Сватбата – много емоции, един помощник от

Сватбата – много емоции, един помощник
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Когато казвате заветното „Да“ нямате нужда от помощ или чужда намеса, но нещата са различни когато тази думичка преобърне живота Ви и започнете трескаво да си повтаряте „сватба, сватба, сватба“. Въпреки че тържеството е едва няколко часа, след него се говори дни след това. В някои случаи, любими лели и баби се грижат те дори да прераснат в години. Показването на снимки от сватбата става любимо тяхно занимание, за което не можете да им се сърдите.

Частичка от Вас... Атмосферата на една сватба се крие в малките детайли, в отношението към гостите, което те винаги забелязват и оценяват. В деня на сватбата всеки детайл, който ги заобикаля носи част от Вашата индивидуалност и емоции.

Времето преди сватбата ...никога не стига. Ако класическото „три дни яли, пили и се веселили“ важи за самата сватба, то преди нея дните за подготовка са с две нули отзад. Това се дължи на факта, че всяка булка е взискателна и търси нещо и по вкуса, и по джоба си. Именно тук обикновено се прави компромис, който може да помрачи приповдигнатото настроение. За да не се случва това и да намалите и финансите, и времето за подготовка на сватбата, е необходимо само едно име и кликване с мишката - Студио за сватбен дизайн.

Детайлите преди сватбата - са като леко повдигане на завесата. Когато се изпращат поканите до гостите, те не само ги известяват за сватбата, но и за нейния стил, тематика и настроение. Те носят Вашия почерк и придават индивидуалност. В Студио за сватбен дизайн могат да изработят оригинални, красиви и естетични визии, които да са пресечна точка на провокативните Ви идеи и техните креативност и професионален опит. Поканите могат да са ръчна изработка, с уникален, открояващ и запомнящ се дизайн и стил, който екипът ще запази и развие във всички останали детайли, необходими за сватбата.

Детайлите за сватбата ...на Вас може да убягнат няколко от дългия списък, но на гостите - никога. Те имат достатъчно време и желание да ги разглеждат, да им се наслаждават, да ги коментират и да сложат няколко в чантата си за спомен. В деня на сватбата, първото нещо, което забелязват при влизането в ресторанта са плейс картичките с имената на гостите и картичките с номерата на масите, които улесняват настаняването. Тяхната оригиналност (различни картинки, музиканти, имената на градове, любовни фрази) често става обект на множество усмивки и снимки, разбира се. Същото важи и за подаръците за гостите (магнитчета, сватбени кутийки, бутилки, мини шишенца, бурканчета за мед, сватбени шоколади), които остават мил спомен от всяка една сватба.

Освен за тях, екипът на Студио за сватбен дизайн може да се погрижи и за другите подробности, необходими за Вашата сватба – ръчно рисувани и декорирани ритуални чаши, сватбени книги със сатенени панделки, шикозни дантели или перли, сватбени бутилки със специални персонализирани етикети, регистрационни номера за сватбата, бутониери, шаферски аксесоари, сватбени химикалки, късметчета с бонбони, кошници, кутии за пари, възглавничка за пръстени или ритуални свещи.

Украсата за сватбата ...и нея можем да поверите спокойно на Студио за сватбен дизайн. Персоналният подход на екипа е гаранция, че сватбата ще отговаря на очакванията Ви до най-малката подробност, независимо дали искаме шармантни дантели, панделки за столове, драперии, сватбени арки, стойки или свещници. От „А до Я“ - всичко ще е в синхрон, като се започне от поканите за сватбата и се стигне до цялостната визия на тържеството.

Приятел за подготовка на сватбата – всеки има нужда от такъв. Може да впрегнете някоя приятелка да Ви помага и да правите заедно панделки в някой мързелив следобед докато си бъбрите и пиете кафе. Но за да успеете да се справите с цялата подготовка за сватбата Ви трябват или много приятелки, или наистина много свободно време. Изключение е случаят когато този приятел се казва Студио за сватбен дизайн. С тяхната безценна помощ, организационните притеснения преди сватбата се свеждат до минимум и можете да се справите навреме и с разумни средства с всичко необходимо. А личните притеснения и суетене за самата сватба са си дуг въпрос, без тях не може!

Сподели в:

Най-новите статии

АнтиБактерикал – хигиена и естетика в един продукт!

Санирай с нас и най-новите продукти на фирма ATRIA – AntiBacterical Spray и Antibacterical боя! Представяме на вашето внимание линия продукти от ново поколение, чиито фокус е антибактериалната защита. Продуктите АнтиБактерикал не само убиват бактериите, но и предотвратяват бъдещото им развитие върху повърхностите. Те са най-доброто решение за трайна защита от бактерии, гъбички и плесени, при това в две лесни стъпки! Първа стъпка – Обработване на стените с AntiBacterical Spray (Антибактерикал Спрей) - хигиенизиращ спрей за стени и тавани с антибактериално и антимухълно действие.

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 1

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат висока влагоустойчивост и сертифицирана термоизолираща функция, която осезаемо подобрява комфорта в помещенията. Термо декоративната боя Sofia (Софиа)В е най-авангардния продукт в своя сектор. СъчетавайкиВ  естетика и технология, при пълно зачитане на традициите,В В СофиаВ придава на интериора стил и класа,

Виж още

Грундове и бои за селскостопански машини, тежкотоварни автомобили и автобуси

В края на есента приключва земеделската година, строителството на открито спира, а активният туристически сезон е свършил. Време е да се обърне внимание на ремонта и поддръжката на селскостопанската техника, тежкотоварните автомобили, строителните машини и автобуси. Те трябва да бъдат подготвени за новия сезон и няма по-подходящ момент от късната есен и зимата, когато почти или изобщо не се използват. Един от основните проблеми, с който собствениците се сблъскват е ръждата. В борбата с нея на помощ идва преобразувателят на ръжда на италианската фирма Атри. Kemrust (Кемръст) превръща по

Виж още

Саниране и защита на облицовки и настилки от камък

Камъкът е един от най-използваните материали в строителството от векове. Независимо дали говорим за столетна или за най-модернa сграда, дали става въпрос за каменна облицовка на камина или на фасада, той неизменно присъства. Естествените камъни са ефектни и харесвани, но са силно попивни. Попивайки вода и влага те се замърсяват, променят цвета си, по тях се образуват мухъл, лишеи и микроводорасли и постепенно се рушат. За да запазим или възстановим красотата им, те трябва да бъдат подходящо почистени и обработени. С продуктите на италианската фирма Атри дълги години ще се радвате на красотата

Виж още

Термо декоративни бои и мазилки ДИВА - СПА център от класа! Част 2

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA True Cementв„ў са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултра модерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат сертифицирана термоизолираща функция и са изключително подходящи за влажни помещения – бани, басейни, СПА центрове. Nicolе (Никол)В е декоративна мазилка от ново поколение, съчетаваща в себе си естетиката на класическите декоративни мазилка и функции, които те не притежават, а именно - доказан

Виж още

Открийте ни в Google+