7 варианта на Facebook игри от

7 варианта на Facebook игри

Facebook игри

1100 победителя

Първо да ви се похвалим ;)

Във Facebook страницата ни за игри "Игри с награди" вече раздадохме 1100 награди.

В нея организираме игрите за клиентите ни и те печелят фенове и популярност.

По-долу можете да разгледате раазличните видове игри, които могат да се организират.

 

Видове игри

 

Томбола

Ако искате бързо да съберете имейл адрестите на колкото се може повече стари и нови фенове, това е вашата игра. Потребителите извършват някаква много лека задача, след това ви изпращат имейла си и на определена дата вие избирате един или няколко от всичките имейли и собственикът му печели награда.

Томболата е лесна за организиране, не изисква допълнително време за администриране, но пък не е запомняща се и едва ли ще  има кой знае какъв вирусен ефект. (Освен ако не измислите някоя допълнителна уловка.)

 

Конкурс

Той е също толква лесен за организиране и администриране, колкото и лотарията. Подходящ е за набиране на нови фенове без излишни разходи. Конкурсите доста често са забавни и запомнящи се и в участниците остава и по-траен спомен за вашата марка.

 

Фотоконкурс

Снимките на бебета и котки винаги се харесват на аудиторията. Но защо да не накарате феновете си да споделят как използват вашия нов продукт? Фотоконкурсите винаги са успешни. Хората се забавляват, споделят снимки – вирусният ефект е голям. Това, което трябва да съобразите е, че ще трябва да отделите повече време за администриране и журиране. (Този тип Facebookигра не е подходяща за събиране на имейли.)

 

Игра с гласуване на фенове

Фенове, които избират цвета на следващия ви продукт, например. Тези игри се администрират много лесно и ви дават полезна информация за отношението на потребителите към вашата марка. Лошото е, че ако няма някаква материална награда, може да не успеете да въвлечете в играта достатъчно потребители. Затова обикновено се мисли за съчетание на този тип игри с томбола, но дори и в този случай, те не са подходящи за набиране на нови фенове.

 

Викторина

Подходяща е за ангажиране на старите ви фенове и за привличане на нови. Играта обикновено е забавна, хората я помнят дълго време, има опции да ги насърчите да споделят резултата си и да предизвикват своите приятели, въобще... ефектът е повече от отличен. Имайте предвид обаче, че викторините отнемат доста време за администриране.

 

Тест

Тест, който разкрива някоя черта от характера на потребителя или забавен, смешен тест – и двата типа могат да се обвържат с вашите продукти или услуги. Имат добър вирусен ефект, защото потребителие ги споделят с удоволствие на стените си и канят приятелите си да участват. От тази гледна точка всички тестове са подходящи за набиране на нови фенове. Помнете, че както и при викторината и при този тип игри администраторът ще има доста работа.

 

Флаш игри

Те могат да се вградят във фен страницата на вашата марка. Обикновено не са обвързани с награди и предлагат на потребителите най-вече няколко забавно прекарани минути.

Разбира се, всичко това са само насоки. Какъв успех ще има вашата игра зависи от това как я измислите и направите. И не се подлъгвайте – не е толкова лесно, колкото ви изглежда. Трябва да отделите време и да обмислите всеки детайл. Задължително е също да сте наясно с всички правила и тънкости на Facebook. Социалната мрежа, която непрекъснато се променя.

Струва ви се твърде сложно?

Поверете задачата на специалисти. Ние сме на ваше разположение за консултации и създаване на Facebook игри. Предлагаме също създаване на фен страници и управлението им.

Сподели в:

Най-новите статии

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Открийте ни в Google+