Талантът не е задължителен за киноиндустрията от

Талантът не е задължителен за киноиндустрията
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Изборът на образование е ключов за целия ни житейски път. А когато младият човек има интерес към киноизкуството, фотографията или рисуването, е добре да се развива професионално в тази посока. Такава възможност в България има в частния Арт колеж по екранни изкуства http://artcollege-bg.com/.

Но дори някой да се страхува, че за да учи в Колежа, задължително трябва да е много талантлив или да притежава изключителни способности, не трябва да игнорира това училище от плановете си за реализация. Достатъчно е човек да обича изкуството, киното, телевизията, анимацията и фотографията. Да вярва, че може да стане професионалист и творец. Като е готов да положи малко усилие, характер и желание, за да постигне това. И, разбира се, да може да мечтае.

Обучението в Колежа, както при водещите световни училища по визуални изкуства, е комплексно. Това означава, че по всяка специалност обучението се води от 4-5 преподаватели по специализираните дисциплини, като в рамките на цялостното обучение се изучават и всички предмети от визуалните изкуства.

Обучението става с професионална техника, която гарантира създаването на задълбочени практически умения и навици у колежаните. Те работят с цифрова снимачна техника и съвременна звукова техника на терен и в модерни телевизионно, аудио- и фотостудио; апаратни за линеен, компютърен монтаж, компютърна и 3D анимация.

Цените в Колежа са изключително приемливи за това, което се дава като материална база, брой часове, компетентни преподаватели, добра организация и други предпоставки за сериозно образование. Всеки колежанин заплаща за обучението си по-малко от 2 лв. на час и около 2 лв. за техника, което е изключително в рамките на възможностите на всеки българин.

Българинът пести най-вече за здраве и за образование на децата си. За разлика от българската държава, която е на дъното в Европейския съюз по инвестиции в образованието. Ползата от обучението в Арт колежа е, че дава професионално образование и практическа подготовка, която гарантира интересна и сигурна работа с добро заплащане. Инвестицията, вложена като учебни такси в Колежа, винаги дава големи, дългогодишни и трайни резултати. Т.е. инвестицията се връща десетократно, че и стократно в някои случаи.

Сертификатът от Колежа отваря врати за продължаване на обучението у нас и в чужбина, както и за участие в скъпи и интересни чужди продукции. След завършване на обучението си колежаните могат да кандидатстват и за продължаване на образованието си с дипломния си филм и професионален тест във висши училища по изкуствата във Франция и Великобритания.

Сподели в:

Най-новите статии

Големите дамски класики сред парфюмите

Трябва да купите подарък? Спрели сте се на парфюм, но не знаете кой аромат би се харесал... В такива моменти може да се доверите на класиката. Неслучайно някои парфюми имат непреходен успех и остават любими на поколения жени. Те имат в себе си тази нотка изискана женственост, която ги прави толкова неустоими. J`ADORE на Christian Dior – този аромат е създаден през 1999 година от Calice Becker e Francois Demachy. Името на парфюма идва от една от любимите реплики на Кристиян Диор, която изразява най-чистата страст и емоция - “обожавам те”. Ароматът е нежна комбинация от цветя и плодови

Виж още

Модерна болница, в която най-важно е Вашето здраве!

Искаме да имаме модерен дом, модерни сгради, но когато става въпрос за най-ценното – здравето ни – тогава понятието мода е изпълнено с друго съдържание. Какво значи да си модерен, когато става въпрос за болница? Съвременна апаратура. Съвременната медицина се състои от високи технологии и грижа за пациента. В същото време техниката става все по-прецизна и безопасна, а възможностите да се изследва подробно и бързо човешкото тяло се увеличават непрекъснато. Нивото и качеството на медицинската апаратура е една от най-видимите и важни визитни картички на всяко здравно заведение.

Виж още

Рецепта за добър старт на новата година

Стъпка номер 1: съберете компания добри приятели Те са най-важната част, за да може посрещането на новата година да бъде наистина незабравимо. Да, всеки ще попита не е ли рано още, защо сте се разбързали толкова, но отговорът е един – ако искате да сте заедно, да не търсите заведение в последния момент и да не разпитвате наслуки, трябва да заложите на място, което е изпитано и проверено. Само така ще спестите на цялата компания излишни колебания и дори разногласия, които често се случват при организация в последния момент. Стъпка номер 2: направете си резервация в BAR & GRILL

Виж още

Съблазън, събрана в четири класически аромата!

Всяко едно от петте ни сетива е в пряка връзка с инстинктите ни, но може би обонянието е това, което най-първично и непосредствено въздейства на определени части от мозъка, които са пряко свързани с привличането към противоположния пол. Както можем да бъдем отблъснати, така може да бъдем и неустоимо зашеметени от аромат, който кара желанията ни да бушуват неосъзнато и на подсъзнателно ниво.В  Естествено, индивидуалните вкусове и особености не могат да бъдат пренебрегнати, но въпреки това е доказано, че четири аромата, които се ползват в парфюмерията, имат сравнително еднакво въздействие

Виж още

Развитието – начална точка на успеха за всеки бизнес

Както във всяка сфера, така и в производството на алуминиева дограма, е необходимо обновяване и въвеждане на иновации, за да се постигат по-високи нива в качеството на продуктите. В стремежа си да предлага най-доброто на своите клиенти, фирма „Чех-Пласт” се включи в проект, финансиран от Европейския съюз: „ЧЕХ - ПЛАСТ ООД - в стремеж към ръст на производствения капацитетВ». За да бъде подобрен производствения капацитет и да се повиши конкурентоспособността на дружеството беше предвидено въвеждането на ново технологично оборудване. Това се реализира чрез закупуването и въвеждането в

Виж още

Открийте ни в Google+