Cacharel за абитуриенти от

Cacharel за абитуриенти
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

    Тази година всички ще признаят, че вече сте зрели и готови за самостоятелен живот. Абитуриенти сте. Предстои ви бал. Нощта, след която вече нищо няма да е същото. И искате да я отбележите подобаващо. Едно от най-важните неща е как ще изглеждате. Как ще бъдете облечен? Какво ще излъчва визията ви?

Ще облечете за пръв път официален мъжки костюм. Дали ще сте млад, самоуверен, красив и стилен – неотразим мъж? Или ще сте смешновато хлапе, облякло костюм за възрастен, който му стои гротескно.

Някой трябва да ви помогне. И този някой можем да сме ние – Cacharel Bulgaria. Доверете ни се – ние сме сред водещите професионалисти, посветили се на мъжкото облекло. Нашите консултанти са компетентни, с натрупан опит и изработен усет.

Елате в ПАРАДАЙС център, бул. "Черни връх" 100, етаж 3. Ще ви представим последните модни тенденции. Ще пробвате модели, материи, комбинации. Ще ви помогнем да изберете най-доброто за себе си на най-добрата цена!

За да сте подготвен за избора си, ще ви запознаем с някои от най-новите тенденции в мъжката мода и как френският бранд Cacharel ги съчетава в своите невероятни модели за абитуриентската ви вечер.

Този сезон по подиумите властва синьото. Модерни са всичките му нюанси – от най-бледото небесносиньо до тъмния пламък на кралското синьо. Може да се комплектова по особено атрактивен начин с различни цветове ризи и обувки. Оставете консултантите ни да ви предложат дръзки и запомнящи се варианти.

Продължават да са актуални графитеното сиво и класическото черно. Не излиза от мода и шоколадовото кафяво.

Ако сте достатъчно смели, оставете класическата изчистена визия за другите. Вие изберете карета. „Бритиш стайл” отново нашумя и ще сте облечен по последен писък на модата.

Всеки модел костюм предлагаме ушит от различна материя с различна структура. Материите са от високо качествена вълна или смес вълна и коприна – за младежите с вкус към лукса.

Разбира се, моделиерите ни се съобразяват с възрастта ви и преобладаващата част от моделите са спортно елегантни (слим фит). Но пък предлагаме и смокинги!

За да разнообразим и индивидуализираме допълнително костюмите, Cacharel ви предлага ризи в невероятно разнообразие от цветове и структура. Може би ще ви заинтересуват и тези, с флорални мотиви.

Неотделима част от добрата визия са изисканите обувки. Колекцията ни е разработена от телешка кожа, ръчна обработка. Стилът отново е „бритиш”.

Вратовръзките ни са изключителни. Но можете и без вратовръзка – достатъчна ще е нежна копринена кърпичка в джоба на сакото ви. Няма да е претрупано, ако внимателно се съчетаят и двете.

Искате ли да сте докрай последователен – вземете си риза с ръкавели.

Вече си представяте как ще изглеждате на бала? Елате в Cacharel. Тук е всичко, което ви трябва.

Сподели в:

Най-новите статии

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Открийте ни в Google+