С високи технологии срещу окосмяването от

С високи технологии срещу окосмяването
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

 

Премахването на нежеланото окосмяване често е дълга, трудна и досадна процедура. Омръзнаха ли ви депилатоарите, кола-маските, епилаторите и всички подобни на тях процедури, граничещи с инквизиция? Ако отговорът ви е положителен, ние ще ви предложим едно ново, модерно и най-важното – трайно решение на тази задача. Нарича се елос и не случайно е запазена марка на медико-козметичен център Елос.

Трайната лазерна Eлос епилация е първата, но и единствената процедура в света, която премахва 100% ефикасно и напълно безопасно нежеланото окосмяване, независимо от типа на кожата и вида на косъма. Елос епилацията представлява високотехнологично поколение уреди за епилация, които чрез комбинация от различни енергии извършват единствената по рода си ефективна и дълготрайна епилация, в резултат на която ще се радвате на красива, гладка и нежна кожа без неприятни последици и ефекти след процедурите.

Елос епилацията унищожава космените фоликули посредством елекрооптична синергия и би-полярна радио честота в съчетание със светлинно-лазерна енергия. Процедурата е изключително прецизна и ефикасна. Тя може да се прилага както при жени, така и при мъже, които искат да се разделят с окосмяването от дадена зона на тялото си завинаги. Тази единствена по рода си високотехнологична процедура премахва безпроблемно светлите косми, но се справя не по-зле и с тъмните, независимо от тона на кожата ви, като не стимулира растежа.

Резултатите от елос епилацията не закъсняват. Само две до три седмици след първото третиране се забелязва съществена разлика. Необходимият брой процедури се определя от типа на косъма и тона на кожата, т.е. няма универсално правило, резултатите са строго индивидуални, но при всички клиенти – трайни и напълно удовлетворяващи. При тази процедура резултатът се определя от разликата между цвета на косъма и тона на кожата. Ако косъмът е по-тъмен, а кожата по-светла, резултатът ще настъпи по-бързо. Разбира се, по-светлите косми също нямат никакъв шанс пред елос, но е нужно малко повече търпение.

По време на процедурата повърхността на кожата се охлажда, а това осигурява допълнителна безопасност. Охлаждането става посредством самия уред, но специалистът-дерматолог, който извършва процедура, може да манипулира интензитета на третиране според моментната реакция на кожата. Процедурата е максимално щадяща и безболезнена и не налага промени в ежедневния ритъм на пациентите.

Трайната елос лазерна епилация използва 810 nm диодна светлина и RF. Лазерът унищожава космените фоликули, а RF позволява третирането на светли косми и всякакъв вид кожа, включително и загоряла.

Елос епилацията позволява третиране на големи зони, с размери до 12 x 15 мм, което прави процедурата подходяща както за дамите, така и за мъжете.

Медико-козметичен център Елос се намира в самия център на София, ул. Гургулят, 22А, а предварителен час можете да си запишете на телефони: 02 952 2005 или 0878 44 91 13 всеки ден без неделя от 9:00 до 19:00, в събота от 9:00 до 14:00.

 

 

Сподели в:

Най-новите статии

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Кои са парфюмите, подходящи за зимния сезон?

Едно от златните правила в парфюмерията е, че всеки сезон изисква различен аромат. И не, това не е измислица, която се разпространява с цел да се продават нови и нови парфюми. Това е изискване на самата ни кожа. Тя е тази, която е в контакт с парфюмите, които трябва да се разгърнат на нейната основа и да бъдат в синхрон с нейния собствен аромат. През топлите месеци тя реагира по един начин, през зимните – по друг. Неслучайно понякога един и същ парфюм го усещаме различно върху себе си и дори има риск да спрем да го ползваме, ако ароматът му ни се вижда вече различен или не ни действа както

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Открийте ни в Google+