Пицария с чар неустоим пропита от

Пицария с чар неустоим пропита
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Пицарела – обстановка

Нейде скрита в града се намира пицария с чар неустоим пропита. Няма как да не се почувствате като у дома си още с влизането в „Пицарела”. Китни перденца по прозорците, шарени каренца по масите, ретро столове и дълбоки, кожени сепарета ви приканват да се отпуснете. Червени тухлички по бара и около пещта, картини и декорации в италиански стил допълват приятната атмосфера. Акцентът е върху пещта, която заема централно място.Възможността да гледате, докато приготвят пицата ви, е изкушение за малки и големи. Особено за децата, които дори се опитват да участват, грабвайки тесто или кашкавал от плота.

Пицарела- заведение за няколко поколения

С повечето клиенти се познаваме отдавна. Някои идваха при нас като влюбени. После се отбиваха с бебета си. А сега водят порасналите си деца, които ни посвещават рисунки. Те имат „свои” маси, а ние знаем кои ястия харесват. И макар че нямаме детски кът, нито правим детски рожденни дни, избират да поръчат от нас любимите си пици.

Пицарела - за дома

Въпреки чe не правим доставки по домовете, поръчките за вкъщи не секват. Всеки ползва 10 % отстъпка, ако поръча по телефона и си вземе на място поръчката. Имаме клиенти, които сядат рядко, но всяка вечер си взимат храна за вкъщи.

Пицарела - посещавана от всеки по всяко време

Мнозина идват сутрин за кафе и закуска. Други ни посещават само на обяд - работят наблизо или идват отдалече в обедната си почивка да хапнат. Място има за всеки, дори компанията да е голяма, а да няма резервация.

Пицарела - меню

Пиците ни на пещ са уникално вкусни! Можете да избирате - от богато отрупани с месце, през такива само със сирена, та до вегетариански. Или пък да си направите своя пица с продукти по избор.

Но не са само пиците. Пилешката и крем супите ни са известни в цяла Варна. За тях се говори дори в студентските столове. Телешки стек с манатарки, свинско джоланче с кисело зеле, свиснки език са само част от глезотийките през зимата. Спаначената салата, запеканка „Пармеджана”, паста с броколи или просто зеленчуци на туч са предпочитани през пролетта и лятото. Към тях, разбира се, предлагаме и хубаво вино - наливно, в малки или големи бутилки- изборът е голям. А защо не студена бира? Кой както предпочита. Компромиси с качеството не правим. Стремим ястията да са апетитни, а визията им атрактивна.

Пицарела - обслужване

Последният щрих към магията, наречена „Пицарела”, добавя обслужването. Какво е вкусната храна, ако е поднесена без усмивка и настроение?

Нашите момичета са винаги усмихнати, лъчезарни и отзивчиви. Познавате ги, а те познават вас. Не се налага да уточнявате всеки път поръчката си - те знаят коя е „вашата пица” или „вашата салата”. Те са тези, които децата ви търсят още с влизането. Те са момичетата, които поздравявате в кварталния магазин или на улицата, защото не са просто сервитьорки, а познати личности. Лица, които свързвате с приятен спомен.

Това е „Пицарела”- уютната пицария до вас, с вкусните пици и любезен персонал.

Най–добрият избор в делник и празник. А вече можете да споделите впечатленията си и във Фейсбук на страницата ни PIZZA PIZZARELA, в zavedenia.bg, както и в мобилното проложение Foursquare.

Сподели в:

Най-новите статии

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Открийте ни в Google+