Mat Star - Обувки със звезда, за да ни върви по вода от

Mat Star - Обувки със звезда, за да ни върви по вода
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Тя... е с черни елегантни обувки Mat Star на ток, които правят походката и́ грациозна, уверена и много кокетна. Той... върви една крачка след нея, без да иска да я засенчи, въпреки че привлича погледите с обувки Mat Star. И двамата се открояват, единият с добър вкус, другият – с безупречен стил.

Изборът им за почивния ден е не по-малко сполучлив. Той грабва окото веднага с маратонките си, а тя елегантно пристъпва до него със спортни обувки на висока платформа.

Гордост и предразсъдъци. Съществуват предразсъдъци или по-скоро погрешни схващания, че за да се носят обувки с гордост, те трябва да са скъпи. Нито той, нито тя харчат половината си заплата за обувки, но въпреки това изглеждат безупречно, както в ежедневието, така и на официални поводи.

Oбувки за всеки повод. Това е тяхната тайна. Случайно намереният по време на една неделна разходка магазин, Mat Star стана „техният магазин“, където винаги намират подходящите дамски, мъжки или детски обувки. И двамата имат склонност да разнообразяват стила си от време на време и имаха нужда точно от такова място. Един път отиват с цел да обновят спортната си визия с подходящи обувки. Друг път имат нужда от елегантни обувки за специален повод, на който всеки детайл трябва да е изпипан. Когато пък минават без повод, често излизат с чифт ежедневни обувки, които се превръщат в свеж акцент на всяка една визия.

Хем звезда, хем на ниска цена. Тя е модерна, но и практична. Той пък е суетен, но и пестелив. Именно защото съвместяват тези две качества едновременно, си избраха техния магазин за обувки да бъде Mat Star – място, където има достатъчно голямо разнообразие от кaчeствeни обувки, което да задоволи нуждите и вкуса им, и то на ниски цени. Това неустоимо съчетание е изкушение за всеки любител на обувки: модерни и достъпни, и разбира се... много – както се казва, за всеки повод!

Обувка без чанта е като рокля без панделка. Има неща, които могат да съществуват самостоятелно, но никога не в пълния си блясък. И той, и тя знаят това златно правило без да са си го споделяли даже. Затова обувките, които купуват в Mat Star, винаги намират своя подходящ „приятел“, който да ги допълва хармонично.

Търсене, кликване... обувки! Нейното ежедневие е забързано. Той пък не винаги обича да пазарува по цял ден. Понякога и двамата са практични и използват онлайн магазина за обувки на Mat Star, за да купят новия чифт обувки, с който да правят смели крачки... един към друг.

Сподели в:

Най-новите статии

Модерна болница, в която най-важно е Вашето здраве!

Искаме да имаме модерен дом, модерни сгради, но когато става въпрос за най-ценното – здравето ни – тогава понятието мода е изпълнено с друго съдържание. Какво значи да си модерен, когато става въпрос за болница? Съвременна апаратура. Съвременната медицина се състои от високи технологии и грижа за пациента. В същото време техниката става все по-прецизна и безопасна, а възможностите да се изследва подробно и бързо човешкото тяло се увеличават непрекъснато. Нивото и качеството на медицинската апаратура е една от най-видимите и важни визитни картички на всяко здравно заведение.

Виж още

Развитието – начална точка на успеха за всеки бизнес

Както във всяка сфера, така и в производството на алуминиева дограма, е необходимо обновяване и въвеждане на иновации, за да се постигат по-високи нива в качеството на продуктите. В стремежа си да предлага най-доброто на своите клиенти, фирма „Чех-Пласт” се включи в проект, финансиран от Европейския съюз: „ЧЕХ - ПЛАСТ ООД - в стремеж към ръст на производствения капацитетВ». За да бъде подобрен производствения капацитет и да се повиши конкурентоспособността на дружеството беше предвидено въвеждането на ново технологично оборудване. Това се реализира чрез закупуването и въвеждането в

Виж още

Малкият бизнес не може да си позволи IT отдел

В В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В  В В  Случвало ли ви се е да работите върху нещо усърдно и в един момент компютърът ви да зацикли, да се рестартира без предупреждение или най-лошото - да не се тръгне отново? Естествено, такива ситуации стават често се и за да ги избегнем, трябва да се застраховаме. А застраховката в тази ситуация е абонамент за компютърна подръжка. Тя е неизменна част от нормалното функциониране на работните процеси и всеки бизнес има нужда от нея. Големите компании имат на разположение IT отдел, но за малкия и среден бизнес това е доста голям разход и

Виж още

Рецепта за добър старт на новата година

Стъпка номер 1: съберете компания добри приятели Те са най-важната част, за да може посрещането на новата година да бъде наистина незабравимо. Да, всеки ще попита не е ли рано още, защо сте се разбързали толкова, но отговорът е един – ако искате да сте заедно, да не търсите заведение в последния момент и да не разпитвате наслуки, трябва да заложите на място, което е изпитано и проверено. Само така ще спестите на цялата компания излишни колебания и дори разногласия, които често се случват при организация в последния момент. Стъпка номер 2: направете си резервация в BAR & GRILL

Виж още

Забравете изтощението и лошия сън, и бъдете щастливи!

В  В Не случайно някои от най-лошите шпионски практики включват подлагане на няколкодневно безсъние. След него човек е способен да признае всичко, да каже всичко и въобще да направи всякакви компромиси. Това, разбира се, е краен случай, но за съжаление безсънието мъчи все повече хора в стрес. Безсилието да се въртиш в леглото си до побъркване, да ти се спи, а да не можеш да се отпуснеш, е един от най-неприятните ефекти на стресовия начин на живот на съвременния човек. Някои препоръчват топъл душ, други – кратко и леко хапване по никое време, трети – прочитане на някоя и друга страница

Виж още

Открийте ни в Google+