25 минути за операция „Презареждане“ от

25 минути за операция „Презареждане“
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

   Сещате ли се за по-неприятна ситуация в офиса от това да ви свърши тонерът в сюблимен момент? Аз лично - не. Конкуренция й прави може би само спирането на тока. Във всеки случай краят на тонера в началото изглежда като непреодолимо препятствие поради много причини - нямаш подръка готова тонер касета за смяна, не знаеш точно какъв модел ти трябва, не знаеш откъде да го купиш, бързаш и нямаш време да ходиш за покупка на нова тонер касета, знаеш какво да направиш, но първо трябва да обясниш на няколко души, че имаш нужда от подмяна на тонер касета, защото старата е изчерпана и да чакаш някой друг да свърши тази работа. В допълнение, на началниците ви цената на новата тонер касета може да им дойде в повече и да се намръщят, а намръщеният началник става опасен и въобще ситуацията в офиса може за кратко време да се влоши значително от едното нищо.

Това с цената си е проблем отвсякъде и лазерният принтер, на който толкова сте се радвали преди време, може и да ви стане антипатичен, като разберете, че за новата черна тонер касета, тип HP Q7553X,HP Laserjet 2015 series трябва да платите над 250 лева например или в най-добрия случай поне 100 лв. за HP C7115X, HP Laserjet 1000/1200 Series. Честно казано, не виждам абсолютно никаква причина да го правите, след като същите тонер касети можете да придобиете между 40 и 65 лева. Поне толкова излизат на промоцията в Eco Tape рециклираните тонер касети от същия вид.

Фирмата се е специализирала в зареждане и рециклиране на тонер касети, като прави безплатна доставка в София, така че може да реши бързо инфарктната ситуация във вашия офис. От Eco Tape могат да заредят лазерния ви принтер с какъвто и да е цвят рециклирана тонер касета на цени, които много ще ви харесат. При това става дума за всички известни марки принтери като HP, Canon, Samsung, Dell, Kyocera, Lexmark. Xerox, Brother, Epson.

За експресни ситуации има и експресна услуга, който предвижда презареждане на вашата тонер касета само за 25 минути. За целта обаче е необходимо да си я занесете в офиса на фирмата на ул. „Орион“ 3 в София и много скоро ще се върнете с по-добро настроение на работа.

 И, като изключим всичко, свързано с удобството и спестяването на високи разходи за консумативи, нека не забравяме, че чрез презареждането на тонер касетите си вие защитавате и природата, за да не се трупат хиляди тонове от празни тонер касети всяка година, които са и канцерогенни. Пак с тази цел Eco Tape изкупува и празни тонер касети на цени от 1 до 10 лева.


 

Сподели в:

Най-новите статии

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 1

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат висока влагоустойчивост и сертифицирана термоизолираща функция, която осезаемо подобрява комфорта в помещенията. Термо декоративната боя Sofia (Софиа)В е най-авангардния продукт в своя сектор. СъчетавайкиВ  естетика и технология, при пълно зачитане на традициите,В В СофиаВ придава на интериора стил и класа,

Виж още

АнтиБактерикал – хигиена и естетика в един продукт!

Санирай с нас и най-новите продукти на фирма ATRIA – AntiBacterical Spray и Antibacterical боя! Представяме на вашето внимание линия продукти от ново поколение, чиито фокус е антибактериалната защита. Продуктите АнтиБактерикал не само убиват бактериите, но и предотвратяват бъдещото им развитие върху повърхностите. Те са най-доброто решение за трайна защита от бактерии, гъбички и плесени, при това в две лесни стъпки! Първа стъпка – Обработване на стените с AntiBacterical Spray (Антибактерикал Спрей) - хигиенизиращ спрей за стени и тавани с антибактериално и антимухълно действие.

Виж още

Саниране и защита на облицовки и настилки от камък

Камъкът е един от най-използваните материали в строителството от векове. Независимо дали говорим за столетна или за най-модернa сграда, дали става въпрос за каменна облицовка на камина или на фасада, той неизменно присъства. Естествените камъни са ефектни и харесвани, но са силно попивни. Попивайки вода и влага те се замърсяват, променят цвета си, по тях се образуват мухъл, лишеи и микроводорасли и постепенно се рушат. За да запазим или възстановим красотата им, те трябва да бъдат подходящо почистени и обработени. С продуктите на италианската фирма Атри дълги години ще се радвате на красотата

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 2

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA True Cementв„ў са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат сертифицирана термоизолираща функция и са изключително подходящи за влажни помещения – бани, басейни, СПА центрове. Nicolе (Никол)В е декоративна мазилка от ново поколение, съчетаваща в себе си естетиката на класическите декоративни мазилка и функции, които те не притежават, а именно - доказан

Виж още

Грундове и бои за селскостопански машини, тежкотоварни автомобили и автобуси

В края на есента приключва земеделската година, строителството на открито спира, а активният туристически сезон е свършил. Време е да се обърне внимание на ремонта и поддръжката на селскостопанската техника, тежкотоварните автомобили, строителните машини и автобуси. Те трябва да бъдат подготвени за новия сезон и няма по-подходящ момент от късната есен и зимата, когато почти или изобщо не се използват. Един от основните проблеми, с който собствениците се сблъскват е ръждата. В борбата с нея на помощ идва преобразувателят на ръжда на италианската фирма Атри. Kemrust (Кемръст) превръща по

Виж още

Открийте ни в Google+