Как ще посрещнете Нова година от

Как ще посрещнете Нова година
СТАТИЯ ОТ АРХИВА


 

Струва ви се твърде рано да мислите за Новогодишните празници? Може да сте прави, ако те за вас се изчерпват с богата маса и телевизионна програма. Но ако ненавиждате рутината и искате да подарите незабравими мигове на близките си – помислете отрано.

 

Просто и лесно е – изберете екскурзия навръх Нова година! Посрещнете я на непознато място, преизпълнени с вълнение и трепет, с любопитство и лавина от нови впечатления!

 

Спестете си традиционните списъци за покупки и времето, прекарано в кухнята; кратките мигове на наслаждение от храната и дългите часове на тежест, дискомфорт и неразположение от преяждането.

 

Разумен избор може да бъде Истанбул:

  • Близо е и няма да се съсипете от път преди празника.

  • Има невероятно много за гледане и научаване, защото градът е средище на множество култури.

  • Пазарите, тържищата и търговските центрове ще ви предложат впечатляващо изобилие от стоки, ако решите, че все пак не може да минете без подаръци за близки и приятели.

  • Допълнителен колорит и вкус ще придадат блюдата, характерни за турската кухня, поднесени ви на празничната вечеря.

 

Напълно сигурни може да сте, че ще имате неповторим празник, ако доверите организацията му на туристическа агенция „Сенимат”. Работейки на пазара вече повече от 21 години, екипът й има натрупан опит и знания. Той ще изпипа с любов и професионализъм и най-дребния детайл и ще се постарае нищо да не смути настроението ви.

 

„Сенимат” ви предлага четиридневен престой в Истанбул в три звездния хотел „Ефес” – от 31 декември 2014 до 03.01.2015. Програмата ще ви даде възможност да прекарате нощта между двете години на луксозен кораб между двата континента – Европа и Азия. Продуктът е с невероятно атрактивна цена и предвижда отстъпки за ранно записване и за децата ви.

 

Тръгването от България, пътуването и настаняването е планирано така, че да ви остави достатъчно време за почивка и подготовка за тържествената нощ. А тя ще е като в приказките – в лукс, сред ефектно осветения Босфор , под дъжд от илюминации.

 

През следващите дни ще посетите Синята джамия и българската църква „Св. Стефан”, Египетския обелиск и Римския хиподрум. Ще минете през първия мост над протока, за да стъпите на азиатския бряг! Но Истанбул не е само история. Той е модерен, съвременен град, и ще се уверите в това, като го погледнете от върха на най-високия 236 метров небостъргач – „Сапфир”.

 

Точно когато впечатленията натежат и вече сте уморени, ще си тръгнете обратно към къщи.

 

Влезте на http://senimat.com/bg/коледаиновагодина и разгледайте всички подробности от програмата. И побързайте, време до Нова година има, но местата са ограничени!

 

 

Сподели в:

Най-новите статии

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Открийте ни в Google+