Зимната мъжка мода - назад към 40-те от

Зимната мъжка мода - назад към 40-те

Че не е зима като зима, вече всички разбрахме. Сякаш отива на мъжката мода за зима 2014 – нестандартна и неочаквана, но всъщност много приятна! Модният бранд за мъжка мода ROLLMANN поглежда назад към 40-те  на миналия век.

Представете си актьорите, незабравими за много поколения, Кларк Гейбъл и Кари Грант например. Ако не можете да си ги представите, повикайте ги в Гугъл. С няколко думи това означава костюми с вталена кройка, едноредни сака с лястовичи ревери и скъсяващи се, тесни, спортни панталони. Да не забравяме и акцента – цветни шалове и жилетки.

Връщането назад във времето дава шанс на мъжете да комбинират риза със смело извънгабаритно каре от цветни ивици и тясна вратовръзка. Смесването на геометрични шарки доминира. В допълнение жилетки и пуловери с V-образно деколте и цветни райета са сред хитовете този сезон. Въпреки че панталоните с изчистени и плоски предници са все още актуални, се забелязва тенденция към завръщане на тези с басти и обеми типични за 50-те и края на 80-те години на 20-и век.

Когато говорим за актуални цветове в мъжката мода, трябва да признаем, че старите основни тонове са винаги наоколо. Включително нюанси като тен, препечено кафе, кедър, тъмно керемидено, тъмно бyргундско, сиво и черно. Ярките цветови акценти този път са златен бамбук, прегоряла сиена, малиново вино, както и леко загатване с червено и оранжево за по-дръзките.

Дизайнерите на ROLLMANN препоръчват, ако цветът на костюма, панталона, палтото е oсновен (черен, въглен или кафяв), да се добави малко цвят, който да подчертае силуета. Керемидено, кедър, малиново, винено в съчетание с основни цветове са изключително стилни. Излишно е да напомняме, че виненото е перфектна компания за тъмно синьо или сивo.

Освен с естетиката, марката ROLLMANN винаги се е съобразявала и с характера на мъжа. И така, огледайте добре мъжа си и се опитайте да го прецените. Ако е динамичен тип, който работи от 8 до 8, а след това отивате заедно на коктейл или ресторант, за него е ROLLMANN ATTITUDE.

За по-взискателните и по-наблюдателни по отношение на последните модни тенденции мъже е колекцията ROLLMANN RED. Това е колекция за ценители.

И, тъй като всеки мъж всъщност е неотразим, има една ексклузивна модна линия, която впечтлява със своите специални модели - и като материя, и като дизайн, и като декорация. Покажете му, че е специален за вас с ROLLMANN EXCLUSIVE, ако сте сигурни, че не е твърде консервативен.

И накрая – има само едно решение за мъжа, който е и взискателен, и нестандартен. Това е услугата MADE TO MEASURE. Чрез нея ROLLMANN предлага на своите клиенти съобразяване изцяло с всички предложения и идеи на клиента, за да създаде само и единствено за него един уникален стил. Както виждате и за най-претенциозните мъже, някои имат решение.

Сподели в:

Най-новите статии

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Открийте ни в Google+