Издигнете езика си на ново равнище с Образователен център „ЕС България” от

Издигнете езика си на ново равнище с Образователен център „ЕС България”
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Малкият принц на Екзюпери, онзи вечен пътешественик и откривател, казва, че „Красотата на пустинята е в това, че някъде в себе си тя крие оазис”. А най-красивият и пищен оазис е този на въобръжението, подхранвано от знание. В Образователен център „ЕС България” ще имате възможност да се потопите точно в такава благодатна обстановка, която ще ви стимулира да обогатите езиковите си познания.

Обучението е двустранен процес, който за да даде необходимите резултати се нуждае от много работа и отдаденост. В Образователен център „ЕС България” са наясно, че освен обективни фактори като: компетентен и амбициозен преподавателски екип; подходяща методика на обучение и предразполагаща материална база, най-важната предпоставка за положително усвояване на даден материал е индивидуалният подход към всеки курсист. И ви предлагат точно това.

Центърът ви дава възможност да изберете формата си на обучение, като тя може да бъде групова или индивидуална. В случай че се спрете на първия вариант, ще можете да се запишете за годишно (между осем и девет месеца) или интензивно (провежда се в сутрешен, дневен, вечерен и съботно-неделен формат) обучение. Ако пък заложите на индивидуалната програма, тя ще ви даде шанса да провеждате часовете си в удобно за вас време и място. Може да се обучавате индивидуално по английски, немски, френски, италиански и исландски език, както в общ, така и в специализиран профил с бизнес, юридическа, икономическа или каквато друга насоченост ви е необходима.

Иновативният и оригинален подход е в основата на доброто и бързо усвояване на новопостъпила информация. Затова от ОЦ „ЕС България” непрекъснато се старят да предлагат на своите курсисти уникални решения. Специалистите от школата създават специални програми, които не могат да бъдат намерени никъде другаде. Те са:

- Студентска програма „Успех”, насочена към студенти, желаещи да повишат своята квалификация, да си дадат по-голям шанс за успех в началото на своя кариерен път или просто да стъпят върху по-здрава основа при избора на магистратура, стаж или обменна програма в чужбина.

- Клуб „Езици” – за онези, които няма къде и с кого да практикуват и развиват езиковите си умения. В този клуб ще имате възможността да се срещнете с нови хора и да обогатите общата си култура на езика, който обичате.

- Езикова програма „20 часа плюс”: в рамките на две седмици ще можете да опресните знанията си по език, който по една или друга причина не сте практикували от известно време. Независимо дали ви предстои пътуване в чужбина или важно интервю за работа, тези кратки модули са правилното за вас решение.

- Приключенски езиков лагер English Adventure: в различни периоди от годината от Центъра организират езикови лагери за деца в различни живописни кътчета от страната. Докато се забавляват и играят, хлапетата учат английски, който доказано им е по-лесно да усвояват в подобна неангажираща обстановка.

Гъвкавостта, способността за приспособяване и комуникиране са едни от най-важните качества за реализация в днешния бързопроменящ се свят. От Образователен център „ЕС България” ще ви помогнат да се самоусъвършенствате точно в тези области. Те ще ви провокират да дадете най-доброто от себе си, защото знаят, че пътят към познанието се извървява най-леко ръка за ръка с някой, на когото имаш доверие.

 

Сподели в:

Най-новите статии

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Открийте ни в Google+