Дали някой се интересува от това, което предлагате от

Дали някой се интересува от това, което предлагате

Съдържание, което продава

Ако си мислите, че поставяйки на сайта си продуктите и техните цени сте си свършили работата, то Вие вероятно грешите. 

Мислите ли че ще заинтригувате потенциалните си клиентите с това, което предлагате, та дори и то да притежава уникални качества? Помислили ли сте как те ще разберат за тях? Заставали ли сте в позицията на потенциалния си клиент, който може и да не е осъзнал нуждата си от Вашия продукт?

Задавате ли си въпроса: „какво да направя, за да ги заинтригувам?”?

Трябва да им дадете полезна информация за Вашия продукт, която да бъде поднесена по интересен начин. Това ще ги накара да отделят време да я прочетат и да разберат първо - защо трябва да купуват такова нещо и второ - защо точно от Вас. 

Достигане до потенциалните клиенти

Имате вече съдържанието, с което убедихте клиентите. Сега е момента да им го поднесете. 

Ще го публикувате във вестника ли? Реклама по телевизията? Ще го отпечатате на фланелки? Дали ще е удачно и на добра цена?

 

2014 година сме! Най-ефективният начин да достигнете до клиентите си е Интернет. Търсачките и социалните мрежи дават достъп до клиентите Ви на уникално ниска цена. 

Десетки хиляди хора ще видят това, което искате да им кажете. 

Анонси към статията с полезната информация, водеща до Вашия сайт може да бъдат промотирани в Google и да бъдат видени от хора, които търсят по важните за Вас думи. 

Facebook е друг основен канал, където анонсите могат да бъдат промотирани. В България той се използва от над два милиона души, което като достъп до хората е равностойно на телевизията, но на нищожна цена, сравнено с нея.

Мислите ли, че ще се справите?

Нека ние Ви помогнем с това. Нашите копирайтъри ще напишат статиите така, че да привлекат интереса на потенциалните Ви клиенти и да препратят към сайта Ви.

Експертите ни по социални мрежи и търсещи машини ще разпространят анонсите за нея сред десетки хиляди хора потенциални за Вашия бизнес.

Цените започват от 67 лв. на месец (без ДДС) и включват написването на статии, промотиране в търсачките, социалните мрежи и важни сайтове. 

 

Искате ли да Ви разкажем малко повече за това, без никакви ангажименти от Ваша страна?

 

Сподели в:

Най-новите статии

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Открийте ни в Google+