Марковите парфюми онлайн от

Марковите парфюми онлайн
СТАТИЯ ОТ АРХИВА


 

Живеете забързано и динамично. Много често сутрин забравяте да свършите нещо, да вземете някоя дреболия със себе си. Никога, обаче – колкото и да бързате, не пропускате да си сложите парфюм! Станало ви е не просто навик, а автоматизирано действие, за което не мислите – като да пиете вода или да дишате!

Знаете ли за някои малки секрети при избора и използването на уханията? Никога не забравяйте, че много фактори могат да променят усещането за аромата.
Концентрацията е много важна – колкото по-наситена е, толкова по-тежък е парфюмът. С намаляването й започват да се усещат по-леки нотки.
Времето, изтекло от момента на поставянето му. Това, което при пръскането в магазина е изглеждало леко и свежо, два-три часа по-късно се превръща в плътно, натрапчиво ухание, по-подходящо за вечер.

Начинът на използване – веднъж преминете през току-що пръсната във въздуха струя. Следващия път го сложете на китките си и зад ушите, в сгъвките зад коленете. Пробвайте и с няколко капки във ваната. Всички забелязват колко различно ухаете, а парфюмът е един.
Типът кожа – по-суха или по-влажна, по-топла или по-хладна, изпотявате ли се или не, какви са преобладавщите съставки на потта? Никога не можете да объркате по миризмата двама, ползващи един и същ парфюм.  

Добре е да залагате на маркови парфюми. Въпросът не е в снобизма. Големите фирми държат на реномето си. Произвеждат години наред едни и същи продукти с еднакъв, контролиран състав и безопасни съставки. Новите им разработки преминават сериозни изпитания. Купувайки ги, вие можете да сте сигурни в качеството и безвредността им.

Може би едно от любимите ви места в нета са онлайн магазините за парфюми. Те ви дават възможност да разглеждате малките изящни шишенца в захлас, да си набелязвате продукти, които бихте искали да използвате. Седите спокойно с чаша кафе, четете състава, сравнявате, изучавате. Проверявате цените и промоциите. Следите любимите си маркови парфюми. Винаги има вариант да ги предложат на отлична цена. Накрая правите избора си. И очаквате парфюмът да дойде при вас, у дома ви. 

Ако не сте пазарували от www.parfumi-shop.net на „Ле Парфюм“ ООД, разгледайте го. Предлагат селективна парфюмерия – само оригинални продукти с гарантирано качество. Поддържаното разнообразие от най-големите световни марки удивлява. Освен това, според стойността на направената поръчка, винаги получавате подарък. Така от мострите лично опознавате доста нови продукти. А ако поръчате повече от една опаковка, доставката ви е безплатна. И винаги има промоции, от които можете да се възползвате успешно. 

Парфюмът не се вижда, но е първото, което се усеща, при общуване с вас. Не го подценявайте.

 

Сподели в:

Най-новите статии

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Открийте ни в Google+