Подарете на децата релакс пред новата учебна година. от

Подарете на децата релакс пред новата учебна година.
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Не след дълго децата ви отново ще тръгнат на училище и ще започнат тестовете за проверка на знанията, частните уроци, домашните, контролните и цялата позната лудница. За да са добре подготвени за нея, както и вие самите, подарете на себе си и на децата си поне още седмица релакс преди 15 септември.

Сейнт Джордж Палас 4 * е нов луксозен комплекс, разположен в град Банско. Предлага стилни и удобни апартаменти и студия, изпълнени според международните стандарти, с естествени материали, сред които камък, гранит и мрамор. Комплексът разполага с модерен ресторант, уникални Скай и Спортен бар, детска площадка и други атракции за деца.

Характерно за комплекса Сейнт Джордж Палас 4 * е, че е разположен на най-високата точка в Банско в сравнение с останалите сгради. Ето защо изгледите от комплекса са впечатляващи във всички посоки и създават допълнително удоволствие на посетителите на комплекса. Той се намира на 800 м от кабинковия лифт и само на 200 метра от основния път, който свързва планината с кабинковия лифт.

Екстрите на комплекса включват спа център с фитнес салон и сауна, турска баня, джакузи и един от най-големите закрити плувни басейни в града. Перфектно поддържаната лятна градина е оборудвана с шезлонги, а територията на целия комплекс е подсигурена с безжичен интернет. Всички екстри на комплекса, с изключения на процедурите в спа центъра, са безплатни за посетителите.

Лятото е време за туризъм и планинско колоездене. В околностите на Сейнт Джордж Палас 4 * в Банско ще намерите някои от най-добрите маршрути за сезона, маркирани и подходящи за ползване от туристите. Тук се намират повече от 100 ледникови езера, 98 върха и разнообразна фауна, включваща около 300 редки видове.

За подрастващите любители (а и не само за тях) на бързото каране, в близост до хотела е разположен комплекс за картинг, който работи през целия ден, включително вечер със съответното добро осветление.

Почивката в Сейнт Джордж Палас 4 * може да се съчетае с подобряване или придобиване на първоначални умения по езда. Местното училище по езда предлага както леки екскурзии, така и неколкодневни маршрути – прекрасна възможност за опознаване на планината.

За търсачите на повече адреналин на разположение са офроуд бъгита, които можете да карате, придружени от специализиран инструктор, който ще ви преведе безопасно през офроуд маршрутите на планината.

Само на 10 минути шофиране от Сейнт Джордж Палас 4 * е и най-доброто голф игрище в страната – Pirin Golf Course and Country Club. Все пак освен за децата и тийнейджърите трябва да помислите и за собственото си удоволствие!

Сейнт Джордж Палас е прекрасно място за вас и вашето семейство. Убедете се сами! Специални оферти до края на месец Септември.

Сподели в:

Най-новите статии

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 1

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат висока влагоустойчивост и сертифицирана термоизолираща функция, която осезаемо подобрява комфорта в помещенията. Термо декоративната боя Sofia (Софиа)В е най-авангардния продукт в своя сектор. СъчетавайкиВ  естетика и технология, при пълно зачитане на традициите,В В СофиаВ придава на интериора стил и класа,

Виж още

Саниране и защита на облицовки и настилки от камък

Камъкът е един от най-използваните материали в строителството от векове. Независимо дали говорим за столетна или за най-модернa сграда, дали става въпрос за каменна облицовка на камина или на фасада, той неизменно присъства. Естествените камъни са ефектни и харесвани, но са силно попивни. Попивайки вода и влага те се замърсяват, променят цвета си, по тях се образуват мухъл, лишеи и микроводорасли и постепенно се рушат. За да запазим или възстановим красотата им, те трябва да бъдат подходящо почистени и обработени. С продуктите на италианската фирма Атри дълги години ще се радвате на красотата

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 2

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA True Cementв„ў са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат сертифицирана термоизолираща функция и са изключително подходящи за влажни помещения – бани, басейни, СПА центрове. Nicolе (Никол)В е декоративна мазилка от ново поколение, съчетаваща в себе си естетиката на класическите декоративни мазилка и функции, които те не притежават, а именно - доказан

Виж още

АнтиБактерикал – хигиена и естетика в един продукт!

Санирай с нас и най-новите продукти на фирма ATRIA – AntiBacterical Spray и Antibacterical боя! Представяме на вашето внимание линия продукти от ново поколение, чиито фокус е антибактериалната защита. Продуктите АнтиБактерикал не само убиват бактериите, но и предотвратяват бъдещото им развитие върху повърхностите. Те са най-доброто решение за трайна защита от бактерии, гъбички и плесени, при това в две лесни стъпки! Първа стъпка – Обработване на стените с AntiBacterical Spray (Антибактерикал Спрей) - хигиенизиращ спрей за стени и тавани с антибактериално и антимухълно действие.

Виж още

Грундове и бои за селскостопански машини, тежкотоварни автомобили и автобуси

В края на есента приключва земеделската година, строителството на открито спира, а активният туристически сезон е свършил. Време е да се обърне внимание на ремонта и поддръжката на селскостопанската техника, тежкотоварните автомобили, строителните машини и автобуси. Те трябва да бъдат подготвени за новия сезон и няма по-подходящ момент от късната есен и зимата, когато почти или изобщо не се използват. Един от основните проблеми, с който собствениците се сблъскват е ръждата. В борбата с нея на помощ идва преобразувателят на ръжда на италианската фирма Атри. Kemrust (Кемръст) превръща по

Виж още

Открийте ни в Google+