Как полезното и интересното продават... от

Как полезното и интересното продават...

Как полезното и интересното продават...

Основното, което хората търсят в Интернет е забавление и полезни неща. Малко са тези, които са там директно за да купуват.

Ако пък вие сте там за да продавате, най-добре е към продуктите си да добавите полезно съдържание. Така ще станете обект на внимание и на тази огромна маса от хора търсещи полезно и и интересно.

Какво общо има с това пилешкото с боб ли? Много общо.

Колегите от Гама Елит (техни магазини можете да намерите в почти всеки МОЛ) са акцентирали върху готварски рецепти, полезни и интересни за домакините ,за да предложат по атрактивен начин продуктите си.

В случая с пилешкото те промотират френска чугунена фурна.

Интерeсуващия се чете рецептата, но няма как да подмине и чугунена фурна.

В случая, като че ли е било добре да се добави и защо тряба да се използва точно такъв съда за готвене и какви са преимуществата на този, за да може посетителя да бъде доведен до идеята, че много важно да има такава фурна.

Какво значи това за Вас?

Помислете за Вашия сайт. Помислете, какво правят клиентите Ви, преди да решат да купят. От каква информация имат нужда. Какво би им било полезно или интересно.

Не оставяйте сайта си като супермаркет - само описание на продукта и цена. Интернет не е супермаркет. Помислете за тези Ваши потенциални клиенти, които дори нямат идея колко много са им необходими Вашите продукти. Помогнете им да го осъзнаят. Помогнете им да извървят пътя до момента на осъзнаване, че сайта Ви е интересен за тях, през определяне от какво точно имат нужда до промоционалната Ви оферта.

Какво да направите?

Може би ще трябва да промените сайта си за да разположите такава информация, но посетителите многo ще я харесат. Google също ще я индексира и тя ще излиза напред при търсене.

Да. Не е лесно да се направи връзката между полезната информация и продуктите. В някой случай се иска доста креативност в това.

Ако имате нужда от идеи или съвет ние сме насреща. Не се притеснявайте да ни търсите.

Безплатен съвет за сайта...

Сподели в:

Най-новите статии

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Открийте ни в Google+