Красотата отвън влиза у дома  от

Красотата отвън влиза у дома 
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Прекрасна гледка, от която може да ти спре дъхът – планински връх, пъстра гора, поле с разцъфнали рози или слънчогледи, безкрайна морска шир, или пък романтична нощ – звездите горе, светлините на града – долу. Заради уникалната природа на родината ни в повечето български домове има поне едно място, от което да се разкрива подобна панорама – от балкона, зимната градина или дори от барбекюто в двора. Цветовете в пейзажа се сменят с всеки сезон и заради този ритъм на много места по света могат само да ни завиждат...
Как да вкараш тази красота в дома си? Има ли начин, докато навън вали дъжд, трупа сняг, или слънцето препича жарко, ти хем да се наслаждаваш на природните капризи, хем да си на сухо и уютно? И възможно ли е, докато си у дома и гледаш през балкона, пейзажът да не се "насича" от грозни винкели или от по-модерните и елегантни дограми?
Вече и у нас има такава възможност. Доказват го специалистите от фирма "Бест-панорама" ООД – www.best-panorama.com. Компанията предлага сгъваема система от стъкло за всеки дом, офис, заведение или зимна градина. Системата за остъкляване може да се използва за балкони, барбекюта, басейни, преградни стени... Кой каквато нужда има.


В "Бест-панорама" са готови да задоволят всеки каприз на клиентите си, защото екипът си е поставил за цел да прави красотата достъпна за всеки. Високото качество, прецизното изпълнение на поръчките и сигурността за клиента е превърнал "Бест-панорама" в предпочитана марка на българския пазар. Фирмата работи на територията на цяла България без допълнително оскъпяване.
Сгъваемата система от стъкло, алуминиевите парапети и покриви от stopsol стъкло и алуминий се изпълняват от висококачествени материали на известни световни марки, което гарантира реализирането на висококачествен и издържлив продукт.
Сгъваемата система от стъкло е ново технологично решение, което може да се ползва навсякъде. Формата на балкона – объл, скосен, едноъглов, прав или z-образен е без значение. Местата с голямо пространство също могат да се остъкляват, без значение от размера им – става въпрос за хотели, кафенета, ресторанти, магазини.
Особено ценно преимущество на тази система е, че позволява пълна отваряемост на остъкленото място. Това от своя страна дава възможност почистването на стъклата да става лесно и удобно както от вътрешната, така и от външната страна. Няма уважаваща себе си домакиня, която да не оценява високо този факт. 
Сред другите предимства на сгъваемата система са, че осигурява балкон без конденз, предпазва от дъжд, сняг, вятър и прах, осигурява звуко- и топлоизолация. Освен това няма ненужни вертикални алуминиеви или пластмасови рамки, балконът или верандата могат да се ползват и през четирите годишни времена. 
При тази система стъклата се прибират вляво, вдясно, или в двете посоки. "Бест-панорама" използва темперирани, ламинирани или stopsol стъкла, които осигуряват безопасност и сигурност на всеки клиент. Дори и да има инциденти, при които стъклото се счупи, то се натрошава на малки парченца така, че да не е опасно за хората в близост.

Освен всичко друго, сгъваемата система създава естествена красота на фасадата на сградата, така че и най-заядливият домоуправител на блока да не може да се оплаче, че е нарушен външният вид на кооперацията, в която живеете.

 

Разрешително от архитекта на общината, ако иска всеки може да поиска, но това остъкляване се води непостоянна конструкция, така, че във всеки един момент може да се свали.

 

Сподели в:

Най-новите статии

Големите дамски класики сред парфюмите

Трябва да купите подарък? Спрели сте се на парфюм, но не знаете кой аромат би се харесал... В такива моменти може да се доверите на класиката. Неслучайно някои парфюми имат непреходен успех и остават любими на поколения жени. Те имат в себе си тази нотка изискана женственост, която ги прави толкова неустоими. J`ADORE на Christian Dior – този аромат е създаден през 1999 година от Calice Becker e Francois Demachy. Името на парфюма идва от една от любимите реплики на Кристиян Диор, която изразява най-чистата страст и емоция - “обожавам те”. Ароматът е нежна комбинация от цветя и плодови

Виж още

Lanvin ARPEGE – аромат, пълен с майчина любов

Какъв е най-подходящият подарък, който една майка може да направи на своята дъщеря? Отговорът е – подарък с послание, а какво по-хубаво послание от майчината любов. Именно тя е причината да се роди един от най-известните дамски аромати – Lanvin Arpege. Коя е Ланвин? Жан Ланвин е родена през 1867 година в Париж в многодетно семейство с 11 деца. Когато е на 16 години започва да работи при модистка, а след две години успява да отвори сама свое ателие. Вдъхновена от шиенето, тя създава прекрасни детски и дамски дрехи. Тя е една от първите, които започват да създават нова линия за всеки

Виж още

Усещания, извън сферата на обичайното!

Едно име винаги издава душата... дори и когато става въпрос за парфюм. Защото „ALIEN” на Thierry Mugler дава сериозна заявка да ви пренесе извън пределите на земните познати аромати. Опаковката му е в причудлива форма, но истинската изненада се крие вътре. Изненада за сетивата! Ако се чудите на какво се дължи неговата заслужена популярност от 2005 година насам, то отговорът неизменно ще бъде – в съставките. Но кои са те? Амбра. Този кехлибарен аромат въздейства на женските хормони по специфичен и неописуем начин. Той е един от най-скъпите парфюмерийни компоненти заради

Виж още

Кои са парфюмите, подходящи за зимния сезон?

Едно от златните правила в парфюмерията е, че всеки сезон изисква различен аромат. И не, това не е измислица, която се разпространява с цел да се продават нови и нови парфюми. Това е изискване на самата ни кожа. Тя е тази, която е в контакт с парфюмите, които трябва да се разгърнат на нейната основа и да бъдат в синхрон с нейния собствен аромат. През топлите месеци тя реагира по един начин, през зимните – по друг. Неслучайно понякога един и същ парфюм го усещаме различно върху себе си и дори има риск да спрем да го ползваме, ако ароматът му ни се вижда вече различен или не ни действа както

Виж още

Съблазън, събрана в четири класически аромата!

Всяко едно от петте ни сетива е в пряка връзка с инстинктите ни, но може би обонянието е това, което най-първично и непосредствено въздейства на определени части от мозъка, които са пряко свързани с привличането към противоположния пол. Както можем да бъдем отблъснати, така може да бъдем и неустоимо зашеметени от аромат, който кара желанията ни да бушуват неосъзнато и на подсъзнателно ниво.В  Естествено, индивидуалните вкусове и особености не могат да бъдат пренебрегнати, но въпреки това е доказано, че четири аромата, които се ползват в парфюмерията, имат сравнително еднакво въздействие

Виж още

Открийте ни в Google+