Различното частно основно училище от

Различното частно основно училище
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Всеки родител иска най-доброто за своето дете – най-добрата детска градина, най-доброто училище, за да може то да получи най - добрия старт в живота. Затова няма какво да се заблуждаваме, че едно частно основно училище е далеч по-добрият избор от държавно такова. Нека не стигаме до крайностите, които се четат по форумите, че частното е синоним на качествено, а държавното на некачествено. Със сигурност знанията, емоциите и преживяванията, уменията, които ще получи детето ви с постъпването в частно училище, ще бъдат в пъти по-обширни и положителни.

Стигнахме до консенсус в избора на частно основно училище пред държавното. Сега остава проблема с избора на най-подходящото за вас и вашето дете. Често родителите избират това, което е най-близко до дома им, но това не трябва да е решаващият фактор. Преди да вземете решение, трябва подробно да научите какво може да даде това училище на вас и на вашето дете. Това, което различава едно училище от друго е индивидуалния подход към образованието на отделния ученик.

Първите години на детето в училище са много важни. През това време малкият ученик трябва да бъде стимулиран, наблюдаван и разбиран, защото тогава се раждат наклонности към различни дейности, а по-късно и професии. Тук идва ролята на персоналния коучинг и менторинг: специалисти и учители, които умеят да насочат детето и родителите към развиване на тези наклонности и да ги насърчават в ежедневието, наред с традиционната обучителна програма.. Различното частно училище не само предлага персонален коучинг и менторинг , но и се различава със своя различен и индивидуален подход към образованието. Умението да се постигне оптималния баланс между знанията и уменията, за да отива детето ви всеки ден с усмивка и желание на училище. Място, където ученикът може да фантазира, да експериментира, да спортува и да се развива. Място, където психолозите имат задача да игнорират толкова много страхове, създадени подсъзнателно в ранното детство. Място, в което за малките ученици е създадена система за вяра в собствените сили, защото в предишните години те са били обичани и обгрижвани, но никой не е изисквал от тях .

Всички тези особености описват частно основно училище „Светлина“ и го правят различно. Не просто училище, а място, където децата се развиват интелектуално, придобиват социална ангажираност и емоционален комфорт. Училище, което дава възможност децата да опознават себе си, да развиват силните си страни, да запазят креативността си и да формират ценности. В частно основно училище „Светлина“ се обръща внимание на индивидуалния прогрес и навиците на отделния ученик, като родителите биват винаги информирани, спокойни и удовлетворени, че децата им си проправят възможно най-светлия път към тяхното бъдеще.

В частно основно училище „Светлина" учителите са специалисти в своите области – преподаватели от различни държави - Англия, Америка, Южна Африка и Русия, треньори от Национална спортна академия, автори на учебници, учители от Национална художествена академия, Национална музикална академия и Театрална академия. Родителите разполагат с „Електронно училище“ – начин те да бъдат постоянно информирани за обучението и ежедневието на децата си.

Далеч не се отличава само с тези предимства училище „Светлина“, но може подробно да ги разгледате тук. И ако за вас е необходимост детето ви да посещава различното частно училище, в което ученикът да ходи с желание, където може да се развие като личност и да се ориентира професионално, то тогава училище „Светлина“ е най-доброто начало за бъдещето и повод за гордост.

Сподели в:

Най-новите статии

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 2

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA True Cementв„ў са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат сертифицирана термоизолираща функция и са изключително подходящи за влажни помещения – бани, басейни, СПА центрове. Nicolе (Никол)В е декоративна мазилка от ново поколение, съчетаваща в себе си естетиката на класическите декоративни мазилка и функции, които те не притежават, а именно - доказан

Виж още

АнтиБактерикал – хигиена и естетика в един продукт!

Санирай с нас и най-новите продукти на фирма ATRIA – AntiBacterical Spray и Antibacterical боя! Представяме на вашето внимание линия продукти от ново поколение, чиито фокус е антибактериалната защита. Продуктите АнтиБактерикал не само убиват бактериите, но и предотвратяват бъдещото им развитие върху повърхностите. Те са най-доброто решение за трайна защита от бактерии, гъбички и плесени, при това в две лесни стъпки! Първа стъпка – Обработване на стените с AntiBacterical Spray (Антибактерикал Спрей) - хигиенизиращ спрей за стени и тавани с антибактериално и антимухълно действие.

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 1

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат висока влагоустойчивост и сертифицирана термоизолираща функция, която осезаемо подобрява комфорта в помещенията. Термо декоративната боя Sofia (Софиа)В е най-авангардния продукт в своя сектор. СъчетавайкиВ  естетика и технология, при пълно зачитане на традициите,В В СофиаВ придава на интериора стил и класа,

Виж още

Саниране и защита на облицовки и настилки от камък

Камъкът е един от най-използваните материали в строителството от векове. Независимо дали говорим за столетна или за най-модернa сграда, дали става въпрос за каменна облицовка на камина или на фасада, той неизменно присъства. Естествените камъни са ефектни и харесвани, но са силно попивни. Попивайки вода и влага те се замърсяват, променят цвета си, по тях се образуват мухъл, лишеи и микроводорасли и постепенно се рушат. За да запазим или възстановим красотата им, те трябва да бъдат подходящо почистени и обработени. С продуктите на италианската фирма Атри дълги години ще се радвате на красотата

Виж още

Грундове и бои за селскостопански машини, тежкотоварни автомобили и автобуси

В края на есента приключва земеделската година, строителството на открито спира, а активният туристически сезон е свършил. Време е да се обърне внимание на ремонта и поддръжката на селскостопанската техника, тежкотоварните автомобили, строителните машини и автобуси. Те трябва да бъдат подготвени за новия сезон и няма по-подходящ момент от късната есен и зимата, когато почти или изобщо не се използват. Един от основните проблеми, с който собствениците се сблъскват е ръждата. В борбата с нея на помощ идва преобразувателят на ръжда на италианската фирма Атри. Kemrust (Кемръст) превръща по

Виж още

Открийте ни в Google+