градина или дори от барбекюто в двора. Цветовете в пейзажа се сменят с всеки сезон и заради този ритъм на много места по света могат само да ни завиждат...
Как да вкараш тази красота в дома си? Има ли начин, докато навън вали дъжд, трупа сняг, или слънцето препича жарко, ти хем да се наслаждаваш на природните капризи, хем да си на сухо и уютно? И възможно ли е, докато си у дома и гледаш през балкона, пейзажът да не се "насича" от грозни винкели или от по-модерните и елегантни дограми?
Вече и у нас има такава възможност. Доказват го специалистите от фирма "Бест-панорама" ООД – www.best-panorama.com. Компанията предлага сгъваема система от стъкло за всеки дом, офис, заведение или зимна градина. Системата за остъкляване може да се използва за балкони, барбекюта, басейни, преградни стени... Кой каквато нужда има.


В "Бест-панорама" са готови да задоволят всеки каприз на клиентите си, защото екипът си е поставил за цел да прави красотата достъпна за всеки. Високото качество, прецизното изпълнение на поръчките и сигурността за клиента е превърнал "Бест-панорама" в предпочитана марка на българския пазар. Фирмата работи на територията на цяла България без допълнително оскъпяване.
Сгъваемата система от стъкло, алуминиевите парапети и покриви от stopsol стъкло и алуминий се изпълняват от висококачествени материали на известни световни марки, което гарантира реализирането на висококачествен и издържлив продукт.
Сгъваемата система от стъкло е ново технологично решение, което може да се ползва навсякъде. Формата на балкона – объл, скосен, едноъглов, прав или z-образен е без значение. Местата с голямо пространство също могат да се остъкляват, без значение от размера им – става въпрос за хотели, кафенета, ресторанти, магазини.
Особено ценно преимущество на тази система е, че позволява пълна отваряемост на остъкленото място. Това от своя страна дава възможност почистването на стъклата да става лесно и удобно както от вътрешната, така и от външната страна. Няма уважаваща себе си домакиня, която да не оценява високо този факт. 
Сред другите предимства на сгъваемата система са, че осигурява балкон без конденз, предпазва от дъжд, сняг, вятър и прах, осигурява звуко- и топлоизолация. Освен това няма ненужни вертикални алуминиеви или пластмасови рамки, балконът или верандата могат да се ползват и през четирите годишни времена. 
При тази система стъклата се прибират вляво, вдясно, или в двете посоки. "Бест-панорама" използва темперирани, ламинирани или stopsol стъкла, които осигуряват безопасност и сигурност на всеки клиент. Дори и да има инциденти, при които стъклото се счупи, то се натрошава на малки парченца така, че да не е опасно за хората в близост.

Освен всичко друго, сгъваемата система създава естествена красота на фасадата на сградата, така че и най-заядливият домоуправител на блока да не може да се оплаче, че е нарушен външният вид на кооперацията, в която живеете.

 

Разрешително от архитекта на общината, ако иска всеки може да поиска, но това остъкляване се води непостоянна конструкция, така, че във всеки един момент може да се свали.

 

Сподели в:

Най-новите статии

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Кои са парфюмите, подходящи за зимния сезон?

Едно от златните правила в парфюмерията е, че всеки сезон изисква различен аромат. И не, това не е измислица, която се разпространява с цел да се продават нови и нови парфюми. Това е изискване на самата ни кожа. Тя е тази, която е в контакт с парфюмите, които трябва да се разгърнат на нейната основа и да бъдат в синхрон с нейния собствен аромат. През топлите месеци тя реагира по един начин, през зимните – по друг. Неслучайно понякога един и същ парфюм го усещаме различно върху себе си и дори има риск да спрем да го ползваме, ако ароматът му ни се вижда вече различен или не ни действа както

Виж още

Открийте ни в Google+