Как да попълните колекцията си от парфюми за малко пари? от

Как да попълните колекцията си от парфюми за малко пари?
СТАТИЯ ОТ АРХИВА

Обичате добрите аромати.

Обичате разнообразието и промяната.

Обичате експеримента и екстравагантните идеи.

Не разбирате как хората могат с години да изглеждат по един и същи начин, да вършат едни и същи неща, да ухаят на един и същ парфюм.

Смятате се за художник, а визията и излъчването си – за свое творение. И сте щастливи, когато околните ви заглеждат – било с възхита, било с изумление. Най-доволни сте, когато трудно ви разпознават.

Основният ви проблем е, че хубавите парфюми са скъпи и ви е трудно да поддържате голяма палитра аромати от реномирани марки с добро качество. А когато ухаете все на едно и също, мимикрията не е достатъчно успешна. Разпознават ви по аромата. Свързват ви с предишни ваши визии и послания и това не ви харесва.

Е, ако още не знаете – проблемът ви е решен. На пазара вече има парфюми с намалена концентрация. Ще рече, че в него съдържанието на ароматния концентрат е по-ниско. Съответно трайността му е по-кратка – от 4 до 8 часа. На пръв поглед това изглежда неприемливо, но само на пръв. Така или иначе се пръскате всеки път, когато излизате – дори с трайния. Носите го със себе си и – ако се наложи – се пръскате допълнително. По същия начин процедирате и с парфюма с намалена концентрация. Накрая дори ще се окаже, че ухаете по същия начин, ползвате го за същия период, а струва чувствително по-евтино. Да не говорим, че във вашия случай по-кратката трайност е дори предимство! Така или иначе утре ще сте с друго ухание!

И още – тези парфюми са напълно оригинални. Произвеждат се от същите производители, в същите предприятия, от същите суровини и компоненти. Дизайнът и опаковките са еднакви с другите. Разликата е само в процента на концентрацията.

И не – те не са намалени, просто по-малкото количество ароматно вещество струва по-малко. Затова цената е по-ниска.

Чрез тях можете да попълвате колекцията си от аромати спокойно, толкова често, колкото ви се иска, и то без да правите сложни комбинации за осигуряването на парите. И да подбирате винаги най-подходящия за актуалната си визия. Можете да го правите бързо и лесно на  http://parfiumbg.com.

Да, да – досетихте се за още нещо – подаръците! Става много лесно да направите добър подарък със сигурен ефект! Достатъчно е да знаете какво ползват близките ви хора. Поръчвате, получавате и се наслаждавате на радостта и благодарността в очите им, когато зърнат луксозната опаковка на любимия си парфюм!

Парфюмите с намалена концентрация – това е възможност за експериментиране, за пробване и отхвърляне – докато намерите това, което ви е нужно!

Сподели в:

Най-новите статии

Ученическата раница – необходимост за всеки ученик!

Учебници, тефтери, тетрадки, несесери, храна, вода... всеки ден вашето дете носи всичко това на гърба си. Неслучайно ученическата раница е първото нещо, което още по средата на годината вече има окаян вид и подлежи на спешна подмяна. Факторите за това не са свързани само с честата употреба и тежестта в нея. Най-сериозно „поражение” върху външния вид на ученическата раница оказва постоянното и подмятане по чинове, по пода, по земята навън, както и непрестанното съприкосновение и търкане с различни якета и цветни дрехи. Не можете да очаквате от детето да мисли за това постоянно. Затова

Виж още

Удобният куфар - необходимост за всяко пътуване

Време е за поредното пътуване. Списъкът с багажа вече е готов, но липсва най-важната подробност – най-важният ни спътник, на когото ще разчитаме. Трябва ни куфар, който хем да побере всичко, което носим, хем да е лесен за пренасяне. Оказва се обаче, че изискванията на които той трябва да отговаря са повече от предвиденото, защото ситуациите, в които ползваме куфар са различни. Когато пътуваме със семейството ни трябва голямВ  куфар, защото винаги се налага да добавим нещо непредвидено в последния момент. Именно тогава се оказва, че няма място и се налага багажът да се разпределя по

Виж още

Светещите маратонки – истински хит за малки и големи!

Няма да сбъркаме, ако кажем, че това лято беше искрящо – в пряк и преносен смисъл! Едно от най-забавните и щури забавления из нощните улици бяха множеството светещи крачета, които се разхождаха насам-натам и караха всеки, който ги види да се усмихне и да се обърне след тях. Светещите маратонки се превърнаха в истински хит този сезон. Защо ли? Ето защо. Светещите маратонки са модерни – те са актуален избор за всички. Носят ги малки и големи, момичета и момчета. Ако в началото се чудехме подозрително какво свети в тъмното, че дори се и движи, то сега вече знаем, че тази мода

Виж още

Дамски спортен екип за всяка ситуация и настроение

Прекарваме работната седмица в офиса, стегнати от официални дрехи или дънки. Неслучайно когато свършим работа или наближат почивните дни ни се иска да облечем дамски спортен екип - нещо удобно, с което тялото ни да се чувства свободно при движение, но в същото време да сме модерни и да имаме индивидуален стил. Дамски спортен екип за активно прекарване на свободното време. Независимо дали ще ходим на фитнес, аеробика, тае бо, пилатес или ще тичаме, задължително трябва да сме подходящо облечени. И навън, и в залата ни е необходим спортен екип, избран специално за случая. Този тип облекло ни

Виж още

Дамски аромати с дъх на октомври

Парфюмът е като дрехата – говори за вас повече отколкото си мислите. Дава представа на околните кой стои срещу тях и разкрива индивидуалността ви. Неслучайно някои предпочитат леките и ненатрапчиви аромати, а други обичат да оставят ярка и отличителна следа след себе си. Но парфюмът не говори само за характера. Той може дори да издаде и възрастта на една жена... През различните периоди в живота, в тялото има различно съотношение на хормони, които също влияят на вкуса и привличането от даден аромат. Неслучайно парфюмът, който сте носили с години в даден момент може да се окаже твърде

Виж още

Открийте ни в Google+