Професионални измервателни уреди за всеки бранш. от

Професионални измервателни уреди за всеки бранш.
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Всичко, което ни заобикаля има своята количествена стойност. Именно затова, независимо в каква сфера на дейност е работата ни, често ни се налага да измерваме физико-химични величини или климатични параметри. Тогава логично се заражда въпросът „Как и с какво да го направим?”. Отговорът е важен за нас и за клиентите ни и това води до необходимост от качествени и надеждни уреди за измерване и мониторинг.

Проблемът е, ако след закупуването им въпросът рязко бъде изместен от друг: „Как работи?” или „Защо не работи?”. Нерядко в бързината или в желанието си да спестим, попадаме на некачествена апаратура или просто не правим най-добрия избор, който да удовлетвори нуждите ни. Ако все пак имаме късмет, но в последствие нямаме достатъчна информация за правилната експлоатация на уредите, пак се връщаме в начална точка. Да не говорим за кошмара на всеки да обикаля от сервиз на сервиз, което да му губи така ценните и време и пари.

За да не ставаме главен герой в този негативен сценарий просто преди покупката трябва да си зададем друг важен въпрос: „Какво трябва да търсим, за да сме удовлетворени от покупката си?”.

  • Фирма, която предлага разнообразие на продукти от различен ценови клас (в зависимост от приложението това могат да бъдат анализатори на влага, димни газове, обороти, киселинност, налягане, осветеност, скорост, температура или шум, аналитични везни, вибрационни нивосигнализатори, дата-логери, уреди за енергийна ефективност, радарни нивометри и др.)

  • Официален представител на продукти от утвърдени производители, което гарантира тяхната надеждност и високо качество.

  • Екип, който не само да продава, но и да консултира. Осигуряването на безплатно обучение за работа с апаратурата е услуга, която се предлага, както и съдействие при калибрирането на уредите.

  • Гаранция (две години) и след гаранционно обслужване.

  • Сигурна и конкурентно способна фирма, която за да задоволява максимално изискванията на клиентите си интегрира в своята дейност система по качество и е сертифицирана по ISO 9001:2008.

След като сме си задали тези важни въпроси, логично следва най-важният от тях: „Къде да намерим фирма, която да отговаря на всички тези изисквания?”. Отговорът е еднопосочен - ГЛОБАЛ-ТЕСТ. Те се ползват с голямо доверие и през годините са изградили имидж на надежден партньор за тежката и леката промишленост, производството, ХВП, администрацията, фармацията, здравните инспекции, научните учреждения и др. Най-ценните неща в живота може да не се измерват количествено, но постоянните доволни клиенти – със сигурност.

Сподели в:

Най-новите статии

Грундове и бои за селскостопански машини, тежкотоварни автомобили и автобуси

В края на есента приключва земеделската година, строителството на открито спира, а активният туристически сезон е свършил. Време е да се обърне внимание на ремонта и поддръжката на селскостопанската техника, тежкотоварните автомобили, строителните машини и автобуси. Те трябва да бъдат подготвени за новия сезон и няма по-подходящ момент от късната есен и зимата, когато почти или изобщо не се използват. Един от основните проблеми, с който собствениците се сблъскват е ръждата. В борбата с нея на помощ идва преобразувателят на ръжда на италианската фирма Атри. Kemrust (Кемръст) превръща по

Виж още

АнтиБактерикал – хигиена и естетика в един продукт!

Санирай с нас и най-новите продукти на фирма ATRIA – AntiBacterical Spray и Antibacterical боя! Представяме на вашето внимание линия продукти от ново поколение, чиито фокус е антибактериалната защита. Продуктите АнтиБактерикал не само убиват бактериите, но и предотвратяват бъдещото им развитие върху повърхностите. Те са най-доброто решение за трайна защита от бактерии, гъбички и плесени, при това в две лесни стъпки! Първа стъпка – Обработване на стените с AntiBacterical Spray (Антибактерикал Спрей) - хигиенизиращ спрей за стени и тавани с антибактериално и антимухълно действие.

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 2

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA True Cementв„ў са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат сертифицирана термоизолираща функция и са изключително подходящи за влажни помещения – бани, басейни, СПА центрове. Nicolе (Никол)В е декоративна мазилка от ново поколение, съчетаваща в себе си естетиката на класическите декоративни мазилка и функции, които те не притежават, а именно - доказан

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 1

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат висока влагоустойчивост и сертифицирана термоизолираща функция, която осезаемо подобрява комфорта в помещенията. Термо декоративната боя Sofia (Софиа)В е най-авангардния продукт в своя сектор. СъчетавайкиВ  естетика и технология, при пълно зачитане на традициите,В В СофиаВ придава на интериора стил и класа,

Виж още

Саниране и защита на облицовки и настилки от камък

Камъкът е един от най-използваните материали в строителството от векове. Независимо дали говорим за столетна или за най-модернa сграда, дали става въпрос за каменна облицовка на камина или на фасада, той неизменно присъства. Естествените камъни са ефектни и харесвани, но са силно попивни. Попивайки вода и влага те се замърсяват, променят цвета си, по тях се образуват мухъл, лишеи и микроводорасли и постепенно се рушат. За да запазим или възстановим красотата им, те трябва да бъдат подходящо почистени и обработени. С продуктите на италианската фирма Атри дълги години ще се радвате на красотата

Виж още

Открийте ни в Google+