Оригинални или съвместими рециклирани тонер касети и мастила от

Оригинални или съвместими рециклирани тонер касети и мастила
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

 Да, темата днес е за избора между оригинални и съвместими рециклирани тонер касети за лазерни принтери. Всъщност, този дебат изглежда, че е доста широко разпространен в работното ни ежедневие и голяма част от офисите в наши дни.

Факт е, че думи, като „еко“, „био“ и „рециклирано“ се използват все по-често в маркетинга и рекламата. Това са „зелените” важни ключови думи, които подтикват хората да мислят по-природосъобразно, когато правят ежедневния си избор от покупки и действия.

 Съвместимите и рециклирани тонер касети, каквито предлага фирма Еко Тейп ЕООД, вече дълго време са възприемани от обикновените потребителите като значително по-евтина алтернатива на скъпите оригинални консумативи. Както при повечето случаи с по-евтините стоки, обаче, някои хора имат едно на ум относно качеството на такъв тип тонер касети. Всъщност това безпокойство е напълно излишно. Разликата в качеството между оригиналните и съвместимите тонер касети е толкова минимална, че дори е незабележима. Но ако вземем разликата в цените им... тя съвсем не е незабележима! В следващите няколко реда ще се опитаме да ви докажем това.

В крайна сметка каква е разликата между оригиналните тонер касети и съвместимите рециклирани? Оригиналните мастила и тонер касети са направени директно от производителя. Такива производители са небезизвестни марки като: HP, Epson, Brother, Oki, Samsung, Canon и др. Съвместимите мастила и тонер касети не са създадени от тези производители, а от трети страни, които в същото време не нарушават каквито и да е било патенти на компаниите.

Защо хората предпочитат да си вземат съвместими мастила и рециклирани тонер касети? Отговорът не е само заради цената им, а и заради природата. Всеки от нас се надява с нещо мъничко да допринесе за запазването на екологичната среда на планетата. Но, ако разгледате сайта на фирма Еко Тейп ЕООД, ще забележите, че и разликата в цените с тези на оригиналните консумативи определено си струва! В повечето случаи дори някои съвместими мастила или рециклирани тонер касети възлизат на половин цена от тази, която производителят е обявил за оригиналните консумативи. А в днешно време всеки гледа да оптимизира разходите си – ето ви един прекрасен начин да го направите. А спестените средства от закупуването на рециклирани тонер касети и съвместими мастила могат да бъдат използвани другаде по предназначение. Както знаем, обаче, освен природата и парите, и времето е ценно. Ето защо фирма Еко Тейп ЕООД предлага и зареждане на тонер касети в София, както и сервиз и диагностика на принтери. С услугата „Ескпресно презареждане“ вашите консумативи ще бъдат готови за използване до 25 минути. 

Сподели в:

Най-новите статии

Съблазън, събрана в четири класически аромата!

Всяко едно от петте ни сетива е в пряка връзка с инстинктите ни, но може би обонянието е това, което най-първично и непосредствено въздейства на определени части от мозъка, които са пряко свързани с привличането към противоположния пол. Както можем да бъдем отблъснати, така може да бъдем и неустоимо зашеметени от аромат, който кара желанията ни да бушуват неосъзнато и на подсъзнателно ниво.В  Естествено, индивидуалните вкусове и особености не могат да бъдат пренебрегнати, но въпреки това е доказано, че четири аромата, които се ползват в парфюмерията, имат сравнително еднакво въздействие

Виж още

Рецепта за добър старт на новата година

Стъпка номер 1: съберете компания добри приятели Те са най-важната част, за да може посрещането на новата година да бъде наистина незабравимо. Да, всеки ще попита не е ли рано още, защо сте се разбързали толкова, но отговорът е един – ако искате да сте заедно, да не търсите заведение в последния момент и да не разпитвате наслуки, трябва да заложите на място, което е изпитано и проверено. Само така ще спестите на цялата компания излишни колебания и дори разногласия, които често се случват при организация в последния момент. Стъпка номер 2: направете си резервация в BAR & GRILL

Виж още

Големите дамски класики сред парфюмите

Трябва да купите подарък? Спрели сте се на парфюм, но не знаете кой аромат би се харесал... В такива моменти може да се доверите на класиката. Неслучайно някои парфюми имат непреходен успех и остават любими на поколения жени. Те имат в себе си тази нотка изискана женственост, която ги прави толкова неустоими. J`ADORE на Christian Dior – този аромат е създаден през 1999 година от Calice Becker e Francois Demachy. Името на парфюма идва от една от любимите реплики на Кристиян Диор, която изразява най-чистата страст и емоция - “обожавам те”. Ароматът е нежна комбинация от цветя и плодови

Виж още

Модерна болница, в която най-важно е Вашето здраве!

Искаме да имаме модерен дом, модерни сгради, но когато става въпрос за най-ценното – здравето ни – тогава понятието мода е изпълнено с друго съдържание. Какво значи да си модерен, когато става въпрос за болница? Съвременна апаратура. Съвременната медицина се състои от високи технологии и грижа за пациента. В същото време техниката става все по-прецизна и безопасна, а възможностите да се изследва подробно и бързо човешкото тяло се увеличават непрекъснато. Нивото и качеството на медицинската апаратура е една от най-видимите и важни визитни картички на всяко здравно заведение.

Виж още

Развитието – начална точка на успеха за всеки бизнес

Както във всяка сфера, така и в производството на алуминиева дограма, е необходимо обновяване и въвеждане на иновации, за да се постигат по-високи нива в качеството на продуктите. В стремежа си да предлага най-доброто на своите клиенти, фирма „Чех-Пласт” се включи в проект, финансиран от Европейския съюз: „ЧЕХ - ПЛАСТ ООД - в стремеж към ръст на производствения капацитетВ». За да бъде подобрен производствения капацитет и да се повиши конкурентоспособността на дружеството беше предвидено въвеждането на ново технологично оборудване. Това се реализира чрез закупуването и въвеждането в

Виж още

Открийте ни в Google+