Може сами да изчислете колко ви струва преводът! от

Може сами да изчислете колко ви струва преводът!
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

    

   За пръв път на пазара на преводачески услуги в България е разработен сайт, който разполага и с калкулатор за изчисляване на стойността на превода. Сега бързо и лесно можете да разберете колко ще ви струва преводът, като за целта просто трябва да посочите избраната от вас услуга, броя страници на текста за превод и начина на получаване на готовия превод, след което калкулаторът автоматично ще генерира цената.

Уебсайтът http://www.artedoc.com предлага възможност също така и за онлайн безплатна консултация — можете да ни попитате онлайн за всичко, свързано с вашия превод. В допълнение, без да излизате през работното си време или да напускате дома си, можете да направите и онлайн поръчка, да заплатите за услугите с дебитна или кредитна карта и да получите поръчания превод.

Това е иновация с цел удовлетворяване във възможно най-голяма степен на високите изисквания на клиентите на агенция за преводи и легализация arte.doc, продиктувана от необходимостта за улесняване на клиентите и пестене на време в забързаното ни ежедневие.

Агенция за преводи и легализация arte.doc предлага широк спектър от езикови услуги — устен и писмен превод от и на различни езикови комбинации, легализация, локализация, редакция и предпечатна подготовка.

Това е единствената агенция с приемни офиси, разположени в различни квартали на град София, осигуряващи широко покритие и лесен достъп за клиентите.

На страниците на уебсайта на агенция arte.doc ще намерите цените (с включен ДДС) за устен и писмен превод на бланкови документи, типови документи, неспециализирана и специализирана документация.

Минималната поръчка за превод е една страница от 1800 знака с интервалите (30 реда х 60 знака) в съответствие с приетия стандарт за преводачески услуги БДС EN 15038:2006.

Стойността на поръчката се изчислява на основата на броя страници на готовия превод, а не на оригиналния текст. Посочените цени включват превод до 5 стандартни страници от оторизиран преводач и проверка за фактологични грешки в рамките на срок за изпълнение от 48 часа (два работни дни).

Може да дадете поръчка за бърз превод на 5 страници за 1 работен ден и експресен превод — по договаряне в зависимост от обема и езиковата комбинация, като независимо от краткия срок гарантираме високо ниво на качество на превода.

Клиентите могат допълнително да се договорят за терминологична редакция от редактор-експерт. При по-обемни поръчки и/или дълготрайно сътрудничество ще ви предложим атрактивни ценови отстъпки.

Агенцията е установила дългогодишни партньорства с частни и публични организации в страната и чужбина и разполага с 250 преводачи, които извършват преводи от и на 35 езикови комбинации.

Извършваме преводи на лични и фирмени документи на всички официални езици на Европейския съюз и на всички балкански езици. Агенцията предлага и преводи на езици, които се говорят в различни краища на света — корейски, японски, китайски, хинди, арабски и др. Преводачите и редакторите на агенцията са опитни професионалисти, които стриктно спазват стандартите за качество и владеят нужната терминология.

Предлаганите категории писмени преводи са:

  • официален превод — извършва се от оторизиран преводач и включва проверка на фактологичните данни;

  • превод със стилова редакция — официален превод с извършване на допълнителна стилова и езикова редакция;

  • специализиран превод — официален превод със стилова редакция и с извършване на допълнителна терминологична редакция от консултант — специалист в съответната област;

  • легализиран превод — превод, заверен в Дирекция „Консулски отношения“ на Министeрството на външните работи.

Агенцията arte.doc се старае да изпълнява качествено и в срок всички изисквания на клиента, да покрива възможно най-голям брой езикови комбинации и да бъде в крак с тенденциите на пазара и иновационните технологии.

Неслучайно нашето мото е: Ние говорим вашия език! 

Сподели в:

Най-новите статии

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Открийте ни в Google+