Маркови дрехи от Италия на безценица? от

Маркови дрехи от Италия на безценица?
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Има филми като „Дяволът носи Прада”, които сме запомнили, обичаме и дори си спомняме някои от сцените им в детайли. Научаваме как за един „син пуловер” са изхарчени десетки милиони долари, докато най-сетне се появява в кошовете с преоценени стоки в супермаркетите.

На много от нас им е писнало да гледат едни и същи дрехи по магазините. Някой решава, че нещо ще е модерно този сезон и всички се втурват да го купуват. Влизаш в някои от родните Mall-ове и без да полагаш особени усилия разпознаваш дрехите на хората, които срещаш между магазините. Кажете СТОП на това!

Ще ви кажа, че има Oнлайн магазин за маркови дрехи втора употреба. Да, може да са second hand, но знаем, че са от оригиналните колекции на дизайнери. Каква по-сигурна инвестиция има от това да си купим дрехи, внесени директно от Италия, а не немските „модни одежди”, които се предлагат в родните втори употреби.

Представяме си, че пътувате често в чужбина, имате време да разгледате магазините, да огледате хората, имате желание, имате и средства да си купувате дрехи, но нямате място в багажа. Трябва веднъж да плащате за покупките и после още веднъж за „свръх багаж” в самолета – кофти, нали? Само сега и само тук, в този Онлайн магазин за дрехи можете да избегнете цялата тази суматоха около новата си визия. Влизаш, харесваш, поръчваш и получаваш! По-лесно е даже от детска игра, не мислите ли?

Като казвам Онлайн магазин за дрехи втора употреба, не си представяйте старите магазини „на килограм” от „Зората на демокрацията”, където дрехите бяха парцали, поставени в кошове, измачкани и износени от предишните си собственици, вече навярно двойка датски пенсионери.

Тук всичко е с доказано качество, на достъпни цени и директно внесено от Италия – световната модна точка за всички дизайнери. Не се колебайте да разгледате богатия асортимент от артикули – все нещо ще ви хареса, а поне още пет ще ви станат. Бройките са ограничени в размера – купите ли си нещо, няма как някой да си вземе същото и да сте като близнаци на улицата.

Тук индивидуалността е строго подчертана, уникалността и изисканият стил са ваши партньори. Благодарение на този Онлайн магазин ще носите дрехи, които мнозина са виждали по модните списания. Най-хубавото е, че цената, която ще платите е скандално, даже неприлично ниска за етикета, който стои на гърба ви.

Сложете си ръка на сърцето и кажете, че „Не си заслужава” – не можете нали? Мечтата ви да се обличате от италиански колекции е на път да се сбъдне. Помогнете й!

Онлайн магазин за дрехи втора употреба – по-добрият избор! 

Сподели в:

Най-новите статии

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Открийте ни в Google+