Свободата да решаваш сам кога, къде и колко от

Свободата да решаваш сам кога, къде и колко
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Идва хубавото лято. Лято, в което ще можем да съберем много нови преживявания. Ние българите имаме една обща черта – обичаме да обикаляме света неуморно, да се докосваме до природата, да се движим свободно и да бъдем независими. Сезонът на летните отпуски ни предлага хиляди дестинации и възможности за „организиран“ туризъм. За съжаление често оставаме разочаровани от условията, които ни очакват; мястото, на което сме настанени; съседите, които са прекалено шумни и т.н. По тази причина все повече хора избират караваните или кемперите като начин да бъдат независими и сами да управляват почивките си.

Предлагането на каравани и кемпери вече не е малко. Моделите са толкова разнообразни като големина, лукс, възможности, че е трудно да опишем всичко. Накратко това са малки, луксозни жилища на колела, които ви дават пълна свободата на придвижване, в съчетание с удобствата на дома.

Независимо от екстрите и удобствата, които предлагат новите каравани и кемпери, винаги може да добавите още екстри, съобразно вашия вкус и желание. Това ви предлага „Караван Център“ – София. Фирмата е официален представител за България на каварани и кемпери Dethleffs и дистрибутор на германските фирми за къмпинг оборудване и аксесоари за каравани и кемпери Movera и Frankana.

Тенти, палатки за бусове и фортселти за каравани ще разширят площта на вашето място. Климатици, инвертори на 12/220V, помпи, захранвани на 12V, газови бойлери и хладилници, газово барбекю са само част от богатия каталог от аксесоари на Караван Център. Към тях добавете къмпинг столове, къмпинг сервизи, сглобяеми сервизни шкафове, автоматични сателитни антени, багажници за велосипеди, душ палатки и ще видите събрано на едно място всичко необходимо за вашето лятно приключение.

Дори и да нямате каравана или кемпер, а просто сте къмпингари, пак може да разгледате каталозите и да откриете нещо, което ще ви е полезно. На практика повечето от аксесоарите и оборудването за каравани и кемпери е приложимо и за почивка на палатка. Това се отнася за масите, столовете, котлоните, хладилниците и много други неща. Ако в миналото къмпингарското оборудване се доставяше само на бартерен принцип между почиващите от различни националности, то днес има всичко, каквото сърце пожелае! А „Караван Център“ – София ви гарантира високо германско качество. За да разгледате добре, можете да поръчате хартиен каталог на „Караван Център“, като попълните формата за контакти, а доставката му ще бъде безплатна за вас.

За да се получите повече информация, посетете фирмения сайт:

http://www.dethleffs-bg.com/ или страницата на фирмата във Фейсбук: https://www.facebook.com/dethleffs.bulgaria.

 

 

 

 

Сподели в:

Най-новите статии

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 2

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA True Cementв„ў са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат сертифицирана термоизолираща функция и са изключително подходящи за влажни помещения – бани, басейни, СПА центрове. Nicolе (Никол)В е декоративна мазилка от ново поколение, съчетаваща в себе си естетиката на класическите декоративни мазилка и функции, които те не притежават, а именно - доказан

Виж още

Саниране и защита на облицовки и настилки от камък

Камъкът е един от най-използваните материали в строителството от векове. Независимо дали говорим за столетна или за най-модернa сграда, дали става въпрос за каменна облицовка на камина или на фасада, той неизменно присъства. Естествените камъни са ефектни и харесвани, но са силно попивни. Попивайки вода и влага те се замърсяват, променят цвета си, по тях се образуват мухъл, лишеи и микроводорасли и постепенно се рушат. За да запазим или възстановим красотата им, те трябва да бъдат подходящо почистени и обработени. С продуктите на италианската фирма Атри дълги години ще се радвате на красотата

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 1

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат висока влагоустойчивост и сертифицирана термоизолираща функция, която осезаемо подобрява комфорта в помещенията. Термо декоративната боя Sofia (Софиа)В е най-авангардния продукт в своя сектор. СъчетавайкиВ  естетика и технология, при пълно зачитане на традициите,В В СофиаВ придава на интериора стил и класа,

Виж още

Грундове и бои за селскостопански машини, тежкотоварни автомобили и автобуси

В края на есента приключва земеделската година, строителството на открито спира, а активният туристически сезон е свършил. Време е да се обърне внимание на ремонта и поддръжката на селскостопанската техника, тежкотоварните автомобили, строителните машини и автобуси. Те трябва да бъдат подготвени за новия сезон и няма по-подходящ момент от късната есен и зимата, когато почти или изобщо не се използват. Един от основните проблеми, с който собствениците се сблъскват е ръждата. В борбата с нея на помощ идва преобразувателят на ръжда на италианската фирма Атри. Kemrust (Кемръст) превръща по

Виж още

АнтиБактерикал – хигиена и естетика в един продукт!

Санирай с нас и най-новите продукти на фирма ATRIA – AntiBacterical Spray и Antibacterical боя! Представяме на вашето внимание линия продукти от ново поколение, чиито фокус е антибактериалната защита. Продуктите АнтиБактерикал не само убиват бактериите, но и предотвратяват бъдещото им развитие върху повърхностите. Те са най-доброто решение за трайна защита от бактерии, гъбички и плесени, при това в две лесни стъпки! Първа стъпка – Обработване на стените с AntiBacterical Spray (Антибактерикал Спрей) - хигиенизиращ спрей за стени и тавани с антибактериално и антимухълно действие.

Виж още

Открийте ни в Google+