Време за подаръци от

Време за подаръци
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Всички ние познаваме усещането, когато някой наш близък, приятел или бизнес партньор има празник, вълнуваме се заедно с него и искаме да му направим най-хубавия подарък и тогава идва моментът на изпитанието. Какво да изберем, за да го зарадваме, от къде да го намерим, как да го поднесем, за да ни запомни. Тръгваме по магазините, обикаляме, навсякъде - едно и също и накрая се прибираме разочаровани, без да сме избрали нищо. Всичко това се повтаря и в следващите дни, докато накрая купуваме някакъв артикул, без да сме убедени, че ще се хареса. Търсим магазин за хубава опаковка, за да изглежда оригинален поне на външен вид. Всичко това би било добре, ако сувенира, който сме избрали, не се повтори със същия поднесен от някой от гостите. Остава неприятен спомен от този момент, за който не искаме да си припомняме. Решаваме, че следващия път ще се подготвим по-добре, но всичко се повтаря, защото няма от къде да изберем и да купим нещо по-различно.

Представете си, че има български производител на стилни, луксозни и най-вече неповтарящи се подаръци.

"Зографов и син“ ООД изработва съдове от сребро, реплики на антични предмети, луксозни и протоколни подаръци. Фирмата работи само по поръчка.

Повече от двадесет години тази фирма изработва не само за българския пазар, но и за чуждия уникални сувенири подходящи за всеки повод.

Ще бъдете любезно посрещнат и ще Ви бъде отделено лично време и внимание, за да Ви бъде предложен най-подходящия подарък, който ще бъде изработен специално за Вас.

Незаменим и безценен дар е да получиш уникален съд, изработен специално за теб, който няма аналог никъде другаде на пазара.

Ако имате Ваша идея, тя може да бъде онагледена в ювелирно висококачествено произведение на изкуството.

Вие може да изберете какво послание да поднесете заедно с подаръка и дали то да бъде изписано върху предмета, или да бъде изработена специална метална плочка, която да бъде поставена в луксозната кутия, която е неразделна част от изделието.

Ако трябва да направите подарък на Ваши бизнес партньори от чужбина и искате те да ви запомнят, поставянето на Вашето лого върху сувенира, ще бъде една добра и стилна реклама, а изписването на името на получателя, персонализира вашия жест.

Можете да бъдете сигурни, че Вашият подарък ще предизвика истинско възхищение не само в човека, на който го поднасяте, но и на неговото обкръжение. И най-важното - няма да се повтори, защото е уникален.

Всяко изделие е изработено с любов, търпение, прецизност и внимание към всеки един детайл, за да може крайният му вид да буди възхищение и желание за притежание.

Вече не е трудно да изберем най-доброто за нашите приятели, близки или бизнес партньори. Оставете това да направят професионалистите.

 

 

Сподели в:

Най-новите статии

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Открийте ни в Google+