Телепол ЕООД – бизнесът може да е прозрачен. Направеното за клиента може да е доказуемо и проследимо от

Телепол ЕООД – бизнесът може да е прозрачен. Направеното за клиента може да е доказуемо и проследимо
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Повече от 20 години дружеството ни ТЕЛЕПОЛ ЕООД – гр. Шумен е на пазара за охранителни услуги. Компанията е създадена през 1993 г. и от тогава до сега се състезаваме честно и достойно за доверието на клиентите в опазването на техните имоти и имущество.

В портфолиото на ТЕЛЕПОЛ са включени по-голямата част от услугите, свързани с охрана на имущество, ценни пратки и товари и масови мероприятия. Дружеството ни разполага с производствен капацитет за изграждане, поддръжка и оперативно-техническо обслужване на широк обхват от типове обекти: от малки обекти, охранявани със СОТ и автопатрулни екипи, до изграждането на интегрирани системи за сигурност от физическа охрана, видеонаблюдение, периметрова охрана, контрол на достъпа и пожароизвестяване.

Клиенти на фирмата ни са филиали на големи международни компании като БИЛЛА, Кауфланд, Италчименти Груп, Шишеджам, големи български производствени, търговски и административни фирми и организации – Алкомет АД, Мтел ЕАД, Каолин АД, Община Шумен, Областна администрация Шумен, както и над 10 000 физически и юридически лица, на които охраняваме домовете, малките търговски обекти, летни къщи, вили и стопански постройки.

През последните години нашата компания бележи траен ръст в увеличаването на приходите – само за 2014г. той е 30%. Увеличават се и заетите на постоянен трудов договор управленски, административен, технически и охранителен персонал. В момента при нас работят над 1100 служители.

Добрите финансово-стопански показатели позволяват на ТЕЛЕПОЛ ЕООД да концентрира инвестициите си в ръст чрез навлизането на нови региони и територии, в технологичен развой на продуктите и услугите ни, в средства и условия за труд и в работна среда. Преди няколко месеца открихме два собствени офиса в гр.София, от където компанията ще управлява и обслужва клиентите си в столицата.

ТЕЛЕПОЛ ЕООД е пример за прилагането на високи технологии и научни методи в управлението и организацията на охранителната дейност. Дружеството има няколко собствени сертифицирани иновации и запазени търговски марки на услугите си.

Флагманът на услугите на ТЕЛЕПОЛ ЕООД е СМАРТ СОТ - уникална, интерактивна система за охрана на обекти със СОТ (сигнално-охранителна техника) и реакция от автопатрулни екипи, прилагаща иновативни решения и високи технологии. Системата се предлага ексклузивно от Национална агенция за сигурност ТЕЛЕПОЛ и е запазена марка на фирмата ни. СМАРТ СОТ е базирана на системата ИРИС (интелигентна радио - информационна система) – международен проект с наше участие, представен на гилдията на СЕКЮРИТИ ЕКСПО през 2014 година.

Услугата притежава редица уникални предимства, сред които са:

- Избор на броя на реагиращите автопатрули;

- Гарантирано тръгване (придвижване) на автопатрула до 30 секунди след получаване на сигнала за аларма;

- Пълен архив на всички посещения на обекта с възможност за проследяване на маршрути и времена;

- Електронен документооборот и безкасови плащания;

- Клиентски виртуален офис МОЯТ ТЕЛЕПОЛ осигурява пряк, онлайн достъп и дава справки от информационните масиви на ТЕЛЕПОЛ за оперативна, техническа, финансова и друга информация и данни за обектите.

СМАРТ СОТ, заедно с МОЯТ ТЕЛЕПОЛ, е единствената по рода си услуга на пазара, работеща на принципа на прозрачността и доказуемостта на действията по охраната на обекти.

Във всяко свое решение и дейност, във всяко търговско предложение към клиентите и доставчиците си, ТЕЛЕПОЛ ЕООД се води от разбирането за прозрачен бизнес, за честни, открити и доказуеми отношения със служители, клиенти и партньори.

Повече информация за фирмата и предлаганите услуги можете да намерите на сайтовете: www.telepol.com и www.mytelepol.com или да ни потърсите в регионалните офиси в страната.

Сподели в:

Най-новите статии

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Открийте ни в Google+