Онлайн самолетни билети през Check.bg – изгодни оферти до цял свят от

Онлайн самолетни билети през Check.bg – изгодни оферти до цял свят
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Случвало ли ви се е приятел да ви препоръча уж изгоден полет на дадена авиокомпания до избраната от вас дестинация, който в последствие да се окаже не чак толкова „тънък”? А да си резервирате билет на сайта на произволен превозвач месеци преди пътуването си и дни преди самата дата да откриете, че цените са дори по-ниски от тези, на които вие сте го закупили? С Check.bg лесно ще избегнете подобни неприятни ситуации. Отпуснете се и се насладете на полета!

Днес в Западна Европа всеки втори билет се издава онлайн, защото това доказано пести време, средства и нерви. За жалост у нас тази услуга все още не се използва повсеместно главно заради притеснението на потребителите да плащат по електронен път, а и поради не особено развитите в техническо отношение платформи за целта. Сайтът Check.bg обаче е преведен изцяло на български, лесен е за управление и стъпка по стъпка ви навигира как да резервирате и заплатите избрания самолетен билет.

Сигурно се питате с какво електронният билет е по-добър от хартиения? Ето някои от основните доводи в подкрепа на подобно твърдение:

- Има достатъчно институции, които ви карат да висите по досадни опашки. Не превръщайте нещо приятно, като планирането на семейната почивка например, в изнервящо задължение. Резервирането/купуването на електронен билет става в удобно за вас време и на практика от всеки компютър, който е свързан към интернет. Така ще избегнете посещението до офис на туристическата агенция, което ще ви спести време и пари.

- Вече няма да има нужда да се суетите излишно на тръгване или по летищата - децата ви няма как да скъсат електронния билет, нито пък можете да го залеете с кафе. Той е най-сигурната ви първоначална гаранция за спокойно пътуване.

- Когато отидете на почивка, предпочитате сутрин да можете да избирате от многообразието на „шведската маса”, вместо хотелът да ви ограничава с един-единствен вид ястие, нали? Същото правило важи и при избора на компания, от която да си купите самолетен билет. Защо да се ограничавате само до една опция, когато онлайн платформите за резервиране ви предлагат поне няколко варианта накуп?

- Както всичко останало, и заплащането е измислено по максимално улесняващ клиентите начин. То може да бъде осъществено с кредитна карта, с гарантирано най-модерна технология за защита на данните. От Check.bg са помислили и за онези, които по една или друга причина не разполагат с кредитна карта и за тях е предвидена възможността да плащат чрез банков превод.

Директният контакт с клиентите. Той не се влияе от модата и никога няма да излезе от употреба. За тези от вас, които го предпочитат, също е помислено. Те могат да се обадят по телефона и след разговор с оператор да получат най-надлежна информация относно полети, цени и всичко, което ги интересува. Голяма част от авиокомпаниите не предлагат подобна услуга на български език, а и позвънявайки на 02 4395046 или +359 2 4395046 (за обаждания от чужбина), избягвате риска да се „изгубите в превода”. Колцентърът работи от понеделник до петък (в часовия интервал между 8 и 22 ч.), както и в събота и неделя (от 10 до 18 ч.).

Предлаганите самолетни билети, както на традиционните авиокомпании, така и на много от нискобюджетните, са на най-ниски цени. На сайта винаги са достъпни и промоционални оферти на всички видове авиопревозвачи. Потребителите сами задават търсене чрез съответната форма и след това сравняват показаните резултати. Освен, че са перфектно структурирани, данните са идеални за отсяването на най-изгодните и евтини предложения.

Ако искате да сте сигурни, че сте избрали възможно най-изгодната опция за онлайн резервиране на самолетни билети, посетете Check.bg!

Сподели в:

Най-новите статии

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Открийте ни в Google+