Успешната стратегия за здравето на... офис техниката Ви. от

Успешната стратегия за здравето на... офис техниката Ви.
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Имате ли усещането, че бързината на работния процес във Вашия офис напомня на шампионския пробег на световен атлет? Ако отговорът Ви е „да“, значи във Вашата фирма се полагат правилните грижи за техниката. Но ако компютрите постоянно забиват, а принтерите работят само след изваждане и раздрусване на тонер касетата, то задължително трябва да потърсите лечители за болната си техника. Не е необходимо обаче за всяка „болка“ да търсите „доктор“, достатъчно е просто да се свържете с фирма СМ Трейд Груп“ ЕООД, защото от своето създаване през 2008 година до сега с професионализма си са подобрили качеството на живота на не един офис.

Три стъпки към дълголетието на Вашата техника.

За да функционира на максимум „организмът“ на Вашия офис, професионалистите от “СМ Трейд Груп“ ЕООД съветват: първо, техниката трябва да бъде добра и най-вече да не е получена „в наследство“ от друг офис - „втора“, а даже и „трета“ ръка, за която не е ясно как е била експлоатирана и профилактирана; второ, да се зарежда с правилните консумативи; и трето, но може би най-важно – да бъде стриктно профилактирана.

Спешна помощ“ и профилактика.

Всички служители от “СМ Трейд Груп“ ЕООД са млади, но със солиден опит в поддръжката на офис техника. Освен това постоянно преминават различни нива на обучение, така че да бъдат напълно адекватни и бързи в своята работа. Те са забелязали, че в голяма част от офисите, в които са викани „по спешност“ (без да са поддържаща фирма на оборудването им), е правена една основна грешка. И тя е, че изобщо не са имали договори за поддръжка. До злополучния момент всичко е работило „на магия“, докато „магията“ не се изпарила. Компютри, принтери, копирни машини, всичко е било „поправяно“ от служителите на фирмата, кой както може и смята, че е правилно. И така до „хубавия“ ден, в който изгаря сървърът, с целия архив на фирмата, например. Ужасно е, но подобен „инцидент“ Ви отвежда отново на стартовата линия, че даже и по-назад. Истината е, че ако искате да спестите излишни разходи за интервенции по „съживяването“, които не Ви гарантират на 100% успеваемост, просто не трябва да позволявате евтиното да Ви излезе скъпо. Разбира се, като „Спешна помощ“ екипът на “СМ Трейд Груп“ ЕООД ще може да Ви измъкне от кошмарното пропадане по-добре от всички други, тъй като освен способности разполагат и с широка материална база и наличности на склад. Снабдени са с необходимите специализирани инструменти и апаратура за диагностика и ремонт, а също и с богата техническа документация. Предлаганата от тях сервизна поддръжка на офис техника включва, както посещение и обслужване по адреси, така и предоставяне на оборотна техника и/или консумативи за времето на ремонт.

Но не е ли по-добре изобщо да не се стига до „спешна помощ“? Както в медицината, така и в областта на техническата поддръжка правилото е, че „здравето“ е въпрос на добра профилактика. Тоест добрият лекар не позволява пациентът му да се разболява. За добрата профилактика и стриктен контрол на машините фирма “СМ Трейд Груп“ ЕООД Ви предлага друга удобна форма на обслужване – абонаментната поддръжка. Чрез нея Вие изцяло поверявате грижите за техниката си, като по този начин печелите както от съкратените срокове за реакция, така и от преференциалните цени за части, консумативи и обслужване.

“СМ Трейд Груп“ ЕООД предлагат и директна дистрибуция на водещи производители на компютърна и офис техника. Разполагат и с оригинални и съвместими консумативи, както и рециклирането им, с гаранция за качество на изпълнение. Осъществяват директен внос на реновирана техника от Западна Европа – на склад и с поръчка. Ако не желаете да закупувате на този етап свой инвентар, за Вас те са създали гъвкави схеми за отдаване на офис техника под наем.

Как да се свържете?

Ако искате да сте с едни гърди пред конкуренцията и дейността във Вашия офис да се случва с пъргавината не на магия, а на здрав организъм, то Вашето решение е да се свържете със специалистите от “СМ Трейд Груп“ ЕООД В тяхно лице ще откриете професионално отношение, оптимални срокове за реакция и разумни цени. Можете да ги откриете на адрес: бул. „Никола Вапцаров“ 143, гр. Пловдив, 4004, България, имейл: info@cmtradegroup.com, както и на телефони: 0895 / 020109; 0885 / 694909; 0878 / 490940; 0886 / 630206. Информационен сайт: www.cmtradegroup.com.

Сподели в:

Най-новите статии

Саниране и защита на облицовки и настилки от камък

Камъкът е един от най-използваните материали в строителството от векове. Независимо дали говорим за столетна или за най-модернa сграда, дали става въпрос за каменна облицовка на камина или на фасада, той неизменно присъства. Естествените камъни са ефектни и харесвани, но са силно попивни. Попивайки вода и влага те се замърсяват, променят цвета си, по тях се образуват мухъл, лишеи и микроводорасли и постепенно се рушат. За да запазим или възстановим красотата им, те трябва да бъдат подходящо почистени и обработени. С продуктите на италианската фирма Атри дълги години ще се радвате на красотата

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 2

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA True Cementв„ў са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат сертифицирана термоизолираща функция и са изключително подходящи за влажни помещения – бани, басейни, СПА центрове. Nicolе (Никол)В е декоративна мазилка от ново поколение, съчетаваща в себе си естетиката на класическите декоративни мазилка и функции, които те не притежават, а именно - доказан

Виж още

Грундове и бои за селскостопански машини, тежкотоварни автомобили и автобуси

В края на есента приключва земеделската година, строителството на открито спира, а активният туристически сезон е свършил. Време е да се обърне внимание на ремонта и поддръжката на селскостопанската техника, тежкотоварните автомобили, строителните машини и автобуси. Те трябва да бъдат подготвени за новия сезон и няма по-подходящ момент от късната есен и зимата, когато почти или изобщо не се използват. Един от основните проблеми, с който собствениците се сблъскват е ръждата. В борбата с нея на помощ идва преобразувателят на ръжда на италианската фирма Атри. Kemrust (Кемръст) превръща по

Виж още

АнтиБактерикал – хигиена и естетика в един продукт!

Санирай с нас и най-новите продукти на фирма ATRIA – AntiBacterical Spray и Antibacterical боя! Представяме на вашето внимание линия продукти от ново поколение, чиито фокус е антибактериалната защита. Продуктите АнтиБактерикал не само убиват бактериите, но и предотвратяват бъдещото им развитие върху повърхностите. Те са най-доброто решение за трайна защита от бактерии, гъбички и плесени, при това в две лесни стъпки! Първа стъпка – Обработване на стените с AntiBacterical Spray (Антибактерикал Спрей) - хигиенизиращ спрей за стени и тавани с антибактериално и антимухълно действие.

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 1

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат висока влагоустойчивост и сертифицирана термоизолираща функция, която осезаемо подобрява комфорта в помещенията. Термо декоративната боя Sofia (Софиа)В е най-авангардния продукт в своя сектор. СъчетавайкиВ  естетика и технология, при пълно зачитане на традициите,В В СофиаВ придава на интериора стил и класа,

Виж още

Открийте ни в Google+