„Пара-Дайв 98“ ООД - отличникът в охраната на хора и имущество от

„Пара-Дайв 98“ ООД - отличникът в охраната на хора и имущество
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

 „Пара-Дайв 98“ ООД е фирма, която осъществява охрана по Закона за частната охранителна дейност. Притежава лиценз N 844 от МВР и е призната да извършва охранителни дейности на територията на цяла България, а така също и лиценз N 120 на Комисията за регулиране на съобщенията.

При нужда от персонална охрана на физически лица, а така също и охрана на имуществото на физически и юридически лица, „Пара-Дайв 98“ ще се отзоват веднага и ще свършат работата си с професионализъм и отговорност. Фирмата осъществява охрана с модерна сигнално-охранителна техника, при непрекъснат режим на работа.

„Пара-Дайв 98“ ООД е основана в град Варна, където основно развива своята дейност, но има право да я извършва и на територията на цялата страна в съответствие със ЗЧОД. Управител на е „Пара-Дайв 98“ ООД Добромир Димитров.

Служителите на „Пара-Дайв 98“ са професионалисти, всички те са завършили школите на МВР и МО и са бивши служители на подразделенията им. Отличната подготовка, както и професионалните квалификации, знания и умения обуславят високото качество на услугите, които предлагат. Служителите непрекъснато усъвършенстват уменията си чрез специална квалификационна програма за развитие на човешките ресурси във фирмата, за което има специално развита собствена база.Като основен спонсор на спортен клуб „Галата“, служителите на „Пара-Дайв 98“ ООД имат възможността да поддържат отлична физическа форма, винаги да са в идеална кондиция. На тяхно разположение е специализираната база за тренировки и физическа подготовка.

В името на професионализма “Пара-Дайв 98” ООД е отлично оборудвана с необходимите да добрата работа атрибути. Модерен офис, съвременна тренировъчна база, добре поддържан автопарк, най-съвременни комуникационни средства, оръжие и помощни средства за осъществяване на адекватна и ползотворна дейност.

Високите постижения на служителите на фирмата се дължат на високите критерии за професионализъм, за който се полагат ежедневни грижи. Персоналът преминава през задължителни периодични обучения и квалификационни курсове, а за онези, които искат да се присъединят към екипа от професионалисти е предвиден безплатен първоначален курс на обучение, в края на който кандидатите полагат задължителен изпит за проверка на придобитите знания и умения.

Не чакайте да ви се наложи да се охранявате, вземете мерки за своята сигурност преди това да е станало наложително. Достатъчно е да позвъните на “Пара-Дайв 98” ООД на телефон 052 307004 или да се срещнете лично с тях в офиса им на адрес: Варна, бул. “8ми Приморски полк” № 128 и да заявите, че искате да се погрижат за вас. Те ще го направят с необходимия професионализъм, дискретност и коректност.

Сподели в:

Най-новите статии

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 2

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA True Cementв„ў са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат сертифицирана термоизолираща функция и са изключително подходящи за влажни помещения – бани, басейни, СПА центрове. Nicolе (Никол)В е декоративна мазилка от ново поколение, съчетаваща в себе си естетиката на класическите декоративни мазилка и функции, които те не притежават, а именно - доказан

Виж още

АнтиБактерикал – хигиена и естетика в един продукт!

Санирай с нас и най-новите продукти на фирма ATRIA – AntiBacterical Spray и Antibacterical боя! Представяме на вашето внимание линия продукти от ново поколение, чиито фокус е антибактериалната защита. Продуктите АнтиБактерикал не само убиват бактериите, но и предотвратяват бъдещото им развитие върху повърхностите. Те са най-доброто решение за трайна защита от бактерии, гъбички и плесени, при това в две лесни стъпки! Първа стъпка – Обработване на стените с AntiBacterical Spray (Антибактерикал Спрей) - хигиенизиращ спрей за стени и тавани с антибактериално и антимухълно действие.

Виж още

Саниране и защита на облицовки и настилки от камък

Камъкът е един от най-използваните материали в строителството от векове. Независимо дали говорим за столетна или за най-модернa сграда, дали става въпрос за каменна облицовка на камина или на фасада, той неизменно присъства. Естествените камъни са ефектни и харесвани, но са силно попивни. Попивайки вода и влага те се замърсяват, променят цвета си, по тях се образуват мухъл, лишеи и микроводорасли и постепенно се рушат. За да запазим или възстановим красотата им, те трябва да бъдат подходящо почистени и обработени. С продуктите на италианската фирма Атри дълги години ще се радвате на красотата

Виж още

Грундове и бои за селскостопански машини, тежкотоварни автомобили и автобуси

В края на есента приключва земеделската година, строителството на открито спира, а активният туристически сезон е свършил. Време е да се обърне внимание на ремонта и поддръжката на селскостопанската техника, тежкотоварните автомобили, строителните машини и автобуси. Те трябва да бъдат подготвени за новия сезон и няма по-подходящ момент от късната есен и зимата, когато почти или изобщо не се използват. Един от основните проблеми, с който собствениците се сблъскват е ръждата. В борбата с нея на помощ идва преобразувателят на ръжда на италианската фирма Атри. Kemrust (Кемръст) превръща по

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 1

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат висока влагоустойчивост и сертифицирана термоизолираща функция, която осезаемо подобрява комфорта в помещенията. Термо декоративната боя Sofia (Софиа)В е най-авангардния продукт в своя сектор. СъчетавайкиВ  естетика и технология, при пълно зачитане на традициите,В В СофиаВ придава на интериора стил и класа,

Виж още

Открийте ни в Google+