Дали някой се интересува от това, което предлагате от

Дали някой се интересува от това, което предлагате

Съдържание, което продава

Ако си мислите, че поставяйки на сайта си продуктите и техните цени сте си свършили работата, то Вие вероятно грешите. 

Мислите ли че ще заинтригувате потенциалните си клиентите с това, което предлагате, та дори и то да притежава уникални качества? Помислили ли сте как те ще разберат за тях? Заставали ли сте в позицията на потенциалния си клиент, който може и да не е осъзнал нуждата си от Вашия продукт?

Задавате ли си въпроса: „какво да направя, за да ги заинтригувам?”?

Трябва да им дадете полезна информация за Вашия продукт, която да бъде поднесена по интересен начин. Това ще ги накара да отделят време да я прочетат и да разберат първо - защо трябва да купуват такова нещо и второ - защо точно от Вас. 

Достигане до потенциалните клиенти

Имате вече съдържанието, с което убедихте клиентите. Сега е момента да им го поднесете. 

Ще го публикувате във вестника ли? Реклама по телевизията? Ще го отпечатате на фланелки? Дали ще е удачно и на добра цена?

 

2014 година сме! Най-ефективният начин да достигнете до клиентите си е Интернет. Търсачките и социалните мрежи дават достъп до клиентите Ви на уникално ниска цена. 

Десетки хиляди хора ще видят това, което искате да им кажете. 

Анонси към статията с полезната информация, водеща до Вашия сайт може да бъдат промотирани в Google и да бъдат видени от хора, които търсят по важните за Вас думи. 

Facebook е друг основен канал, където анонсите могат да бъдат промотирани. В България той се използва от над два милиона души, което като достъп до хората е равностойно на телевизията, но на нищожна цена, сравнено с нея.

Мислите ли, че ще се справите?

Нека ние Ви помогнем с това. Нашите копирайтъри ще напишат статиите така, че да привлекат интереса на потенциалните Ви клиенти и да препратят към сайта Ви.

Експертите ни по социални мрежи и търсещи машини ще разпространят анонсите за нея сред десетки хиляди хора потенциални за Вашия бизнес.

Цените започват от 67 лв. на месец (без ДДС) и включват написването на статии, промотиране в търсачките, социалните мрежи и важни сайтове. 

 

Искате ли да Ви разкажем малко повече за това, без никакви ангажименти от Ваша страна?

 

Сподели в:

Най-новите статии

Зимната мъжка мода - назад към 40-те

Че не е зима като зима, вече всички разбрахме. Сякаш отива на мъжката мода за зима 2014 – нестандартна и неочаквана, но всъщност много приятна! Модният бранд за мъжка мода ROLLMANN поглежда назад към 40-теВ  на миналия век. Представете си актьорите, незабравими за много поколения, Кларк Гейбъл и Кари Грант например. Ако не можете да си ги представите, повикайте ги в Гугъл. С няколко думи това означава костюми с вталена кройка, едноредни сака с лястовичи ревери и скъсяващи се, тесни, спортни панталони. Да не забравяме и акцента – цветни шалове и жилетки. Връщането назад във времето

Виж още

Кажи ми за кого работиш, та да разбера какъв си

Една от големите ползи на присъединяването ни към Европейския съюз е фактът, че все повече и повече компании в най-различни сфери на производството и услугите съобразяват дейността си с европейските стандарти и се стремят към по-високо качество. Много проекти на Европейския съюз подпомагат този процес, така че редица фирми бяха подпомогнати да подобрят качеството на работата си чрез финансова помощ отвън. Част от повишаването на качеството във всяка дейност е подобряването на условията на труд. Световната практика показва, че това е гаранция за добър продукт и обратното – небрежността в

Виж още

Малкият бизнес не може да си позволи IT отдел

В В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В В  Случвало ли ви се е да работите върху нещо усърдно и в един момент компютърът ви да зацикли, да се рестартира без предупреждение или най-лошото - да не се тръгне отново? Естествено, такива ситуации стават често се и за да ги избегнем, трябва да се застраховаме. А застраховката в тази ситуация е абонамент за компютърна подръжка. Тя е неизменна част от нормалното функциониране на работните процеси и всеки бизнес има нужда от нея. Големите компании имат на разположение IT отдел, но за малкия и среден бизнес това е доста голям разход и

Виж още

Spaghetti Company – наслада от живота по италиански

Spaghetti Company – наслада от живота по италиански През последните няколко години в София се появиха четири истински оазиса за любителите на автентичната италианска кухня, спокойната обстановка и доброто обслужване. Ако не сте посещавали поне едно от заведенията на Spaghetti Company, вероятно кракът ви отдавна не е стъпвал в столицата. Първият ресторант от веригата се намира в ЦУМ, на първия етаж. Ценителите го откриха бързо и той се превърна в едно от най-предпочитаните места за бизнес срещи през деня и за романтични срещи и приятелски сбирки вечер. Изчистен интериор,

Виж още

Забравете изтощението и лошия сън, и бъдете щастливи!

В  В Не случайно някои от най-лошите шпионски практики включват подлагане на няколкодневно безсъние. След него човек е способен да признае всичко, да каже всичко и въобще да направи всякакви компромиси. Това, разбира се, е краен случай, но за съжаление безсънието мъчи все повече хора в стрес. Безсилието да се въртиш в леглото си до побъркване, да ти се спи, а да не можеш да се отпуснеш, е един от най-неприятните ефекти на стресовия начин на живот на съвременния човек. Някои препоръчват топъл душ, други – кратко и леко хапване по никое време, трети – прочитане на някоя и друга страница

Виж още

Открийте ни в Google+