Вдъхновения от прежди за ръчно плетиво от

Вдъхновения от прежди за ръчно плетиво
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Когато видим реализирани творческите идеи от прежди за ръчно плетиво рядко се замисляме колко труд, вдъхновение и време се крие зад един такъв краен продукт. Надниквайки зад завесата откриваме няколко важни елемента, без които той не би бил възможен.

Вдъхновение...  Всеки творец има нужда от него. Важна предпоставка то да не бъде пропиляно е да може да се разчита на магазин за прежди за ръчно плетиво, който да предлага достатъчно голяма и разнообразна гама от продукти, които да отговарят на изискванията и предварителната представа за това как трябва да изглежда реализираният краен продукт. Много често може да се случи и обратния процес – не материалите да удовлетворят нуждите на твореца, а самите те да станат негово вдъхновение, позволявайки му да съчетава по различен начин цветове, материи и форми.

Разнообразие...  То може да бъде голямо когато става въпрос за прежди за ръчно плетиво. Необходимостта от оригиналност и модерни акценти карат всеки да търси разнообразни видове прежда - за детско и бебешко плетиво, с акрил, полиестер, памучна, с вълна, мохерна, с вискоза, с ламе и др. В допълнение, често се налага и набавянето на необходимите уреди за плетене и шиене, копчета, станчета за плетене, текстилна боя за домашно боядисване на памучни и вълнени изделия и кинкалерия. Откриването на магазин, който предлага всички тези прежди за ръчно плетиво и аксесоари не винаги е лесно, още повече, ако искаме в него да намерим и материали за мартеници, материали и аксесоари за декорация или модни списания за плетива с модели и съвети.

Качество... то е изискване когато искаме направеното от нас да остане във времето и да гарантира добрия вид на изделията, направени от прежди за ръчно плетиво. Това е последният елемент, който търсим като необходим критерий за магазин, в който да намерим всичко необходимо.

„Александър” ЕООД (гр.Кюстендил)... това име синтезира в себе си всички изброени предпоставки за създаването на уникални и изделия от прежда. От 2007 година насам този онлайн магазин предлага качество, изгодни цени и разнообразие от прежди за ръчно плетиво, които са първата стъпка към отключването на въображението и креативността.

Екипът, който се грижи за поддържането на онлайн магазина знае колко е важно да могат да бъдат изпълнени всички изисквания на клиентите, за да могат те да не мислят за нищо друго, освен за това да развиват своята фантазия и индивидуалност. Затова фирмата предлага голямо разнообразие от прежди в широка цветова гама като се старае да поддържа винаги наличности на склад. 

"Александър" ЕООД е представител за България на известни родни, румънски и турски фирми, които произвеждат прежди за ръчно плетиво (Елсан, Романофи, Nako, Alize), но в същото време фирмата е и собственик и на някои марки като Гергана, Ира, Соната, Чорапена прежда "Александър", Мания, Бояна, Сани, Оливия, Деси, Теодор, Флавия, Престиж, Романа и Албена.

Сайтът е на разположение с възможност за поръчка по всяко време на денонощието, защото както знаем - вдъхновението може да ни връхлети без да пита. 

Сподели в:

Най-новите статии

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Кои са парфюмите, подходящи за зимния сезон?

Едно от златните правила в парфюмерията е, че всеки сезон изисква различен аромат. И не, това не е измислица, която се разпространява с цел да се продават нови и нови парфюми. Това е изискване на самата ни кожа. Тя е тази, която е в контакт с парфюмите, които трябва да се разгърнат на нейната основа и да бъдат в синхрон с нейния собствен аромат. През топлите месеци тя реагира по един начин, през зимните – по друг. Неслучайно понякога един и същ парфюм го усещаме различно върху себе си и дори има риск да спрем да го ползваме, ако ароматът му ни се вижда вече различен или не ни действа както

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Открийте ни в Google+