Какво ще правиш на 8-ми декември? от

Какво ще правиш на 8-ми декември?
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Това може би е най-често задавания въпрос, който вълнува студентите през месец ноември и началото на декември. Всеки отлага до последно и все чака някой друг да му предложи супер оферта, ала така всичко се изчерпва и в последния момент няма свободни места. Звучи ти познато нали?

А искаш ли тази година да бъде различно? Ти да избереш мястото, а не да се съобразяваш с решението на другите и щеш не щеш да отидеш с тях, защото няма какво друго да правиш (освен да гледаш телевизия и да пиеш бира сам на дивана в хола)? Ако въпроса е риторичен стъпка 1 е премината успешно!

Стъпка 2: Кратък списък какво искаш на празника.

  • Искаш да си извън София! Не стига че всеки ден се сблъскваш с лудия трафик, чуваш клаксони на разярени шофьори и се питаш кой по дяволите им е дал книжка, дишаш мръсния въздух, пред който цигарения дим изглежда къде по -здравословен и постоянно имаш да мислиш за изпити, работа и какво ли още не… Е мили ми колега имаш нужда от малко чист въздух и много мръсни чинии, който няма ти да миеш естествено!

  • Да останете поне за 2-3 дни. И без това сте били път поне да си заслужава! Пък и 3-дневните пакети винаги излизат по на сметка.

  • Да имате осигурена празнична вечеря и закуски. Без пълна маса за къде сме ние българите? А ако и влиза в цената ще е идеално!

  • Нещо да напълни и душата! Празник без музика и танци какъв празник е? Тук трябва много сериозно да помислиш каква музика точно искаш. Всеки ден можеш да отидеш в студентски град и да хвърляш салфетки на някоя новоизгряваща пайнер дива, защо да не е нещо по-различно, по-българско, по по-нашенски? Разбий колегите и ‚покажи на тия хора колко се раздаваш‘ на едно българско хорце!

  • Да има и екстри! Най-вероятно скоро няма да имаш възможност пак да излезеш от София, та сега ти е паднало да се поглезиш! Нека добавим и джакузи, басейн, сауна и разбира се wi-fi за да качваш без проблем новите си страхотни снимки.

Стъпка 3:

Ако на всичко до сега си сложил тикче е време да предприемеш стъпка номер 3. А тя е стягай си багажа и събирай компанията за спа хотел „Рич“ във Велинград. Разгледай офертите и резервирай още от сега, че да не стане пак както миналата година.

Сподели в:

Най-новите статии

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Открийте ни в Google+