Сватбата – много емоции, един помощник от

Сватбата – много емоции, един помощник
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Когато казвате заветното „Да“ нямате нужда от помощ или чужда намеса, но нещата са различни когато тази думичка преобърне живота Ви и започнете трескаво да си повтаряте „сватба, сватба, сватба“. Въпреки че тържеството е едва няколко часа, след него се говори дни след това. В някои случаи, любими лели и баби се грижат те дори да прераснат в години. Показването на снимки от сватбата става любимо тяхно занимание, за което не можете да им се сърдите.

Частичка от Вас... Атмосферата на една сватба се крие в малките детайли, в отношението към гостите, което те винаги забелязват и оценяват. В деня на сватбата всеки детайл, който ги заобикаля носи част от Вашата индивидуалност и емоции.

Времето преди сватбата ...никога не стига. Ако класическото „три дни яли, пили и се веселили“ важи за самата сватба, то преди нея дните за подготовка са с две нули отзад. Това се дължи на факта, че всяка булка е взискателна и търси нещо и по вкуса, и по джоба си. Именно тук обикновено се прави компромис, който може да помрачи приповдигнатото настроение. За да не се случва това и да намалите и финансите, и времето за подготовка на сватбата, е необходимо само едно име и кликване с мишката - Студио за сватбен дизайн.

Детайлите преди сватбата - са като леко повдигане на завесата. Когато се изпращат поканите до гостите, те не само ги известяват за сватбата, но и за нейния стил, тематика и настроение. Те носят Вашия почерк и придават индивидуалност. В Студио за сватбен дизайн могат да изработят оригинални, красиви и естетични визии, които да са пресечна точка на провокативните Ви идеи и техните креативност и професионален опит. Поканите могат да са ръчна изработка, с уникален, открояващ и запомнящ се дизайн и стил, който екипът ще запази и развие във всички останали детайли, необходими за сватбата.

Детайлите за сватбата ...на Вас може да убягнат няколко от дългия списък, но на гостите - никога. Те имат достатъчно време и желание да ги разглеждат, да им се наслаждават, да ги коментират и да сложат няколко в чантата си за спомен. В деня на сватбата, първото нещо, което забелязват при влизането в ресторанта са плейс картичките с имената на гостите и картичките с номерата на масите, които улесняват настаняването. Тяхната оригиналност (различни картинки, музиканти, имената на градове, любовни фрази) често става обект на множество усмивки и снимки, разбира се. Същото важи и за подаръците за гостите (магнитчета, сватбени кутийки, бутилки, мини шишенца, бурканчета за мед, сватбени шоколади), които остават мил спомен от всяка една сватба.

Освен за тях, екипът на Студио за сватбен дизайн може да се погрижи и за другите подробности, необходими за Вашата сватба – ръчно рисувани и декорирани ритуални чаши, сватбени книги със сатенени панделки, шикозни дантели или перли, сватбени бутилки със специални персонализирани етикети, регистрационни номера за сватбата, бутониери, шаферски аксесоари, сватбени химикалки, късметчета с бонбони, кошници, кутии за пари, възглавничка за пръстени или ритуални свещи.

Украсата за сватбата ...и нея можем да поверите спокойно на Студио за сватбен дизайн. Персоналният подход на екипа е гаранция, че сватбата ще отговаря на очакванията Ви до най-малката подробност, независимо дали искаме шармантни дантели, панделки за столове, драперии, сватбени арки, стойки или свещници. От „А до Я“ - всичко ще е в синхрон, като се започне от поканите за сватбата и се стигне до цялостната визия на тържеството.

Приятел за подготовка на сватбата – всеки има нужда от такъв. Може да впрегнете някоя приятелка да Ви помага и да правите заедно панделки в някой мързелив следобед докато си бъбрите и пиете кафе. Но за да успеете да се справите с цялата подготовка за сватбата Ви трябват или много приятелки, или наистина много свободно време. Изключение е случаят когато този приятел се казва Студио за сватбен дизайн. С тяхната безценна помощ, организационните притеснения преди сватбата се свеждат до минимум и можете да се справите навреме и с разумни средства с всичко необходимо. А личните притеснения и суетене за самата сватба са си дуг въпрос, без тях не може!

Сподели в:

Най-новите статии

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Открийте ни в Google+