Дали някой се интересува от това, което предлагате от

Дали някой се интересува от това, което предлагате

Съдържание, което продава

Ако си мислите, че поставяйки на сайта си продуктите и техните цени сте си свършили работата, то Вие вероятно грешите. 

Мислите ли че ще заинтригувате потенциалните си клиентите с това, което предлагате, та дори и то да притежава уникални качества? Помислили ли сте как те ще разберат за тях? Заставали ли сте в позицията на потенциалния си клиент, който може и да не е осъзнал нуждата си от Вашия продукт?

Задавате ли си въпроса: „какво да направя, за да ги заинтригувам?”?

Трябва да им дадете полезна информация за Вашия продукт, която да бъде поднесена по интересен начин. Това ще ги накара да отделят време да я прочетат и да разберат първо - защо трябва да купуват такова нещо и второ - защо точно от Вас. 

Достигане до потенциалните клиенти

Имате вече съдържанието, с което убедихте клиентите. Сега е момента да им го поднесете. 

Ще го публикувате във вестника ли? Реклама по телевизията? Ще го отпечатате на фланелки? Дали ще е удачно и на добра цена?

 

2014 година сме! Най-ефективният начин да достигнете до клиентите си е Интернет. Търсачките и социалните мрежи дават достъп до клиентите Ви на уникално ниска цена. 

Десетки хиляди хора ще видят това, което искате да им кажете. 

Анонси към статията с полезната информация, водеща до Вашия сайт може да бъдат промотирани в Google и да бъдат видени от хора, които търсят по важните за Вас думи. 

Facebook е друг основен канал, където анонсите могат да бъдат промотирани. В България той се използва от над два милиона души, което като достъп до хората е равностойно на телевизията, но на нищожна цена, сравнено с нея.

Мислите ли, че ще се справите?

Нека ние Ви помогнем с това. Нашите копирайтъри ще напишат статиите така, че да привлекат интереса на потенциалните Ви клиенти и да препратят към сайта Ви.

Експертите ни по социални мрежи и търсещи машини ще разпространят анонсите за нея сред десетки хиляди хора потенциални за Вашия бизнес.

Цените започват от 67 лв. на месец (без ДДС) и включват написването на статии, промотиране в търсачките, социалните мрежи и важни сайтове. 

 

Искате ли да Ви разкажем малко повече за това, без никакви ангажименти от Ваша страна?

 

Сподели в:

Най-новите статии

Саниране и защита на облицовки и настилки от камък

Камъкът е един от най-използваните материали в строителството от векове. Независимо дали говорим за столетна или за най-модернa сграда, дали става въпрос за каменна облицовка на камина или на фасада, той неизменно присъства. Естествените камъни са ефектни и харесвани, но са силно попивни. Попивайки вода и влага те се замърсяват, променят цвета си, по тях се образуват мухъл, лишеи и микроводорасли и постепенно се рушат. За да запазим или възстановим красотата им, те трябва да бъдат подходящо почистени и обработени. С продуктите на италианската фирма Атри дълги години ще се радвате на красотата

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 2

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA True Cementв„ў са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат сертифицирана термоизолираща функция и са изключително подходящи за влажни помещения – бани, басейни, СПА центрове. Nicolе (Никол)В е декоративна мазилка от ново поколение, съчетаваща в себе си естетиката на класическите декоративни мазилка и функции, които те не притежават, а именно - доказан

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 1

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат висока влагоустойчивост и сертифицирана термоизолираща функция, която осезаемо подобрява комфорта в помещенията. Термо декоративната боя Sofia (Софиа)В е най-авангардния продукт в своя сектор. СъчетавайкиВ  естетика и технология, при пълно зачитане на традициите,В В СофиаВ придава на интериора стил и класа,

Виж още

Грундове и бои за селскостопански машини, тежкотоварни автомобили и автобуси

В края на есента приключва земеделската година, строителството на открито спира, а активният туристически сезон е свършил. Време е да се обърне внимание на ремонта и поддръжката на селскостопанската техника, тежкотоварните автомобили, строителните машини и автобуси. Те трябва да бъдат подготвени за новия сезон и няма по-подходящ момент от късната есен и зимата, когато почти или изобщо не се използват. Един от основните проблеми, с който собствениците се сблъскват е ръждата. В борбата с нея на помощ идва преобразувателят на ръжда на италианската фирма Атри. Kemrust (Кемръст) превръща по

Виж още

АнтиБактерикал – хигиена и естетика в един продукт!

Санирай с нас и най-новите продукти на фирма ATRIA – AntiBacterical Spray и Antibacterical боя! Представяме на вашето внимание линия продукти от ново поколение, чиито фокус е антибактериалната защита. Продуктите АнтиБактерикал не само убиват бактериите, но и предотвратяват бъдещото им развитие върху повърхностите. Те са най-доброто решение за трайна защита от бактерии, гъбички и плесени, при това в две лесни стъпки! Първа стъпка – Обработване на стените с AntiBacterical Spray (Антибактерикал Спрей) - хигиенизиращ спрей за стени и тавани с антибактериално и антимухълно действие.

Виж още

Открийте ни в Google+